樂古Nakuz

標題: 極神大戰 faye vs莊 [打印本頁]

作者: jaxis    時間: 24-9-2008 19:02
標題: 極神大戰 faye vs莊
第一場:莊(馬雅) vs faye   莊勝
第二場:faye(法國) vs 莊  faye勝

1.rar

394.6 KB, 下載次數: 1167

作者: 撒旦    時間: 24-9-2008 19:09
嘩,,係一代宗師莊既save
不可不看吧
作者: H_g_    時間: 25-9-2008 01:08
高手雲集...................

作者: endynjay    時間: 25-9-2008 18:59
岩岩睇完第一場
兩個人實力都係好神=.=
不過覺得有些許雙控既成份

>>>錯左別插
作者: jaxis    時間: 25-9-2008 19:19
唔係嘛  我出名唔幫控架喎=.= 沒雙控的  ;P;P
作者: 殘兵    時間: 25-9-2008 19:34
係wor
好勁wor

作者: _polo    時間: 25-9-2008 21:54
莊 第1場馬雅 停左成差唔多30隻野 ....卡住晒d人口=.=
不過神在 無閒村喔...
匈奴跟馬雅打後帝  磨完佢幾隊遊俠 基本上勝負已分了吧
作者: 乂Kai少乂    時間: 26-9-2008 04:48
總係覺得莊中國果場有d衝動......
作者: _rk    時間: 26-9-2008 13:20
原帖由 殘兵 於 25-9-2008 19:34 發表
係wor
好勁wor

係樂古講粗口 = 自殺
等扣分啦

作者: 殘兵    時間: 26-9-2008 17:18
原帖由 _rk 於 26-9-2008 05:20 發表

係樂古講粗口 = 自殺
等扣分啦岸鳩

我diu你都仲得呀 叔叔
作者: alan832    時間: 26-9-2008 18:48
第2場中國 打得太染啦
作者: _polo    時間: 26-9-2008 19:00
第2場 莊既做法其實冇錯...因為佢第2個tc 起起下比faye打爆左..
所以追唔番d經濟  逼住孤注一擲 推堡
不過失敗左... 如果推到可能有機會...反攻到
作者: jaxis    時間: 26-9-2008 20:59
英雄所見略同..lol
總之勁啦
作者: gucci228    時間: 27-9-2008 15:22
又是神手的記錄檔啊~~
先下載來看看嘍@@"
感恩!
作者: -JoJo-    時間: 28-9-2008 04:48
多謝大大無私奉獻
作者: Iam_erika    時間: 28-9-2008 11:32
@@.............
作者: 1vs1    時間: 28-9-2008 20:34
= = 好神?  但我成日見到莊輸.....  佢唔係好神- - 老實講
作者: alan832    時間: 28-9-2008 20:38
原帖由 1vs1 於 28-9-2008 08:34 PM 發表
= = 好神?  但我成日見到莊輸.....  佢唔係好神- - 老實講

因為對手更神@@~
作者: jaxis    時間: 28-9-2008 22:45
呢個世上沒唔會輸既人
一次半次 輸 唔代表實力差過佢lol
作者: mousaaa2003    時間: 28-9-2008 22:47
第一場經濟戰
faye死幾隊遊俠唔轉雙手劍..  勝負己分la
第2場 莊
推堡失敗.完全比faye禁住泥打

作者: 乂Kai少乂    時間: 29-9-2008 02:05
原帖由 mousaaa2003 於 28-9-2008 22:47 發表
第一場經濟戰
faye死幾隊遊俠唔轉雙手劍..  勝負己分la
第2場 莊
推堡失敗.完全比faye禁住泥打

匈奴雙手劍....
作者: 撒旦    時間: 29-9-2008 22:22
原帖由 1vs1 於 28-9-2008 20:34 發表

你邊位阿
莊咁神你敢講唔神@@
作者: 食蕉連皮    時間: 30-9-2008 01:28
我睇到 o晒囉= =..
遊俠+戰矛 都唔夠人地只係出 步兵勁..
莊神太勁了
作者: s06367    時間: 30-9-2008 14:04
原帖由 食蕉連皮 於 30-9-2008 01:28 發表
我睇到 o晒囉= =..
遊俠+戰矛 都唔夠人地只係出 步兵勁..
莊神太勁了

我只要學到佢地既控力就心滿意足的了><
作者: jaxis    時間: 30-9-2008 19:18
如果我學到佢十分一既控制力就好了..一定會變為高手
作者: abchalo    時間: 30-9-2008 19:28
莊已經係樂古好出名了XDDDDDD我偶像莊神萬歲[[onion_54]]
作者: jaxis    時間: 1-10-2008 11:22
呢家係nakuz 見到有莊出現  d人都會圍佢..要趁佢城個陣經濟較差 有機會囉佢命..如果佢經濟成型就可以1打2了=.=
作者: 山雞    時間: 3-10-2008 17:51
等我又睇下高手玩先@@
作者: _wts    時間: 4-10-2008 04:33
莊莊 教我打aoc-3-
作者: -JoJo-    時間: 6-10-2008 13:30
上次我同朋友仔一齊玩肉區 莊入左黎 1p 都話想踢佢 因為唔岩lv 實sm 但點知最後都冇踢 結果莊係城到就炒2家 帝打兩家 其他個3家只係行行企企咁就玩完 超神
作者: 冷冷清清    時間: 7-10-2008 04:02
di u你 笑左!!!!!!!

作者: 撒旦    時間: 7-10-2008 12:13
我次次同莊玩我都係行行企企
得閒先玩下村民
佢一個足以打4家吧
作者: _rk    時間: 8-10-2008 00:47
上次玩肉區3v3 , 莊入左黎做我對家
佢14分半升城嚇到我兩個同盟即棄
我呆緊既時候佢已經起左座堡係我tc 格黎...
15mins 1v3 慘電[[bao_29]]
作者: -JoJo-    時間: 8-10-2008 19:29
原帖由 _rk 於 7-10-2008 16:47 發表
15mins 1v3 慘電[]

棄個個咪係我囉
作者: jaxis    時間: 8-10-2008 19:54
係未上次個場呀..? 我同jojo嚇到即刻棄佐
作者: Iam_erika    時間: 9-10-2008 17:02
原帖由 _rk 於 8-10-2008 00:47 發表
15mins 1v3 慘電[]

笑撚死  haha
作者: 食蕉連皮    時間: 22-10-2008 14:01
如果aoc有笑話區
我一定 加你地分囉= =
作者: planekit    時間: 25-10-2008 09:22
都ok喎 識玩z黎拉兵既人黎 但未係神手....算係中上吧
但係唔明點解第1埸到最尾都唔升吉吉d+2攻
對家又靜係識出遊俠 咁多金出小d遊俠出多小小劍勇一早搞掂了= =.....同埋成日送遊俠比人食....
第2埸推堡....推埋d唔重要既位仲要推d人地一早睇到既位=.=......起屋黎頂住d馬...點解唔起牆黎頂住d馬起城堡呢?......
唔係嘈交=.=只係意見黎...錯了勿插....
作者: -JoJo-    時間: 25-10-2008 16:28
標題: 回復 38# 的帖子
世事都給你看透了
作者: 翔豬    時間: 26-10-2008 14:59
標題: 回復 39# 的帖子
你摩擦力好強     
作者: _wts    時間: 29-10-2008 02:47
原帖由 翔豬 於 26-10-2008 14:59 發表
你摩擦力好強     

作用力之反作用力
作者: _rk    時間: 29-10-2008 02:51
原帖由 _wts 於 29-10-2008 02:47 發表

作用力之反作用力

[200+ 46x30/52-54 + 300- 154x0.648] x 0 + 1999
作者: _wts    時間: 29-10-2008 02:54
原帖由 _rk 於 29-10-2008 02:51 發表

[200+ 46x30/52-54 + 300- 154x0.648] x 0 + 1999

物理小王子
作者: Iam_erika    時間: 10-11-2008 22:24
原帖由 _rk 於 29-10-2008 02:51 發表

9up當秘笈
作者: _wts    時間: 13-11-2008 07:34
原帖由 Iam_erika 於 10-11-2008 22:24 發表

9up當秘笈

是啊,只要在樓主的帶領 下,論壇就有希望了。我的內心再一次沸騰了,我胸腔裡的血再一次燃燒了。樓主的幾句話雖然簡單,卻概括扼要,一語道出了我們苦想多年的而不可得答案的幾個 重大問題的根本。樓主就好比論壇的明燈,樓主就好比論壇的方向,樓主就好比論壇的棟樑。有樓主在,論壇的明天必將更好!大師的話真如“大音希 聲掃陰翳”,猶如”撥開雲霧見青天”,使我等線民看到了希望,看到了未來!晴天霹靂,醍醐灌頂或許不足以形容大師文 章的萬一;巫山行雲,長江流水更難以比擬大師的文才!黃鐘大呂,振聾發聵!你燭照天下,明見萬里;雨露蒼生,澤被萬方!透過你深邃的文字,我仿佛看到了你 鷹視狼顧,龍行虎步的偉岸英姿;仿佛看到了你手執如椽大筆,寫天下文章的智慧神態;仿佛看見了你按劍四顧,江山無數的英武氣概.逐句地看完這個帖子以後, 我的心久久不能平靜,震撼啊!為什麼會有如此好的帖子!我縱橫網路bbs多年,自以為再也不會有任何帖子能打動我,沒想到今天看到了如此精妙絕倫的這樣一 篇帖子。樓主,是你讓我深深地理解了‘人外有人,天外有天’這句話。謝謝儂!在看完這帖子以後,我沒有立即回復,因為我生怕我庸 俗不堪的回復會玷污了這網上少有的帖子。但是我還是回復了,因為覺得如果不能在如此精彩的帖子後面留下自己的網名,那我死也不會瞑目的!能夠在如此精彩的 帖子後面留下自己的網名是多麼驕傲的一件事啊!樓主,請原諒我的自私!我知道無論用多麼華麗的辭藻來形容版主您帖子的精彩程度都是不夠的,都是虛偽的,所 以我只想說一句:您的帖子太好看了!我願意一輩子的看下去!這篇帖子構思新穎,題材獨具匠心,段落清晰,情節詭異,跌宕起伏,主線分明,引人入勝,平淡中 顯示出不凡的文學功底,可謂是字字珠璣,句句經典,是我輩應當學習之典範。就小說藝術的角度而言,這篇帖子不算太成功,但它的實驗意義卻遠遠大於成功本 身。正所謂:“一馬奔騰,射雕引弓,天地都在我心中!”樓主真不愧為無厘界新一代的開山怪!本來我已經對這個論壇失望了,覺得這 個論壇沒有前途了,心裡充滿了悲哀。但是看了你的這個帖子,又讓我對論壇產生了希望。是你讓我的心裡重新燃起希望之火,是你讓我的心死灰復燃,是你拯救了 我一顆拔涼拔涼的心!本來我決定不會在論壇回任何帖子了,但是看了你的帖子,我告訴自己這個帖子是一定要回的!這是百年難得一見的好貼啊!蒼天有眼啊,讓 我在有生之年得以觀得如此精彩絕倫的帖子!

作者: 豆丁賢    時間: 19-11-2008 18:39
多謝晒,唔錯,幾好睇
作者: _rk    時間: 21-11-2008 00:43
原帖由 豆丁賢 於 19-11-2008 18:39 發表
多謝晒,唔錯,幾好睇

本帖最近評分記錄

* _rk 樂點 -5 呃Post/無意義內容 21-11-2008 00:43
作者: 將軍抽卒    時間: 23-11-2008 12:40
岩岩睇左莊第一場..有一幕用戟兵追殺十隻到既遊俠果陣..追到遊俠得番一條路行果陣..佢就用村即刻起左幾間屋頂住條路..之後就只可以俾d戟兵屠殺..真係好正..唔知係咪我見識少啦-.-
不過佢有十幾至20隻戟兵忽略左係戰場既左上角..差唔多成場- -

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2