樂古Nakuz

標題: 殺手團. 你係咪想打呀!!!黎喇!!!死垃圾!!把得口!! [打印本頁]

作者: 丫文-_-    時間: 12-8-2009 12:14
標題: 殺手團. 你係咪想打呀!!!黎喇!!!死垃圾!!把得口!!

msn串我? 串撚完人仲要封我MSN?

好威呀你!!!?  我當你傻仔咋!!!! 我MSN用乜相洗你管? 吾底得?!

又話挑機.又話挑綠帽!!! 等你呀 死垃圾 廢柴!!!!

得把口冇撚用嫁!!!! 以技術KO你已經足夠喇!!!! 2.2吾洗認真都贏你呀!!!!!

係度串咀有撚用!!!!? 又話牙媽牙爸 祖宗十八代!!!

你個死廢柴 大口狗!!!

thxthz@hotmail.com <~大口狗MSN 大家得閒可以玩下佢(不過我睇死你係開新MSN嫁喇! 粒水狗 勞帝獸!!!)

約佢出黎又要係度推三推四 又要拎我張相放i-c0n.真係可悲.

作者: 小小傻    時間: 12-8-2009 12:17
個mon真係好細
作者: 炒粉專家    時間: 12-8-2009 12:19
o...申請d垃圾msn串人@_@
作者: 毛百萬    時間: 12-8-2009 12:41
係= =
串人又要開新msn又要唔比人應佢
佢d行為...重敢話人小朋友=.=
真係慘到喊..

唔知點解
我真係覺得佢好可憐,重想原諒佢[[onion_56]]
作者: ching45028    時間: 12-8-2009 13:24
醜陋的桌面,落後的ie6
作者: NOK仔    時間: 12-8-2009 16:38
佢咁衰既...
人身攻擊...
樓主,你eq真係好
作者: jojoyan    時間: 12-8-2009 17:21

希望你地唔好怪我多事= =''
樓主 其實你唔洗咁火 唔好理佢吧
我相信一隻手係拍唔響的 果晚我都有玩
果日我都見到佢開廣 但我都見到有人勁開廣爆番佢粗 仲好鬼難聽下 (不過唔知係唔係你地= =)
(因為有廣東話罵戰 我之前都未見過 所以記得特別清楚XDDD)
以和為貴啦 ^^''
作者: 冰封心靈    時間: 12-8-2009 17:47
作者: 丫文-_-    時間: 12-8-2009 17:58
希望你地唔好怪我多事= =''
樓主 其實你唔洗咁火 唔好理佢吧
我相信一隻手係拍唔響的 果晚我都有玩
果日我都見到佢開廣 但我都見到有人勁開廣爆番佢粗 仲好鬼難聽下 (不過唔知係唔係你地= =)
(因為有廣東話罵戰 我 ...
jojoyan 發表於 12-8-2009 17:21

睇你樓下戈位人兄講既野. 你就知點解我地個個咁火爆
作者: 七yik    時間: 12-8-2009 18:14
作者: 丫文-_-    時間: 12-8-2009 19:05
老老實實 我開msn 炸你既level 同你係fs 炸我既level 差唔多姐
當然我冇影相 你like 點講你既事
仲有你真係想約戰既話 我非常樂意奉陪 不過新界就唔好啦
你想約我開番個msn 同你慢慢約又點話 ...
七yik 發表於 12-8-2009 18:14

你吾係好威嫁咩? 個個住新界喎. 你吾係又淆呀化. 大哥哥.

我系fs有密你? 你發完夢未?   (首先係你踢完心0 我先開波嘈你咋!!!!)
作者: 毛百萬    時間: 12-8-2009 19:08
你知你架啦,最鐘意係密語度狂鬧我,但係就唔比我密番你
你e d唔係粒水係咩/.\19歲既ivan哥
作者: 小小傻    時間: 12-8-2009 20:06
玩到偷相放自己msn
作者: 毛百萬    時間: 12-8-2009 20:36
係=.=佢夠膽死串人個樣,笑人地
我真係好想睇下佢出到黎個樣會係點
作者: AI思樂冰    時間: 12-8-2009 20:49
一開始又叫樓主佢地講地方...而家講好話新界個邊又兼遠....無奈 ==
作者: 冰封心靈    時間: 12-8-2009 21:19

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2