標題: 敏乂 又淆又要串? 又要潛水 煩唔煩 [打印本頁]

作者: l6261992    時間:
標題: 敏乂 又淆又要串? 又要潛水 煩唔煩
之前都俾人串過黎啦你 仲唔知錯
俾 仔仔sm完 係咪想試下俾第個sm既feeling呀

我同心0等緊人 你走入黎 唔通同你廣:柒頭 走啦 阻q住哂先踢你啊?
你會唔會呀 用下你個腦諗野啦 幾歲呀

附上 淆底圖一張

依家我好恨嬴你咩 挑!!
廣到嬴你有錢汁咁
你自己都知自己嬴唔到尼??

完~
作者: 花洛    時間:
又有傻仔玩 ?_?
作者: 毛百萬    時間:
佢屈過我外掛
繼球皇殺手後另一搞作,
但佢好似之前已經出現過
佢屈過我外掛
繼球皇殺手後另一搞作,
但佢好似之前已經出現過
翊Muk|| 發表於 13-9-2009 12:58

咪好似之前屈你外掛果時 仔仔出黎sm佢
作者: 花洛    時間:
咪好似之前屈你外掛果時 仔仔出黎sm佢
l6261992 發表於 13-9-2009 13:24

即係呢 我覺得叫仔仔出黎sm佢 其實係無乜意思

打個陣時拍埋片 睇下有幾外掛先係架麻 你說是唔是先=]
作者: ching45028    時間:
敏乂呢條友正傻西

唔夠人打就alt+f4

以為自己好撚醒:sleepy:
係wor,上次我同2個團友同佢玩3.3
佢去到3分鐘就跳左@@
佢好似輸1x分?
作者: 丫文-_-    時間:
吾好同d傻仔嘈~ 呢d人當佢透明就得喇

一係就向佢宣戰團p 輸左刪團開喇叭say sorry

佢個團好似叫 赤川十二眾
人地得把口 輸又要f4走 贏又要串(好少可能會贏) 球品差 人品又差
1個形容佢 : 嫩
吾好同d傻仔嘈~ 呢d人當佢透明就得喇

一係就向佢宣戰團p 輸左刪團開喇叭say sorry

佢個團好似叫 赤川十二眾
丫文-_- 發表於 13-9-2009 21:55

我當唔到佢透明= =
皆因條友實在太煩 一路狂密我 擋住哂左手邊果d野
加上 我唔知我咩搞親佢 無啦啦走黎密我 係咁!^#$%@$%@#^
實在太煩 我先post佢上黎 煩到死!!!!!
好耶[[onion_48]] 球皇殺手搵到朋友
作者: 小小傻    時間:
我當唔到佢透明= =
皆因條友實在太煩 一路狂密我 擋住哂左手邊果d野
加上 我唔知我咩搞親佢 無啦啦走黎密我 係咁!^#$%@$%@#^
實在太煩 我先post佢上黎 煩到死!!!!! ...
l6261992 發表於 13-9-2009 22:22

你還未夠班:time:
佢關左密頻?
作者: 炒粉專家    時間:
生日路過support!xddd
作者: 小小傻    時間:
14# 炒粉專家
可惜,,

happy birthday:lol
作者: 炒粉專家    時間:
14# 炒粉專家  
可惜,,

happy birthday:lol
小小傻 發表於 14-9-2009 22:02

多謝耀佬wo haha
作者: lkxlki    時間:
嘩!你生活圈子得呢度咋?俾我電個陣又吾見你班傻仔出聲。。。。你地同團對我野團。營好型?我同團友電你個陣又吾見我串你??死硬膠仔。。。。糸有料就營我同我團。我同妹頭電柒你個陣。。。。我有冇又吊又剩。成班傻仔!營一埸好似中六合彩甘。。。。書個陣又吾見你開貼,俾人電。!醒拉七頭!成曰仔仔!名星黎架?我吾識佢囉。。。。仔仔糸你老未?拎人地串人威啲架?
嘩!你生活圈子得呢度咋?俾我電個陣又吾見你班傻仔出聲。。。。你地同團對我野團。營好型?我同團友電你個陣又吾見我串你??死硬膠仔。。。。糸有料就營我同我團。我同妹頭電柒你個陣。。。。我有冇又吊又剩。成班 ...
lkxlki 發表於 19-9-2009 17:40

我完全吾覺妹頭+你會電到我.

既然你咁講 不如搵日團p 好不? 吾好係度得把口 話電人電人
嘩!你生活圈子得呢度咋?俾我電個陣又吾見你班傻仔出聲。。。。你地同團對我野團。營好型?我同團友電你個陣又吾見我串你??死硬膠仔。。。。糸有料就營我同我團。我同妹頭電柒你個陣。。。。我有冇又吊又剩。成班 ...
lkxlki 發表於 19-9-2009 17:40

仲有. 你又話電人? 點解會俾人影到你戈句野? (笑緊)
+上 你d技術戈d 係人都知你有幾多果皮.
作者: brian12345    時間:
食緊花生..突然睇到「妹頭」依個名..

唔知敏乂,你所講個妹頭係唔係中鋒架呢?

如果係既,我諗你真係收得皮...妹頭依條友係GAPMAN個FD..都ok勁

大約幾個月前到,gapman走左,我組一個台人打,係咁嬴,佢就踢左我。.

.我想問下妹頭連我都打唔嬴,仲點打嬴哂綠帽?_?

WAWA." SO SORRY.~~ GAPMAN 係我老友."~.~ 你都識講幾個月前/ \ 妹頭 仲係NPC 裝/ \ 49彈90 板/ \ 點同你班GREEN 7 頭 玩裝 姐-0-."WIN 好COOL.? 人地依家電7 你地拉-0-." 岩岩有個 高比仔AL 又俾我地電." 好似一場得1-2 個板-0- 妹頭同我一人5-9個板-0-" 唉 仲要書4 場俾我地."/ \ 除一場佢TEAM 一個MARK 極都入GE SG LOSE." ALL LOSE ."/ \ 唉." 夠唔夠打.? 都唔洗咁." 仲要書到玩炸房/ \." 勁." 刪人物拉." THX ! 仲要一身板衣/ \ 小妹頭一個+7 彈JA .,.,.,.,.,.,.,我62板JA.,.,. 電7 你SOR.~.~ 好似仲有個2PTSHOTER... 仲要一起炸." 真夠齊心^^! 你班7 頭." 死剩把臭口." 明明自己小人."仲大條PON." -0- THX !
上面個7 頭." 妹頭同我講係你俾人屈WO." 你轉成你係咁WIN =[]="
你真係勁."/ \  你你你...我真係笑7 左= = "
作者: GIBB    時間:
食緊花生..突然睇到「妹頭」依個名..

唔知敏乂,你所講個妹頭係唔係中鋒架呢?

如果係既,我諗你真係收得皮...妹頭依條友係GAPMAN個FD..都ok勁

大約幾個月前到,gapman走左,我組一個台人打,係咁嬴,佢就踢左我。.

.我 ...
brian12345 發表於 19-9-2009 17:20

老兄人地講野又關你事...我果獲係踢9你ga啦...咁點姐..唔知邊個靚仔開隻g同gapman打我書兩埸之後小我呢:小(美化左)..又係呢個on9妹頭..你想賴lag定係咩呀..咪又係cut線走人...你打完一埸都知lag的話..仲要博?..咁就咪小人啦....仲有呀..恨愛  哥哥..好心呢到冇你既事你就咪行埋黎踩多腳啦...見人插你又插...姐係人地多人插..你再插果個就一定係o岩...冇事你就唔出聲..到有事你就加料..咪就係多得你呢d傻仔..先搞到大件事..我對呢件事冇回應...樓主我唔知邊個黎..我只係玩game姐..亦都返工冇時間同你地搞d咩...至於敏d說話有d過火左既..我冇話幫唔幫邊個...只係和事佬姐...要插既睇清楚人喇...恨愛哥哥..真係要叫聲你呀哥
WAWA." SO SORRY.~~ GAPMAN 係我老友."~.~ 你都識講幾個月前/ \ 妹頭 仲係NPC 裝/ \ 49彈90 板/ \ 點同你班GREEN 7 頭 玩裝 姐-0-."WIN 好COOL.? 人地依家電7 你地拉-0-." 岩岩有個 高比仔AL 又俾我地電." 好似一場 ...
lkxlki 發表於 20-9-2009 01:59

我想俾你電呀 同我挑喇
WAWA." SO SORRY.~~ GAPMAN 係我老友."~.~ 你都識講幾個月前/ \ 妹頭 仲係NPC 裝/ \ 49彈90 板/ \ 點同你班GREEN 7 頭 玩裝 姐-0-."WIN 好COOL.? 人地依家電7 你地拉-0-." 岩岩有個 高比仔AL 又俾我地電." 好似一場 ...

要打就同我打喇 講到自己咁威水 而家擺明吾鋸你嫁喇

你串綠帽團既人係GREEN7頭?  講完請別後悔.
作者: brian12345    時間:
22# GIBB

呵呵,我完全冇出過聲 叫講粗口,你踢左我我先爆粗罵你昨~_~
你班死7 個頭." 明串你地死7 頭拉."
咁又點.?-0-你係想打GE 約出黎網吧玩LO."
書左砍手指好唔好姐-3-"?
你唔好話淆丫.?-0-
唔好話咩.?打機打到砍手指咁大獲.,.,.,
原因係你地成班7 頭有個團就以為
HK.NO1................................
天外有天丫.".,.,.,.,
出唔出睇你地拉."^^
砍手指丫.
你地團係應邀的話." 到時我叫定D 黑白人物做見證架-0-

唔知邊個書左炸房尼??
作者: Poon    時間:
引起罵戰, 關題

歡迎光臨 (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz!