樂古Nakuz

標題: 12月11日伺服器更新公告 [打印本頁]

作者: hihihiadd    時間: 10-12-2012 16:33
標題: 12月11日伺服器更新公告
香港版《天龍八部2》將於2012年12月11日上午10時至正午12時進行伺服器維護並更新至2.10.0770遊戲版本。對於各玩家的不便,敬請原諒。

[活動開放]
●聖誕大作戰
 -2012年12月12日至2013年1月7日活動期間,30級或以上的玩家在活動當天,可到洛陽(255,345)聖誕老人處領取閃耀聖誕星,在特定時間會在太湖、嵩山、無量山刷新聖誕大盜,聖誕大盜會沿著一條線路逃跑。在逃過過程中玩家需要對聖誕大盜使用閃耀聖誕星,這樣可以聖誕大盜造成傷害。聖誕大盜每受到一定量的傷害後,刷新一批寶箱。當大盜死亡時則會刷新更多的寶箱。

●幸運大轉盤
 -2012年12月12日至2012年12月24日期間,所有玩家可以通過點擊小地圖中元寶商店下方的幸運轉盤按鈕打開幸運轉盤,使用幸運指針可以轉動幸運轉盤獲得獎勵,使用幸運果可以改變轉盤的獎勵,幸運指針和幸運果可以通過元寶商店購買來獲得。幸運大轉盤的獎勵非常豐富,重樓神器、6級寶石、7星裝備、超級珍獸、華麗時裝應有盡有!還等什麼,快來參加吧!      
[元寶商店上架]
●幸運指針
●幸運果
[元寶商店下架連環轉蛋]
●雲合轉蛋 下架
●天霜轉蛋 下架
作者: 金    時間: 10-12-2012 16:42
又出轉轉轉=.=
作者: y0410388    時間: 10-12-2012 16:49
唔明佢做咩要出得咁快
作者: StaR`    時間: 10-12-2012 17:19
又轉下話? 陪佢玩^__^
作者: fat30624700    時間: 10-12-2012 17:25
gameone..話因為就來世界未日..所以拿拿臨出番個轉盤..因為佢話就算死都要昆到你地一秒鐘呢個係佢特性
作者: RYKEN    時間: 10-12-2012 17:33
天龍還可以支撐到末日那天嗎??
作者: 天龍八部3    時間: 10-12-2012 17:44
回復 1# hihihiadd

大bo 之前d石都未放晒
作者: 心隨風去    時間: 10-12-2012 17:52
勞資幸運你妹啊 哇靠
作者: hihihiadd    時間: 10-12-2012 18:31
都冇咩人收石了-.-
作者: 呀楊    時間: 10-12-2012 18:52
天龍已步向滅亡了~
作者: 東城紹    時間: 10-12-2012 19:11
回復 9# hihihiadd
都有人收石ge,不過大都喺d打交盟d人lol= =
作者: 平平無奇的玩家    時間: 10-12-2012 19:52
佢唔係轉盤就轉蛋佢遲下有冇賓果抽埋呢
作者: 怪怪    時間: 10-12-2012 20:13
都冇咩人收石了-.-
hihihiadd 發表於 10-12-2012 18:31

仲有既 , 個D 1000元收5LV屬攻 / 三四百元收5LV抗石(買張高合都要400元) 個D人LO , 不過有無人放俾佢又另外一回事 (可能今次個轉盤真糸跌到呢個價)

我之前都會抽下旦放出黎賺下元/屈綁元 , 但依家見過價咁低抽中放出去都未必有賺 , 所以之前個轉盤抽到唔O岩用既石俾小AC用算數費事放, 當屈綁元
作者: 開工專店    時間: 11-12-2012 02:59
天龍還可以支撐到末日那天嗎??
RYKEN 發表於 10-12-2012 17:33

唔可能..已死了
作者: 開工專店    時間: 11-12-2012 03:01
回復  hihihiadd
都有人收石ge,不過大都喺d打交盟d人lol= =
東城紹 發表於 10-12-2012 19:11

唔知其他SER..新SER 冇人打收石咁制~
作者: as2332    時間: 11-12-2012 05:56
驚溫:由於天龍X部經型不善..於2013年1月1日宣佈汁笠..
       多謝大家一直以來的沖點轉蛋{:13_685:}
作者: 大玉子    時間: 11-12-2012 09:00
新ser惡人盟自己入石打怪
作者: 開始玩9陰    時間: 11-12-2012 11:13
正..有出轉轉轉..快的入點啦
作者: bbqq222    時間: 11-12-2012 14:28
可到洛陽(255,345)聖誕老人處領取閃耀聖誕星 洛陽(255 345)糸邊 ? 我攪錯?定g/m僭建?
作者: 囧大俠    時間: 11-12-2012 18:30
勞資幸運你妹啊 哇靠
心隨風去 發表於 10-12-2012 17:52

TMD幸運啥毛啊 我擦
作者: 樂延    時間: 24-12-2012 10:58
根本GAME.one想快D玩完佢

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2