樂古Nakuz

標題: 全新改版周2登場 舊玩家登入再賞天馬 [打印本頁]

作者: 笨蛋。琪    時間: 18-1-2013 19:59
標題: 全新改版周2登場 舊玩家登入再賞天馬

由「搜狐暢遊」結合千人研發團隊開發,全球已有8千萬註冊會員的正統武俠網遊大作《天龍八部2 Online》,即將在1月22推出大型資料片改版「獵命江湖」。通過「獵命」這一過程,每位大俠都能將奪取到的真元附加在裝備上,對裝備的屬性進行選擇性強化,挖掘單件裝備的無窮潛力。然而不同品質的真元,起到的強化作用可以有天壤之別,最高甚至可強化至170%效果,小小一枚真元,將爆發出難以置信的力量!2013年全新獵命時代經已來臨,各大俠敬請小心!

真元系統是專門針對手工裝備屬性提升而打造的系統。玩家在通過「初戰縹緲峰」或「挑戰縹緲峰」時擊殺李秋水將有機會獲得真元精粹,真元共分5種品階:白色、綠色、藍色、紫色和橙色,白色為次,橙色為佳。不同品質的真元所提升裝備的屬性基礎能力不同,只要玩家將真元鑲嵌到真元盤中,對應位置的裝備的某一屬性就會得到百分比加成效果,最高強化程度將達到170%!喚醒裝備隱藏屬性,打造無與倫比的神兵利器,顛覆江湖武林!

另外為慶祝今次改版,在1月22日至2月5日活動期間內,所有角色等級>50級且超過50天未上線的玩家,可以到大理錢龍處領取超值獎勵,獎勵包括道具王者的賜福,坐騎:天馬,時裝:仙羽凝月,通天靈丹,1000綁定元寶。王者的賜福使用後可以使全隊獲得打怪經驗增加20%的狀態,快去領取吧!
激活真元前需要先進行任務了解系統

透過凝元煉製不同品質的真元

相信縹緲峰又會再次熱鬧起來

舊玩家回歸更可獲得天馬坐騎

好啦..昆完樂點啦0.0
打下小小感想先啦..
我是新服的
一位小玩家..
宜家既天龍真係搵多個人吹水都難..
希望藉住呢次既真元更新(其實係昆錢-_-)
多d玩家回流..傾下計..玩下校場..刷下副本..打下交咁..
我玩左天龍都好多年了..
識到好多朋友..見識都多左..打字都快左..粗口都講多左-,-
希望天龍吾會再冇人玩-_-v6開刷副本.

作者: ∼香B∼    時間: 18-1-2013 20:05
唉呀 早兩日ON左一次..無左天馬....
作者: 小朋`    時間: 18-1-2013 20:05
又煩多樣野
作者: 笨蛋。琪    時間: 18-1-2013 20:06
∼香B∼ 發表於 18-1-2013 20:05

要有決心吾玩既玩家先有
作者: 光云    時間: 18-1-2013 20:15
真元幾lv以上先有?
作者: 刺客先生    時間: 18-1-2013 20:23
睇黎到時要down返天龍...
作者: 笨蛋。琪    時間: 18-1-2013 20:28

更新完要同你講生日快樂先得xdd
作者: ∼香B∼    時間: 18-1-2013 20:33
更新完要同你講生日快樂先得xdd
笨蛋。琪 發表於 18-1-2013 08:28 PM

:O) 點解你又知..
作者: 笨蛋。琪    時間: 18-1-2013 20:35
:O) 點解你又知..
∼香B∼ 發表於 18-1-2013 20:33

有睇樂古
作者: ∼香B∼    時間: 18-1-2013 20:35
係WO我有講過..痴線 18歲就失憶-_-
作者: 呀楊    時間: 18-1-2013 20:41
應該都會吸引返啲人既
不過老實講
唔知可以捱到幾來
祝天龍好運~
作者: 心隨風去    時間: 18-1-2013 20:49
坑錢還坑錢啦 副本都唔出  仲有我一直一直一直一直一直一直一直一直一直一直一直一直期待的草泥馬髮型都唔出
作者: 小小武當    時間: 18-1-2013 21:25
應該會多左人刷野既
話曬個陣刷小出強控技
d小搶到爆曬頭-0-
作者: 華劍鋒    時間: 18-1-2013 21:43
個真元道具列表既意思係未即係唔洗刷飄都羅到真元碎,定呢d只係類似尚石既符個種道具
作者: x11111x4endtwo    時間: 18-1-2013 21:45

"在1月22日至2月5日活動期間內,所有角色等級>50級且超過50天未上線的玩家,可以到大理錢龍處領取超值獎勵,獎勵包括道具王者的賜福,坐騎:天馬,時裝:仙羽凝月,通天靈丹,1000綁定元寶。"

忽卡= =要沒on超過50日先拎到獎,沒得拎天馬了=[
作者: 囧大俠    時間: 18-1-2013 21:55
時裝喺咪永久架
不過今次活動幾好,50日冇上線的獎品幾豐富...
應該可以吸引返d人來玩
不過點解普通玩家冇份
作者: 囧大俠    時間: 18-1-2013 21:56
坑錢還坑錢啦 副本都唔出  仲有我一直一直一直一直一直一直一直一直一直一直一直一直期待的草泥馬髮型都唔 ...
心隨風去 發表於 18-1-2013 20:49

草泥馬
作者: 笨蛋。琪    時間: 18-1-2013 23:11
時裝喺咪永久架
不過今次活動幾好,50日冇上線的獎品幾豐富...
應該可以吸引返d人來玩
不過點解普通玩 ...
囧大俠 發表於 18-1-2013 21:55

我估時裝天馬得7日
    頂多30日
作者: 心隨風去    時間: 19-1-2013 01:26
回復 17# 囧大俠

你你你你放開只兔子
作者: bbqq222    時間: 19-1-2013 10:34
又一冇誠意之小動作 玩開的玩家反而無獎賞 無上線開的反而有 甚麼歪理 全部有都算啦 又不是甚麼貴重野 我地玩開的玩家才是撐場者入點人呀 反而對我地沒有半點感激 沒有半點謝意 呀蒙丙g1你的腦袋永遠在pat pat倒嗎
作者: kdsajfkaljfl    時間: 19-1-2013 18:11
天馬
作者: RYKEN    時間: 19-1-2013 18:32
同施政報告差唔多..
作者: -堯    時間: 20-1-2013 00:31
呢個活動就好似 引哂d舊玩家番黎 之後一次過gg!
作者: 莫菁兒    時間: 20-1-2013 00:53
用隻7日試用天馬呃你幾皮HKD
作者: 雞雞    時間: 20-1-2013 13:36
同是天涯淪落人~
作者: 笨蛋。琪    時間: 20-1-2013 14:52
天馬係永久定限時
kdsajfkaljfl 發表於 20-1-2013 14:27

無可能永久喇-.-...
    估計3日-30日
作者: 小小武當    時間: 20-1-2013 16:26
星期2 應該周街仙羽-_-
好想佢快D出飛龍 清荷 同新髮型/3\
作者: 笨蛋。琪    時間: 20-1-2013 21:07
星期2 應該周街仙羽-_-
好想佢快D出飛龍 清荷 同新髮型/3\
小小武當 發表於 20-1-2013 16:26

我想佢出時裝多d!!!!
    差吾多全部著過晒
作者: 小小武當    時間: 21-1-2013 12:44
回復 28# 笨蛋。琪
佢唔出新既時裝都無計
但現有既 例如 萬紫 仙羽等等
佢又唔開放個染色功能wo
唔知想點! 我想入點染都唔得t0t
作者: 1浪子1    時間: 21-1-2013 13:24
由「搜狐暢遊」結合千人研發團隊開發,全球已有8千萬註冊會員的正統武俠網遊大作《天龍八部2 Online》,即 ...
笨蛋。琪 發表於 18-1-2013 19:59

依家重玩會吾會太遲?..
作者: 笨蛋。琪    時間: 21-1-2013 17:12
依家重玩會吾會太遲?..
1浪子1 發表於 21-1-2013 13:24

宜家重升就遲啦-0-
    不過可以收個AC玩既-3-...
作者: dj26552996    時間: 21-1-2013 19:25
小弟諗住重升=.=
作者: SimaHim    時間: 25-1-2013 16:04
小弟岩岩入左

隻天馬90日 不過冇騎術 即係話如果你冇買點的話 有=冇

時裝30日

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2