樓主: denny20011325
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 蠢人無權利係魔獸世界度生存?

只係討論一下 希望版主勿關題~

今日玩魔獸世界個陣 同個fd傾左陣計 .(全網吧最勁係佢 佢術士

而我自己就傻傻更更咁玩左獵人  

我唔知佢係諷刺緊我 定係無心出言 以下係我同佢既對話

我:點解術士咁多人玩 ?

佢:因為術士勁  ! (意志堅定的說 ~

我: 點解獵人冇咩人玩

佢:因為獵人岩d 無咩腦既人玩 (我個心係度諗... 唔通我無腦 !?

佢再說: 獵人好多人玩 係因為獵人易contral 不過真係打起 輸左好多 由其是對術士~

所以獵人多人玩係正常既 ~ 多無腦呢麻 世界上 ~

我: 下~? 術士都好多人玩嫁wow...

佢: 術士唔同  術士招招都有用 殺人個陣 一秒都好重要 但你獵人呢 ?

又無咩干擾能力  又難殺人 得個遠人少少既射程 不如你玩過第2隻人仲好la ~

遠射既職業有大把 la 只係佢比人遠少少  又唔敢企定係度同人打 有鬼用?

我:佢有陷阱 wow ~

佢:我唔埋你d陷阱有屁用 ~

佢再說: 我講得無錯嫁wow ... 如果世上有腦既人比無腦既人多 豈不是"天下大亂"?

我裝作無事地說 : 咁又係  

佢再說: 就係要"我地"呢班有腦既人來handle d蠢人呀麻 ! 唔係世界邊有"跌"序? (唔識打~

我: 咁又係既  你岩~

聽完之後 我覺得 佢係唔係覺得 無腦既人就唔可以生存 ?

無腦洗死咩-.-"""  原來用獵人 戰士 聖騎的都是無腦同蠢....................

用術士法師 多少少招既職業  就係有腦 ..

我終於明白了咩係弱肉強食 ~

蠢人係魔獸世界 .. 什至真實世界  都會被人 淘汰 ~

大家記住 用d有腦的職業=.= ~ 希望版主唔好關題

真係覺得呢篇文有d "發人深省" !

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
bebe456 + 2 為獵人打氣 XD

查看全部評分

回復

原帖由 bebe456 於 7-1-2008 09:19 發表
首先你要改標題,因為你咁講,姐係你認同你自己無腦? No

魔獸世界相對係平衡方面的確比其他game做得好一D
但並唔代表佢就係有職業平衡論.

術士如果係你朋友想像中講到咁技術
又洗乜比人話佢無腦亂打都可以打死 ...

佢成日同我講 : 魔獸世界不外乎現況 邊個最尾企得到起身 邊個就係勝利

勝利者先有資格呢個世界上生存! 你地戰士 埋到我身? 好笑!?

佢咁講~
回復 支持 反對

原帖由 dh 於 7-1-2008 13:14 發表

術士?
求其搵個賊都嬴得到了......

好了,我是術士,但同時是個戰士,法師兼獵人(剛把戰士沖到上70,tbc兩個獵人60級早到達,借過朋友的70法玩了一排)
不過你朋友講到術士好似吃定獵人......話說獸王獵對術士還是有 ...

其實我都唔係好識玩魔獸世界 我淨係見佢個人都好勁下  可以 一打二 =.=

個次唔知咩職業 變左樹人  可以比佢搞到打唔到人 (放逐=.=?
回復 支持 反對

希望大家唔好放棄自己夢想既職業~ 唔好因為呢篇文而唔做自己鍾意既職業
回復 支持 反對

原帖由 maplelap 於 7-1-2008 22:37 發表
來個以事論事~~術士不是被人列入了腦殘名單嗎??
因為實在太易用好用,隨便用已經可以屈死別的職業..

不過我還是常常看到一開始暈就到下輩子才會醒來的術士...
賊在戰場世界真的很利害的說 XDDDDDDD

因為你個頭像? so 你要用賊@@?
回復 支持 反對

個陣我拎4佢個ac 賣了 =.=
回復 支持 反對

原帖由 dh 於 8-1-2008 13:04 發表

.........
我術士在副本中的dps數一數二(奔

係佢笨罷了,哪有賊看到戰開反擊仲去打的= =

正常也應該致盲等你反擊完再打= =

我朋友叫程蝶衣 你們上官網check 下佢-.-

唔好同佢講話我叫你地check 我同佢真人不太熟 會被人打
回復 支持 反對

原帖由 卡_樺依=] 於 10-1-2008 14:50 發表
你要知道競技場頭位全是神裝戰士= =

術士可唔可以打競技場 我想問 我未打過~
回復 支持 反對