打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 血量已突破200萬 (圖)

關閉 [複製鏈接]
溫生 這次型哂了@@

PS.1 我之前個POST 已經肯定左係真了 我估計 下1個破百的 都會係逍SER (Godlike)
     2 其實真丹 某程度上真係幾屈機 不過唔知你地有冇發現 活動長達兩個月 即兩個月內 任合人都可以靠開蛋==>得到秋圖同明圖 到時個個都加到潛能 = = 所以 生活玩家/平民玩家 真係唔洗驚自己冇得食!
回復 支持 反對

差唔多200萬啦...= = 屈雞@@
回復 支持 反對

回復 251# 獨劍行

唔好30萬啦 食夠50萬...又突破國服 武當血量架啦..@@
回復 支持 反對

回復 253# 獨劍行

30萬內攻@@ 平推 幾多..@@
回復 支持 反對

= = 肯定唔會變單機.- -
回復 支持 反對

佢鐘意食你地吹得佢咩..= =
你地冇錢冇得食 葡萄人= = 佢有正義感唔食真丹 上7石囉 7石有開放架 你地班人又唔去上石
天龍隻GAME 一出就比人話係用錢玩既GAME架啦- - 咁你做咩要玩呢....
我都唔明你地咩心態 抽你地又要抽 抽到你又要放 放左再抽冇哂元 就話唔公平 = =
真係好得意呢.- -
擺明 抽蛋 就係靠運氣 你地可以3千元唔放4千元唔放 等到你認為佢岩既價錢先放架
你地話真丹 1萬幾元 食35點潛能 咁你地咪抬高價囉 @@但事實你地做唔到- - 做唔到又要3千4千放比人
放完又要嘈嘈嘈- -
講國服果D 我都唔知你地想點
而家你地玩緊國服定港服牙...
擺明POST緊港服既天龍 係要拎國服比較 威D架??=-=
講真 我唔信你地有錢 有能力 唔去食兩粒
回復 支持 反對