樂古Nakuz

標題: 蒙羅麗莎的微笑後一驚天之作 [打印本頁]

作者: 賤狗團    時間: 6-1-2008 13:56
作者: 冥域戰國最強    時間: 6-1-2008 14:03
敬愛的賤狗團:

入院確認通知

樂古青山醫院現誠邀請 閣下即時入院接受精神科深切治療.

經本院醫生初步為您作出檢查, 得出您的腦部含膠量超出正常標準, 以其陽性病理的報告結果, 我們確診您為瘋膠症病人.

本院將提供多完化脫膠服務以協助 閣下更身. 在本院舒適怡人的環境下,我們有專業之醫護人員悉心照料每位病人, 提供一系列精神重置, 思想改造, 技能訓練, 強制治療. 在此軟硬配套的支援下, 我們好讓 閣下能放下日常煩惱, 暢所欲言, 洗心革面, 改過自身, 盡快康復, 重新做人, 投入社會, 繼續工作.

如有任何查詢及疑問,請賜電709-394-01,或以電子回覆向黑~十文字院長查詢。

耑此奉達,敬頌
時祺

樂古
二零零八年一月六日
作者: 戰狼    時間: 6-1-2008 14:04
作者: 負碌之皇    時間: 6-1-2008 14:08
極力推介.....

作者: 賤狗團    時間: 6-1-2008 14:08
作者: 負碌之皇    時間: 6-1-2008 14:16
原帖由 賤狗團 於 6-1-2008 14:08 發表
都唔知e+咩世界
有原創就叫人入精神病院
同埋你唔係代表樂古的

明明e到叫做AOC貼圖區....
你無lala整個禁既神圖出黎....
人地五話你$&^$#$都算你好彩...
作者: 賤狗團    時間: 6-1-2008 14:19
作者: pto    時間: 6-1-2008 14:48
原帖由 賤狗團 於 6-1-2008 06:19 發表
咁事實呢張圖係有關aoc的

睇唔出幅圖同aoc有咩關系
不過淨系知道你同塑膠有關系姐;P
作者: 賤狗團    時間: 6-1-2008 14:56
作者: 冥域戰國最強    時間: 6-1-2008 15:10
你係覺得呢d關於aoc既話

請你拿出一張是關於aoc村民拆城堡的圖片吧

我相信你的智商不會使用小畫家畫畫的吧^^

還有..也許我現在真的不是代表樂古的

但我相信樂古絕大部份人都認同..對嗎
作者: 。﹏小DAY..☆    時間: 6-1-2008 15:22
成班戰X團係呃分~奸雄BAN左佢地啦
作者: 賤狗團    時間: 6-1-2008 15:30

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2