樂古Nakuz

標題: 歷史系好似唔多勁咁... [打印本頁]

作者: jimmylee21    時間: 15-1-2008 19:03
標題: 歷史系好似唔多勁咁...
我e+歷史系11lv(頭4lv 3體2智,之後4智1體)
用lv3既透鏡先扣到2百幾,仲要成幾十點mp
我有個體育系就咁打都有2百幾
定係後期會好勁??
作者: 〥逆天`而行′    時間: 15-1-2008 20:17
歷史到左後期係唯一一個有全體技的職業

萬事起頭難,你而家十幾lv可能會覺得好易死._.努力吧
作者: 疾風終極奧義    時間: 15-1-2008 21:29
三味火傷好多不過好小血
作者: kk9999    時間: 15-1-2008 22:35
歷史要去到好似50lv先有大範圍技...
作者: hahatoy    時間: 16-1-2008 07:25
50lv先有=.=..我諗新手唔岩玩- -
作者: 海榮仔仔    時間: 16-1-2008 20:22
歷史..呢個職業前期就好辛苦..可以話係食錢職-.-(前期)
有心先升到高lv..要捱辛苦=   =""
作者: kalun_1119    時間: 16-1-2008 21:53
幾好玩丫...PK都OK勁...我得廿幾LV...係一個幾好玩GA職
作者: jimmylee21    時間: 16-1-2008 23:04
真係超食錢....10下都唔夠d mp已經用哂- -
有冇人知點搞?????
作者: 劉少奇    時間: 17-1-2008 18:14
遲下20級學左3未真火仲食錢= =1xx法一下 = =(儲定d錢吧)
有時可以用一/二/三級既透鏡既a_a幾十法一下= =不過屎d  lo
作者: 浩哥    時間: 17-1-2008 18:28
三昧真火有用,減人魔防
作者: 帥千鳥乂    時間: 17-1-2008 18:36
其實你有人帶就冇咩問題
作者: 當明尼克    時間: 17-1-2008 22:43
其實去到亞馬,pe=垃圾....
因為個個都係組歷史火昧秒怪~~
pe,得個普攻,打得又唔係特別勁....已經開始廢lu....
仲有....我無記錯係40lv就有全體= ="
作者: rockman913    時間: 20-1-2008 16:58
歷史系好屎..,不知所謂..血又少..又易死
作者: cedric2004    時間: 20-1-2008 17:08
"暫時"歷史到左後期可算係最強學系( 呢點要睇埋遲D出既機電系同音樂系先得 )
歷史廢既地方係D技超食SP 仲有物防好低 魔防又唔高...
PK果時一定要係人地出技前秒殺人地...
否則死硬...(用寵擋都唔擋得好多...)
作者: 池內乂樂    時間: 20-1-2008 20:30
歷史係到後期先勁= =
你去遺跡睇下- -PE地理幾咁難搵組...
PE勁極都係秒1隻怪
法師勁果批秒到3隻..
作者: 靚仔是我    時間: 20-1-2008 21:05
歷史好屈啊 唔洗驚用多錢 係亞馬打怪掉左本自3~5 你都回左本~.~
作者: chanyh321    時間: 20-1-2008 22:24
我自己都係歷史系的。但感覺上好似醫學系吃香d喎~~~
作者: 悶鬼死我    時間: 22-1-2008 17:15
,,,本人想比d意見,,,
我而家39lv,,,我每次整920mp就整9m<百幾支到  但係  升完lv就有番20~30m收
仲有,,你加點方法錯左,,所以你咪覺得廢,,,

我就加4智1體<<咁樣又唔會易死,,打得勁
到25lv先全智都冇問題  但係我35先全智<<
作者: ∥值日生﹏◎    時間: 22-1-2008 20:01
法c係所有回合制 game都有一定實力的-0-加油啦
作者: 孤滅    時間: 22-1-2008 22:15
作者: jimmylee21    時間: 22-1-2008 22:47
原帖由 悶鬼死我 於 22-1-2008 17:15 發表
,,,本人想比d意見,,,
我而家39lv,,,我每次整920mp就整9m

我頭4lv覺得唔夠hp咪加多d體先lor...
之前有個post都係咁講@@
咁既係咪e+已經可以點全智尼糾正番- -

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2