樂古Nakuz

標題: 地理玩法(有錢人玩) [打印本頁]

作者: tailkoo    時間: 25-1-2008 16:40
標題: 地理玩法(有錢人玩)
地理只加體,寵要全攻(高攻就得,防乜都唔洗)(通常要buy,所以係有錢人先玩得起),裝又係全體,打時護寵,比寵打

唔知有無人係咁玩,我玩左3日,諗起呢招........有既話,sorry.....
作者: hihijack1992    時間: 25-1-2008 17:13
如果玩刀的地理點+?
作者: tomitsui123    時間: 25-1-2008 17:15
我都係玩地理加~~thx~~
作者: 帥千鳥乂    時間: 25-1-2008 17:29
我唔係玩地理..但sup你
作者: 〥逆天`而行′    時間: 25-1-2008 18:13
名符其實血盾,無任何攻擊力可言

跟全力體育一樣
作者: skiou    時間: 25-1-2008 19:18
點解一定忍為地理要加體???為何要古板呢= =
地理唔俾3敏2體/全敏??
如果挑釁完d王/兵等''''佢打你果時加果加全敏會唔會miss????
有冇諗個呢個問題''''
作者: tailkoo    時間: 25-1-2008 19:34
原帖由 skiou 於 25-1-2008 19:18 發表
如果挑釁完d王/兵等''''佢打你果時加果加全敏會唔會miss????

唔係古板,依係裝既問題,地理除左本身技同點之外,玩既就係裝,盾、衣都要體,你既2體根本跟唔上裝既進度
作者: x仔仔x    時間: 26-1-2008 10:01
標題: 我都係玩地理,我係加全敏~~thx~~
我都係玩地理,我係加全敏~~thx~~
作者: 〥逆天`而行′    時間: 26-1-2008 10:17
原帖由 tailkoo 於 25-1-2008 19:34 發表

唔係古板,依係裝既問題,地理除左本身技同點之外,玩既就係裝,盾、衣都要體,你既2體根本跟唔上裝既進度

請問閤下假若玩體育亦是否全力?

同樣道理,因此若然全體的話,其實力到了後期命中低、攻低
作者: 疾風終極奧義    時間: 26-1-2008 11:37
都冇乜人組啦- -
作者: oscar2451    時間: 26-1-2008 15:22
唔通你隻地理只係幫人擋?
作者: tailkoo    時間: 27-1-2008 13:42
係,我個新玩法就係拎黎擋-,-完全無其他作為
作者: tailkoo    時間: 27-1-2008 13:44
原帖由 〥逆天`而行′ 於 26-1-2008 10:17 發表

請問閤下假若玩體育亦是否全力?

同樣道理,因此若然全體的話,其實力到了後期命中低、攻低

有無see我say野=.=我果隻係help寵擋,又點會攻=.=完全牛頭唔答馬嘴
作者: 閻羅王↗子孫㊣    時間: 27-1-2008 17:19
原帖由 x仔仔x 於 26-1-2008 10:01 AM 發表

我很好奇想知...全敏地理有何用?
作者: 〥逆天`而行′    時間: 27-1-2008 18:30
原帖由 tailkoo 於 27-1-2008 13:44 發表

有無see我say野=.=我果隻係help寵擋,又點會攻=.=完全牛頭唔答馬嘴

建議你重看我回覆內容,說人牛頭唔答馬嘴果個

你明白我想講咩再回覆,唔明就慢慢參透下
作者: jimmylee21    時間: 27-1-2008 22:50
地理好似好少人玩咁- -
玩左2個禮拜都唔知有冇同過10個地理一組
作者: 恩田赤﹏REC    時間: 31-1-2008 11:44
其實每個系都有本身嫁資質,,,
好似歷史加智最大,,,其次敏效果最大,,
pe加攻最大效果體其次
地理體,,之後攻
醫生敏之後體
就好似你地d寵甘,,,
加上每個系一開始都有基本數值,,,
基本上最高果2樣就係發展力最強果2樣,,,
全體地理不失為好玩法,,,
但係武器方面要沖勁d,,補番不足,,寵緊係要高攻,,,
打王,,,有個超強理挑釁左隻王,,,,仲怕咩= =?
甘死啦,,全敏地理,,一下閃唔到咪掰掰- -??甘咪即係豆腐仔= =??
同歷史/魔攻怪打閃避率1萬都好都係閃個屁,,,全敏一下掰掰= =
樓主你呢個唔偽咩新玩法,,係地理傳統玩法
戈d咩全敏就係笑lun死,,,閃閃閃,,魔攻閃屁,,,物攻比你閃佢10下呢,,你全敏打佢r痕?
佢打你1下就=,="""
全體地理,,打人都係r痕,,憑地加萬守+幾廿%防,,當佢加30%呢,,,本身1000防變1300防
打到你mo mp 佢仲有大把hp同你玩-3-萬守又可以打人,,我比盡你pe打佢300呢
佢打你200,,,邊個hp多呢,,?全敏收皮
p.s 全敏= 打怪打人幫手r痕,,頂怪頂人一下死人

咁當然~3體2力~4體1力都係唔錯玩法

作者: WalkAlone3靚    時間: 31-1-2008 12:56
我依家地理玩到43’’隻揪仲好揪過5xpe,,佢地打我唔入,,我雖然打佢少少''
不過最後佢都俾我殺xd'' [自己入左8粒龍牙;P ]
作者: 20030355    時間: 31-1-2008 13:10
咁我個地理咪死得人多 我+魔敏喎@@
作者: TPW    時間: 31-1-2008 14:41
得個頂得,一d攻都無
邊個組你呀~
作者: benb823    時間: 31-1-2008 20:50
肉盾一隻..一d攻擊力都冇-0-
作者: 恩田赤﹏REC    時間: 1-2-2008 02:18
甘玩地理唔通你組佢期望佢超高攻- -??
打王果陣冇佢頂下,,d醫生歷史點算,,
作者: Y•Kuen    時間: 1-2-2008 14:25
原帖由 hihijack1992 於 25-1-2008 17:13 發表
如果玩刀的地理點+?

我係玩刀盾的
我ge加法係先加到用盾再加用到刀
不過要留意 其實每升一lv每一個質數都有一點加
例如 力係5點 升左5lv後唔加點 力都會變左10 加埋5lv果d質數就會變左35
所以要計埋這些點
作者: 無量光    時間: 4-2-2008 15:12
標題: 加左全敏有咩好
原帖由 x仔仔x 於 26-1-2008 10:01 發表

加全敏? 會唔會唔夠血防頂怪咖
作者: qscxza    時間: 4-2-2008 17:44
我地理3體2力
作者: 恩田赤﹏REC    時間: 5-2-2008 00:06
原帖由 無量光 於 4-2-2008 15:12 發表

加全敏? 會唔會唔夠血防頂怪咖

會變左一個廢acc
作者: john456    時間: 5-2-2008 13:22
原帖由 skiou 於 25-1-2008 19:18 發表

如果你全敏        我相信如果你咁樣係高lv果時因為冇咩加防裝
到時一中左你就會一下死 世上係冇永遠都miss
作者: arsin    時間: 11-2-2008 21:07
我都係玩地理~
45lv而家....我2力3體
其實全體唔係問題黎既...
最大既問題係有冇人會組你...
你除左打王挑怪之外,,,跟本毫無用處,,,
雖然你話你幫怪擋,,隻寵打...呢個方法都幾好- -...
不過你諗住自己單練成世- -?

仲有,,,有人話+全敏,,
我想問下你你想點升lv- -?
自己單練,,又唔得-,-
團練冇人要...打王如同垃圾
挑到又點...隻王打你一下都頂唔到,,仲加重ec既負擔

呢d就係我既評語,,,可能苛刻左d..(唔好介意^^")
到時升到差唔多30lv,,你點既點就會俾d成績你睇
所以都係諗清楚先好加...加油~

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2