樂古Nakuz

標題: - 『剎』和『民』的兵堡戰 - 「兩大族兵堡切磋」 [打印本頁]

作者: 我要咀咀    時間: 20-7-2008 15:57
標題: - 『剎』和『民』的兵堡戰 - 「兩大族兵堡切磋」
兩大族兵堡切磋
不錯的激戰。

現在說清楚...只是切磋一下兒。

『剎』V.s『民』.zip

462.51 KB, 下載次數: 1085

作者: AaRo    時間: 20-7-2008 16:04
他門真的..有點兒................勁

(by 有份打同埋最高分既AN)
作者: Tcc00810    時間: 20-7-2008 16:59
我諗兵堡呢家野唔可以用一場兩場就話分勝負吧.......畢竟真係有運氣成分。長途戰,起碼打番10場8場先可以斷言誰強誰弱吧。
以呢場來睇,哥德中國韓國馬雅vs阿之特克,維京匈奴同條頓。剎族三個箭國。最好剋箭手的哥德又係你地度。一個韓國加馬雅,夠打曬人3家了,何況加多個中國??。對面3個步兵國,其中一個仲要係維京。除左匈奴,個個文明都比你地3個剋死。甘都唔贏就真係悲哀。4p叻到唔升防,出鷹勇同阿之特克打(20分鐘左右)。韓國人口長期偏低,呢樣都可以接受。但既然你有人口空間,又唔出長槍兵,又唔封城堡條縫隙,比匈奴入涉爆堡,可謂抵死。4p自已係馬雅,對面3個步兵國,居然搞到45分先帝到,帝左又遲遲唔升精銳,唔升兵工。

如果文明平均d,我唔信民族會輸。起碼呢一場,民族文明已經輸蝕。仲可以擋甘耐,反攻你地好幾次。已經係好例子。點解仲要甘光榮甘話"正式打敗"呢??如果你地同民族掉轉文明都贏,甘你地就真係威到盡啦。比人佔優甘多.贏左就算啦,仲要扮光榮係度post
打多幾場,看長途戰先可以避免唔公平的問題。勝多輸少先真正反映到你地勁。
的確,2p真係勁,呢樣我認同。3p同4p,當笑話看

作者: 我要咀咀    時間: 20-7-2008 20:29
說真, 6P是肉手, 不斷給士兵人吃, 真是引我發笑,
5P跟87P可以一早快攻, 攻擊4P, 但5P沒有這樣做, 可是存兵...
之後更加可以攻擊我, 因為我空堡的時沒有出全力士兵進攻我,
6P真是可笑, 不斷給人食兵...最後更加棄權...文明不是問題...最緊要是玩下去~

民族沒人要追族人頂上...- -
作者: chun789chun    時間: 20-7-2008 23:22
為什麼叫作正式打敗?

不見得這場兵堡贏得精彩,
6,7,8P質素比起一般街場可謂更低.
作者: lla032395    時間: 20-7-2008 23:45
呢場我覺得文明(運氣@@)佔三成= =
實力佔5成
其他果d無胃講啦

但係剎真係勁好多= =
民族部份人...
又串又棄  好衰格
個族長好彩都有品 = =
作者: AaRo    時間: 21-7-2008 10:23
原帖由 lla032395 於 20-7-2008 23:45 發表
呢場我覺得文明(運氣@@)佔三成= =
實力佔5成
其他果d無胃講啦

但係剎真係勁好多= =
民族部份人...
又串又棄  好衰格
個族長好彩都有品 = =

你講得岩..如果可以save 埋準備開始遊戲果時既對話...你就知民族好『有品』
作者: firechan    時間: 21-7-2008 14:57
呢場.......中肉兵堡對戰?!
8個入面我淨係覺得1p 2p 8p 叫識玩
其他完全唔知做緊乜=0="
可能係隊友拖累啦,文明壓倒性咁贏 但都搞左咁耐先贏

如果7p 再識玩d catch 到時機 入去爆堡,分分鐘有得贏...
作者: 得la呀爸    時間: 21-7-2008 15:25
要打多幾局,十局左右,先知那個較強,但蠃了也不可以驕傲。
作者: 我要咀咀    時間: 21-7-2008 18:08
謝謝你說我識玩吧...下場可能是Evo戰...小弟真的是一般~
作者: 周伯    時間: 21-7-2008 19:06
本場對戰已經被大家評論,我會接納各位的意見,盡量改善上述的問題
作者: 青山院長    時間: 21-7-2008 20:06
1,打兵工是有品行為不?
2,周伯找不到人,咱進場只是客串性質(純粹幫周伯而已)
3,我很久沒有玩兵堡,而且自ECO公測開始後我已經少接觸AOC了
作者: AaRo    時間: 21-7-2008 20:09
原帖由 青山院長 於 21-7-2008 20:06 發表
1,打兵工是有品行為不?
2,周伯找不到人,咱進場只是客串性質(純粹幫周伯而已)
3,我很久沒有玩兵堡,而且自ECO公測開始後我已經少接觸AOC了

1.打兵工是有品行為
2.民族打兵堡要4個人je...咁都冇?
3.唔關比賽事
作者: 雄    時間: 21-7-2008 20:12
原帖由 得la呀爸 於 21-7-2008 15:25 發表
要打多幾局,十局左右,先知那個較強,但蠃了也不可以驕傲。

綠亞戰最好;P
作者: 青山院長    時間: 21-7-2008 20:15
原帖由 AaRo 於 21-7-2008 12:09 發表

1.打兵工是有品行為
3.唔關比賽事

可是
我從前玩兵堡時,玩家們都不打兵工
打兵工真的是有品嗎!?我個人認為這不是有品行為
也許要對打兵工這行為進行投票

的確如此
作者: AaRo    時間: 21-7-2008 20:34
原帖由 青山院長 於 21-7-2008 20:15 發表

可是

的確如此

1.可是

如果唔想玩家打到兵工,就唔會起係攻擊範圍啦~~
至於有冇品,我個人認為有.連兵工都守唔住,係果個人既問題

2.無話可說

作者: 青山院長    時間: 21-7-2008 20:45
原帖由 AaRo 於 21-7-2008 12:34 發表

1.可是

如果唔想玩家打到兵工,就唔會起係攻擊範圍啦~~
至於有冇品,我個人認為有.連兵工都 ...

條武行得慢
而你的中弩在角位,要全面殺死中弩非一時三刻所能做到
作者: AaRo    時間: 21-7-2008 20:51
原帖由 青山院長 於 21-7-2008 20:45 發表

條武行得慢
而你的中弩在角位,要全面殺死中弩非一時三刻所能做到

說得對,這不能解決@@
作者: chun789chun    時間: 21-7-2008 21:12
如果你有先見之明, 當打兵工為常事, 你應該一早係角位放定d兵.

如果不幸注定你果場要被爆兵工, 咁好似抽中哥匈塞波對中不馬韓咁 orz
作者: 雄    時間: 21-7-2008 22:03
禁完拉兵又禁打兵工
咩都禁不如唔好玩啦
作者: 周伯    時間: 22-7-2008 17:43
原帖由 AaRo 於 21-7-2008 08:09 PM 發表

2.我原本有六個人打,但是一夠鍾d人唔知去哂邊[[yoyo_148]] ,加上民同追[本是同根生],就求援lo
作者: sghsge    時間: 22-7-2008 18:00
原帖由 周伯 於 22-7-2008 17:43 發表

2.我原本有六個人打,但是一夠鍾d人唔知去哂邊[[yoyo_148]] ,加上民同追[本是同根生],就求援lo

所以咪造就左呢場肉手大戰囉
作者: AaRo    時間: 22-7-2008 18:21
原帖由 sghsge 於 22-7-2008 18:00 發表

所以咪造就左呢場肉手大戰囉

這是中肉大戰....
作者: sghsge    時間: 22-7-2008 18:58
標題: 回復 23# 的帖子
剎族個d都唔勁啦
哥德打條頓,笑死;P 搵佢頂匈奴仲好啦,好彩匈奴廢姐
講到勁,冥域,惡人,小字隊個d咪仲勁

作者: 我要咀咀    時間: 22-7-2008 22:16
冥域和小字隊開始消失了~
請問你說我是打兵才是打堡?請說清潔一點點!
做人不要做一般不做一般。
作者: chun789chun    時間: 22-7-2008 22:48
原帖由 我要咀咀 於 22-7-2008 14:16 發表
做人不要做一般不做一般

語癌[[yoyo_161]]
作者: marco0083    時間: 23-7-2008 00:01
的確 看完之後
評心而論   兩隊戰術 技術水準都不是頂級之流

睇完咁多位回覆 似乎又過份左少少

畢竟去評論一場精彩既比賽  除左睇技術  重可以睇兩隊之間既鬥志 兩者打到最後一刻
冇亂棄    重打到有口水戰 睇得出 火氣好重~
尊重一下分享既精神  
就算小學生 既勞材 都有距既可愛之處吧

不過老實講= = 文明上 我覺得 如果 TEAM1 唔係玩賤 哥德自DEL... 死守既話...
個人感覺TEAM2  文明 係強D
作者: AaRo    時間: 23-7-2008 09:26
原帖由 我要咀咀 於 22-7-2008 22:16 發表

請問你說我是打兵是打堡?請說清一點點!
作者: 我要咀咀    時間: 23-7-2008 17:34
標題: 回復 28# 的帖子
你們真衰...又捉我打錯字了吧.......24真衰\口/"
作者: AaRo    時間: 23-7-2008 20:29
原帖由 ~~枝~~ 於 23-7-2008 19:13 發表
team 2 點解唔快攻ge!

11)佢地咁都唔打1or3P....所以咪輸lo
作者: §膠浩§    時間: 25-7-2008 21:57
原帖由 Tcc00810 於 20/7/2008 16:59 發表
我諗兵堡呢家野唔可以用一場兩場就話分勝負吧.......畢竟真係有運氣成分。長途戰,起碼打番10場8場先可以斷言誰強誰弱吧。
以呢場來睇,哥德中國韓國馬雅vs阿之特克,維京匈奴同條頓。剎族三個箭國。最好剋箭手的哥德又 ...

11,,,
批評我可以接受
"叻到唔識升防"咁唔得閒  你都奈我唔何的 ~.~
作者: 衰仔包@阿鋒    時間: 26-7-2008 17:19
如果打evo4,13就搵埋我啦-3-
我係剎既幻影-3-
作者: 29是世上的光    時間: 26-7-2008 23:38
講真 睇完之後冇咩感覺 好普通既一場兵堡 整體上技術一般 team1 贏係因為合作一起打8p
我好唔明白team2點解唔救8p 8p被人打左15分鐘得返1個堡先救.......  完全係肉手所為 稍為有打過兵堡都知道 死左1個盟友 係3打4情況下係好難贏 咁都唔夠救8p 有冇攪錯 而且team2技術中以8p最強 567p完全唔合作 7p打3p 6p打4p 分倆面打 兩邊都打唔入[[bao_25]]  仲送到人地升帝.....  果7p又成日龜兵 200先出 出去又被人食.....  等team123p都先左帝 team2先識合作一起打人 不過偏偏要打個帝左既韓車 睇到喱度我就冇睇 (愈睇愈燥) 連街場水準都比team2高
作者: sghsge    時間: 26-7-2008 23:49
標題: 回復 35# 的帖子
隊2只要合作少少都贏到隊1 d人啦
作者: 青山院長    時間: 26-7-2008 23:52
如果我用40條武衝去打 只會被食
原本諗住80人衝去打 勝算高d
可惜 已經被人先下為強
只好改變方式 轉做守
作者: 29是世上的光    時間: 26-7-2008 23:53
標題: 回復 37# 的帖子
你係8p?[[bao_25]]
作者: 青山院長    時間: 27-7-2008 00:01
原帖由 29是世上的光 於 26-7-2008 15:53 發表
你係8p?[]

係啊
我玩得好肉
作者: 雄    時間: 27-7-2008 00:02
剎族既所謂既大族只不過係人數多;P
作者: AaRo    時間: 27-7-2008 00:04
[quote]原帖由
作者: 青山院長    時間: 27-7-2008 00:08
上年暑假【追】都好有活力
但係依家 成個族好冷清
傻KK仲要去玩WAR3
唉[[onion_43]]
作者: AaRo    時間: 27-7-2008 00:09
= =謝...剎會引以為鑒...
作者: 伍大少    時間: 27-7-2008 02:31
原帖由 AaRo 於 21-7-2008 10:23 發表

你講得岩..如果可以save 埋準備開始遊戲果時既對話...你就知民族好『有品』

可以,一入save上對話欄,拉上d就見到
作者: 感恩    時間: 10-8-2008 18:07
兩邊質素一般.....
請問兩族..

應該不是主打兵堡的族來的吧...?
作者: AaRo    時間: 10-8-2008 19:14
剎族d人多數做劇.......
作者: 感恩    時間: 10-8-2008 23:00

繼續加油努力為AOC出分力=]
作者: 得la呀爸    時間: 11-8-2008 09:22
原帖由 AaRo 於 10-8-208 19:14 發表
剎族d人多數做劇.......

有好多膠劇-.-,好玩果D多數係小然既
作者: 我要咀咀    時間: 14-8-2008 02:48
請問我做的一樣是膠嗎- -"
作者: 得la呀爸    時間: 14-8-2008 07:11
原帖由 我要咀咀 於 14-8-2008 02:48 發表
請問我做的一樣是膠嗎- -"

當然.............
作者: AaRo    時間: 14-8-2008 08:51
標題: 回復 50# 的帖子
我都覺得,你上次打機果時話自己膠......................(冇咩?)
作者: keroro12345    時間: 22-8-2008 23:51
『剎』真係幾廢下..一d 都唔勁
作者: hoi2007    時間: 23-8-2008 13:47
廢人無料先入隊掛個名扮野,勁人唔洗入隊既,就算係都係自己幾個勁既一隊出去打,果d族多數係廢

我自問打兵堡都算強手,從來無入過隊,自己玩玩下撞到高手互相認同就永msn有機會一齊打
作者: 感恩    時間: 23-8-2008 14:26
樓上那位
不需要以偏概全
也不用偷換概念胡作定義

你不去入團是你的事
不代表入團的就不強

你都不明白團隊的意義
勁人不用入隊@@?
那是誰的定義
也有誰在用您這一套?

團是在於一個溝通網絡
沒有強弱之分的
您喜歡的就入  不喜歡的就不入
強弱沒有限界的

看您都應該1991年出生啊
幹嘛還會那樣妄下定義啊?

有時要分兩面喔=]
作者: AaRo    時間: 23-8-2008 15:29
原帖由 keroro12345 於 22-8-2008 23:51 發表
『剎』真係幾廢下..一d 都唔勁

134p唔係玩開兵堡.你係話剎都只係話佢兵堡廢la.唔好識少少扮代表
作者: 得la呀爸    時間: 23-8-2008 18:14
標題: 回復 53# 的帖子
入族吾一定勁...吹下水...搵人陪你玩下..

回復 51# 的帖子
膠得黎..吾容易..我玩左AOC幾年都咁膠..11[[onion_37]] ..

作者: Tcc00810    時間: 24-8-2008 15:00
原帖由 §膠浩§ 於 25-7-2008 21:57 發表

11,,,
批評我可以接受
"叻到唔識升防"咁唔得閒  你都奈我唔何的 ~.~

唔升防係一個問題。d鷹衝埋去打阿之特克係另外一個問題。
唔係 "得唔得閒" 的問題。幾唔得閒都好呢d mistake都唔應該犯。甘樣同送對手上帝有咩分別?
作者: 狂人偉    時間: 28-8-2008 19:55
都唔明剎族抽得咁好 有咩好串?
如果話民可以ko你地 佢串 我服
你地一開始就抽得好 仲串黎做咩??<<定係怕左對手?? 打擊人地信心??
呢場冇咩看點 好運vs冇運
嬴 = 正常 輸 = 人地神
作者: 得la呀爸    時間: 28-8-2008 22:01
標題: 回復 58# 的帖子
吾系串...純討論姐....
作者: AaRo    時間: 28-8-2008 22:34
原帖由 得la呀爸 於 28-8-2008 22:01 發表
吾系串...純討論姐....

咪係..放上黎為左串?剎沒有這麼無聊
作者: 狂人偉    時間: 28-8-2008 23:20
我指係剎族係劇情裡面既對話
我既意思唔係話你地放上黎串人
作者: AaRo    時間: 29-8-2008 08:34
對方出言挑釁,眾族員飽受恥辱
作者: roymen135    時間: 29-8-2008 15:51
標題: team2
好明顯,team2文明好好多,講實力算係剎勁過民,不過兩隊都有好多的進步空間
作者: slayer2004    時間: 9-9-2008 20:55
2邊都唔勁-,-不過其實如果封住哥德黎打,team 1冇哂肉盾都幾頭痕,匈奴又打到弓兵
所以我覺得呢場都唔係話文明屈機,有好多變數,只能說team2不懂用

其實team 2有好多爆堡的機會,但係佢地唔識合作,成日d維京死哂,d匈奴先入,d匈奴死哂,d啊茲先入
team2不懂發揮合作精神

又唔打哥德軍營....6p又狂送兵,成日一個人走去爆堡
7p又成日龜兵,唔配合同伴

作者: 我要咀咀    時間: 9-9-2008 23:12
我是1P, 但己經退族, 我想出來說一說公道話
我使用哥德時, 78P是可以合作封我和打我的堡,
我己經Del了Aoc, 但我很記得這場對戰,
5P和6P是可以封一封3P的, 但這個做法更本沒有什麼可言,
但6P之前的事, 沒品行為己經沒有什麼大不了,
最直得可言之於就在, 「兵堡是否可打破兵工」
普通來說, 是可以的, 最常見只是在拉兵和不拉兵兩種打法,
打破兵工只是一種計謀和計劃, 這些一樣有道理和故事可說,
故事:
就像曹操攻打人家國家一樣, 打破倉庫, 令人家國家士兵餓死,
在Aoc, 就好像打破科學員, 科學家死得光光了, 就沒有了科學家升攻。
道理:
只要一打破你最緊要的, 你就會死去了。

無為再罵戰, 死都不加入族的只是一般見識人, 就算你不加入,
一樣會有人加入, 沒你這一人, 一樣能生活的。
作者: slayer2004    時間: 10-9-2008 16:40
打兵工當然不是無品...打兵工是一種技術
作者: 我要咀咀    時間: 10-9-2008 18:37
標題: 回復 66# 的帖子
就是跟你一樣這樣想
作者: 青山院長    時間: 10-9-2008 23:14
我當時該留20名條武守
20名條武去攻
這樣便就算死 死得榮光點
作者: hoi2007    時間: 23-9-2008 20:20
剎族d人質素真係好低,廢都不凸止,仲要無品,有次我開場玩,我抽中拜,人地3步,個剎族既用土,即時講咩1p你玩哂wo,88

不知所謂,都唔知點解會收d咁既人入族,兵堡界d水平真係越來越低,廢都唔識評估形勢都唔緊要,又要無品亂棄,唉
作者: 得la呀爸    時間: 28-9-2008 12:03
標題: 回復 69# 的帖子
邊條先...剎有好多人...= =
作者: 愛不是永恆    時間: 28-9-2008 13:34
講真
文明我覺得TEAM2好D
我睇E個SAVE
真係好似新手打新手
特別係7P
佢真係好好笑
正係識打3P
佢又唔幫下8P-3-
佢打3P..又唔會出埋城個D兵
如果打唔入3P
就番城
講真
你去124P都得架
唔得一定打韓
我諗應該幾LAG下
個場面好疾下
你地D打字真係好鬼死好笑
我睇到50分鐘
就冇眼睇
作者: 得la呀爸    時間: 28-9-2008 20:13
標題: 回復 71# 的帖子
剎勝利主要原因:合作
作者: 愛不是永恆    時間: 28-9-2008 20:49
標題: 回復 72# 的帖子
如果比起民既話
係既我諗佢地都未清楚兵種相剋
作者: map    時間: 29-9-2008 07:28
標題: 回復 73# 的帖子
請勿以偏蓋全 我不否定民族可能有人未清楚兵種相剋
但不是所有人都不了解兵種相剋
愛不是永恆 請小心你的言語
作者: 愛不是永恆    時間: 29-9-2008 07:34
標題: 回復 74# 的帖子
好明顯我就係講緊個save
save入面既民族3位人兄
我睇唔到佢地既對話
正係睇到team1
可能佢地覺得殺左韓國就一定贏-3-

p.s我寫左個諗字??ok?我又冇寫一定(如有冒犯,請多多包涵)
作者: ~強~    時間: 24-10-2008 01:07
原帖由 得la呀爸 於 28-9-2008 12:13 發表
剎勝利主要原因:合作

剎勝利主要原因:因為對手弱
作者: [S]【YU】    時間: 24-10-2008 21:07
原帖由 firechan 於 21-7-2008 14:57 發表
呢場.......中肉兵堡對戰?!
8個入面我淨係覺得1p 2p 8p 叫識玩
其他完全唔知做緊乜=0="
可能係隊友拖累啦,文明壓倒性咁贏 但都搞左咁耐先贏

如果7p 再識玩d catch 到時機 入去爆堡,分分鐘有得贏...

以為團戰會有咩野睇,點知質素仲差過街場,睇到滴晒汗[[tk_30]]  呢d叫團戰? 搞笑咩....
1p好似十幾分都未升箭攻喎,識玩?
匈奴vk打1p,連最基本既軍營都唔爆去打堡,仲要1座都拆唔倒,實在可笑得很.
8p兵臨城下,等左咁耐先攻入黎,都無反應封位,咁又叫識玩?
vk升左帝成5,6分鐘都未見佢升兵工,如果佢識玩,咁呢個世界無肉肉.
5p都唔知去左邊? 同羽弓開片?

我係完全唔知全部人做緊乜. 呢局真係睇到無晒言. 當年冥族既檔,是但一個都有質素過佢啦.
作者: s06367    時間: 24-10-2008 22:43
原帖由 Tcc00810 於 20-7-2008 16:59 發表
以呢場來睇,哥德中國韓國馬雅vs阿之特克,維京匈奴同條頓。剎族三個箭國。最好剋箭手的哥德又係你地度。一個韓國加馬雅,夠打曬人3家了,何況加多個中國??。對面3個步兵國,其中一個仲要係維京。除左匈奴,個個文明都比你地3個剋死。甘都唔贏就真係悲哀。4p叻到唔升防,出鷹勇同阿之特克打(20分鐘左右)。韓國人口長期偏低,呢樣都可以接受。但既然你有人口空間,又唔出長槍兵,又唔封城堡條縫隙,比匈奴入涉爆堡,可謂抵死。4p自已係馬雅,對面3個步兵國,居然搞到45分先帝到,帝左又遲遲唔升精銳,唔升兵工。

如果文明平均d,我唔信民族會輸。起碼呢一場,民族文明已經輸蝕。仲可以擋甘耐,反攻你地好幾次。已經係好例子。點解仲要甘光榮甘話"正式打敗"呢??如果你地同民族掉轉文明都贏,甘你地就真係威到盡啦。比人佔優甘多.贏左就算啦,仲要扮光榮係度post
打多幾場,看長途戰先可以避免唔公平的問題。勝多輸少先真正反映到你地勁。
的確,2p真係勁,呢樣我認同。3p同4p,當笑話看

特別係4p..

一開波話玩哂..跟住防又唔升...正如你所講20分左右用鷹+羽弓硬拼阿茲+匈.........

我睇到呢到想問一句︰4p識唔識打?你如果話一個馬雅夠封到匈,唔駛隊友配合就可以得到殺數優勢,我真係無言囉..

你就算精羽都好,係淺灘入面兩邊被夾,匈阿維夾你都死硬啦..好似好威咁出鷹做盾..又唔升防..

大佬,如果對面有弓國,你唔升防蝕好多架.好似匈騎唔升防3+1,馬雅40隻射佢=4x40=160血.但係人地升左=3x40=120血

差好多架..升攻唔升防..

唉,無眼睇..
作者: 青山院長    時間: 24-10-2008 23:24
原帖由 [S]【YU】 於 24-10-2008 13:07 發表

以為團戰會有咩野睇,點知質素仲差過街場,睇到滴晒汗[[tk_30]]  呢d叫團戰? 搞笑咩....
1p好似十幾分都未升箭攻喎,識玩?
匈奴vk打1p,連最基本既軍營都唔爆去打堡,仲要1座都拆唔倒,實在可笑得很.
8p兵臨城下,等 ...

我不懂封位啊
而且我很少玩兵堡~"~
作者: 傻仔隆    時間: 23-9-2009 17:41
兩邊也不強... 位都唔識封...如果我係哥德,唔洗20min,都爆左8p ...
作者: ~tcc~    時間: 24-9-2009 19:06
80# 傻仔隆
做咩推post...
作者: antitheism    時間: 18-10-2009 19:00
好明顯,team2文明好好多,講實力算係剎勁過民,不過兩隊都有好多的進步空間
roymen135 發表於 29-8-2008 15:51
哈哈!揚揚見到咁既團戰,只贈一句「有好多的進步空間」,又唔講有咩缺點?係唔係睇左唔夠十分鐘就唔得閒睇落去?11
我大把時間,睇晒成場,太經典的兵堡團戰了!!! 揚揚講得岩,的確team2文明好好多,的確講實力算係剎勁過民,小孩子真正打贏小貓兒了!真係替剎族長1p感到高興、自豪、驕傲。不過剎族進步的空間不必要了,打倒小貓兒足夠興奮好幾年了,何必去打山羊、綿羊、羊羊之類呢?
作者: ~強~    時間: 19-10-2009 21:36
哈哈!揚揚見到咁既團戰,只贈一句「有好多的進步空間」,又唔講有咩缺點?係唔係睇左唔夠十分鐘就唔得閒睇落去?11
我大把時間,睇晒成場,太經典的兵堡團戰了!!! 揚揚講得岩,的確team2文明好好多,的確講實力 ...
antitheism 發表於 18-10-2009 11:00

同肥影比,揚揚仲有好多的進步空間
For example 控速,反應,速度,技術
作者: A_Terrestrial    時間: 20-10-2009 12:32
原來係d俾人推左既舊post...
如果要同當年冥域比,仍然有一段差距呢
冥域六月,mp佢地打兵堡可謂無視文明
作者: pk456456    時間: 18-11-2009 20:44
84# A_Terrestrial
當年剎族仲未係玩兵堡勁既族
只係et勁過其他族
如果當年我入左族
而奶影又有份打既話好快爆死民族
作者: ~強~    時間: 12-12-2009 14:28
原來係d俾人推左既舊post...
如果要同當年冥域比,仍然有一段差距呢
冥域六月,mp佢地打兵堡可謂無視文明
A_Terrestrial 發表於 20-10-2009 04:32

即使惡人,冥域
我都不見得佢控兵能力特別勁
只不過是玩兵堡的人太弱而已

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2