樂古Nakuz

標題: 咩虛寶最值錢(係遊戲錢,唔係點 [打印本頁]

作者: 0雞0    時間: 19-10-2008 15:48
標題: 咩虛寶最值錢(係遊戲錢,唔係點
我想問,
咩虛寶最值錢(係遊戲錢,唔係點)

大家D比意見,
我玩台灣SER既,(香港SER既價唔同台灣SER)

幫下我!!
作者: 雪雪JOEY    時間: 19-10-2008 15:51
作者: 雪雪JOEY    時間: 19-10-2008 15:54
作者: §楓夜‥滴    時間: 19-10-2008 22:17
防爆由最平既28兩(我開始玩果陣)升到而家33~35兩一個  ^^  

hkd大帝
作者: alston    時間: 21-10-2008 10:01
100粒祝福單最貴...
作者: 霍仔    時間: 24-10-2008 00:43
防爆唔好 買修行冊最好 400點有1600兩左右
作者: ah誠乂    時間: 25-10-2008 09:33
防爆啦..
由我玩個陣10兩..宜家34 - -
作者: 乂雪吹風    時間: 25-10-2008 12:25
34兩係收炸...我玩果陣叫有人收9兩之後12兩.15兩.18兩20兩.25兩.30兩.34兩..而家d人仲賣緊40....唉防爆太貴喇!強烈要求用古錢有得買防爆喇....咁樣大家咪唔洗咁哂錢lo
作者: ah誠乂    時間: 26-10-2008 13:24
sd封信同gm講..
作者: ;細。鋒ζ    時間: 26-10-2008 16:26
防爆我玩個陣17兩...依家[[yoyo_143]]
作者: 乂雪吹風    時間: 27-10-2008 14:54
標題: 回復 10# 的帖子
gm肯理先得..如果連防爆都有得買...佢搵咩錢丫=0="我而家比較想D繼修行卷之後再出修行DIN用古錢買喇!起碼升LV好升D MA@@
作者: 霍仔    時間: 27-10-2008 19:38
12點先得果34兩 每點只有3兩
我一本修行冊都最小有32兩 一本8點 一點換4兩
你地話防爆升價 唔通修行品沒升嗎? 我初玩係5兩一本修行卷 e家都32兩一本la
升價個個點換ga野都會升 計好數先買來換
作者: ah誠乂    時間: 30-10-2008 17:34
標題: 回復 13# 的帖子
所以買修行抵過防爆..
作者: 乂雪吹風    時間: 30-10-2008 17:50
標題: 回復 13# 的帖子
買修行抵呀!不過希望修行din有得用古錢買!咁就好喇!因為防爆有得買咁係咁開幾個ac入幫會掛咁咪好著數!但修行din只可以自己用就唔怕e個情況喇!希望佢快d出修行din用古錢買!最好有特惠!平d就有10本咁買就好喇!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2