樂古Nakuz

標題: 眼看war3接近滅亡.." [打印本頁]

作者: 三隻字…    時間: 8-2-2009 22:52
標題: 眼看war3接近滅亡.."

大家好.."
我係ggc既玩家<--小部分香港人 愈黎愈冇品啦..
平時係k y o 到玩 都環好d 但一到k Y o 2 d人就好膠
唔夠打就踢.講粗口...跟住我去到kYo 1  又玩 ..
我玩果心 用1技分身 跟住供裝比真田爆塔..又比佢地話唔識玩..我o哂咀///
而且 而家 d假圖好多..我相信大家知道紅色信長11.2b特別多...假圖 上上左下 我開始都玩得幾過引
後黎覺得有d悶..d人知道假圖就唔入黎..所以就唔玩假圖啦..跟住.我轉去ggc..
由於7~8月個陣時...vlan冇啦啦改板 令到d冇品玩家流入ggc..
係港信入面唔夠打就用踢人外掛,...用粗口話人..."
眼看香港玩家既水平下降緊....你冇技術你可以學 冇品就唔得..
因為我之前做過無數既壞事 ..想提點下你地.唔好學我咁..講到呢到
鍾意就回下 唔鍾意就走 /比d意見
多謝睇左我呢個post
多謝
作者: lauyuhong    時間: 9-2-2009 09:57
唉..呢D事經常都有架啦= =我試過連續十幾場未過10LV就要RE了= =前前後後用去既時間都有1-2個鐘..
自從個次之後我個心就淡哂...對WAR3冇哂興趣....不過有時FD叫到都會玩下既...而令我仲有少少好感既
就得番團戰......起碼D人一係一次過走場..一係就5-5完場..同埋質素都有番咁上下....所以呢最緊要自己玩得開心就得啦-3-
作者: alexlau1234    時間: 10-2-2009 02:30
但宜家仲見到好多人有玩..由其係信長
作者: 葉=)    時間: 21-2-2009 23:11
呢排都系甘= =
次次v中隱英殺個場主兩次就會彈game!
作者: Tester852    時間: 23-2-2009 14:31
點解要當war3=信長?
作者: 小馬03    時間: 23-2-2009 15:13
GGC團 我成日都RE

但唔會滅亡

好多人玩信長
作者: billchau    時間: 3-3-2009 11:42
WARCRAFT仲有正規戰, RPG, 小遊戲....
唔一定只係要玩信長GE

加上人地無品JE, 又唔關大家事, 唔好一LOK竹打沉一船人
作者: destiny_rain    時間: 3-3-2009 21:31
@@"...我玩war3有時都係玩正規戰/...都好少玩信長ge
作者: Kiss_.    時間: 8-3-2009 09:10
D人好多都系甘冇品
作者: billchau    時間: 8-3-2009 17:16
WAR3滅亡咪等出WAR4 LO
作者: Q~210    時間: 9-3-2009 19:55
我就係玩魔獸3國多= =+10場都只有1 2場要RE..而信長= =+可能真係多左好多香港人去玩先搞到咁
作者: 【心夜﹏〞    時間: 14-3-2009 19:15
GGC未試過入左場比人踢- -
作者: 0410471    時間: 15-3-2009 20:34
WARCRAFT
不止信長喔[[bao_25]]
作者: 剎神    時間: 28-3-2009 22:31
咁又唔可以用滅亡咁大件事,最多話無樂趣姐....

不過咁又吹唔漲人
作者: HARRY0657321    時間: 29-3-2009 08:51
大家好.."
我係ggc既玩家
三隻字… 發表於 8-2-2009 22:52

注意,這是香港人文化
作者: [H]lam1213    時間: 29-3-2009 10:35
我認為.樓主唔應該話war3滅亡..
只係有品既玩家好似消失左咁姐..
我玩war3唔單單只係玩信長...
仲會玩td.rpg果D..
信長..你去網吧睇下..幾多小朋友玩緊?
d小朋友連勁舞團ED game都開外掛...
信長又點會唔走你場?
作者: TtLiw    時間: 1-4-2009 17:02
作者: 92704058    時間: 2-4-2009 19:13
唔 一定既 好多人都好有品嫁
唔好甘
作者: o_o〞    時間: 1-5-2009 19:13
你標題同內容無咩直接關系
香港玩家既水平下降就等於war3接近滅亡?
完全諗唔出有咩直接關系
感覺上你只係係道吐嘈緊而已
作者: 12102    時間: 1-5-2009 23:46
玩台版啦

雖然12.1 load場起碼成分鐘 但起碼佢地少人走場

新手場或者唔係 今日玩台版玩o左幾場 都有1-2場有人走-.-
作者: mts    時間: 12-5-2009 10:51
有時都唔理得咁多了...
D人咁ON8+1唔通唔比佢咩..
有時2個人打佢又話咩SM咁冇品.
有D比人殺左1-2次就話人廢跟住就走場..
算LA,,,
作者: 0oYaUo0    時間: 13-5-2009 08:53
好多人玩信長...
作者: _Kin    時間: 13-5-2009 22:05
樓主 只係玩信長?........

war3大把 好玩圖
作者: 001323    時間: 14-5-2009 03:03
???GGC RPG房每年都多幾間, 每年假日都爆滿
滅亡? 你自己滅亡咋-V-?
作者: vincent000    時間: 28-5-2009 02:06
好多時真係吾多想玩喇
太多人走場 特別係玩信長 係網吧打幾個鐘連一場都完吾到
唉~~~~
作者: sum_pig    時間: 1-6-2009 13:18
現在很小人玩這個遊戲了
作者: 猥丁雄    時間: 15-7-2009 14:44
無計,走場又唔會有咩懲罰,佢被人殺得唔爽,諗住唔罰唔罰淆你咩走咪走= =
假如走場玩家會bank ac1個月,加1個月只開放100條友開新ac ge話可能就無咁勁
作者: mouse1    時間: 27-7-2009 10:21

樓主,war3仲有好多好玩既圖,你唔係只玩信長呀...[[onion_59]]
見到個標題就想比"井底之蛙"你[[onion_15]]
作者: 傻佬_johnsun    時間: 27-7-2009 22:41
信長一定唔會無人玩 , 起碼你講更果d無品既人一定會仲有玩
作者: tat92012121    時間: 28-7-2009 20:03
我眾記得,,,我form1玩信長個陣(而家form5),,好少人會走場(除非lag機),,,,而且又唔會講粗口~~對於新手亦會+以教導(我亦是被人教的)....

到了現在......不講了~~反正樓主都講曬

我只可以講~~war3(信長)搞到而家咁~~係因為而家d細路太過冇品~~又冇人教導佢地正確ga觀念
所以先會搞成咁.....
作者: 20011067    時間: 29-7-2009 23:45
[[bao_29]][[bao_27]]我v到上泉d人先走場
作者: ls006493    時間: 8-1-2010 15:00
你知唔知世上有幾多人玩war3  大把圖啦  信長?  我玩都未玩過

#底之蛙
作者: MinG94c    時間: 8-1-2010 18:46
WAR4滅亡咪等出WAR5 LO

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2