樂古Nakuz

標題: 本人對隻game有少少既建議(已發送) [打印本頁]

作者: what3210    時間: 31-3-2009 19:22
標題: 本人對隻game有少少既建議(已發送)

1.希望在戰鬥模式中可以直接點擊怪物就可以進行普通攻擊
2.希望可以增加全地圖或世界地圖,因為當你去到一個陌生地方又不知道最接近的村莊在哪裡...
3.希望可以增加AI功能 在戰鬥模式中人物和寵物都可以自動打怪...(不是自走)
作者: 7.head    時間: 31-3-2009 19:30
係....依3個功能真係好重要
不過起到講無乜用..
作者: what3210    時間: 31-3-2009 20:04
我係官網都搵唔到有咩方法同佢地講
作者: 7.head    時間: 31-3-2009 20:17
3# what3210

辦公時間:星期一至星期六 上午10:00至下午07:00
客服熱線:+852 2132 6791
傳真號碼:+852 3011 5711
查詢電郵:cs@stoneage2.hk

作者: Harry仔仔    時間: 31-3-2009 20:19
重有,,竟然佢出得2,就代表係一隻新ge game,
好心佢搞返靚d公仔,文字,介面,因為真係樣衰到我玩唔落手....
如果可以copy埋我d意見話比官網聽呀...因為我都幾想玩哩隻game
作者: what3210    時間: 1-4-2009 00:04
岩岩玩左一陣  我又有意見-,-唔知係唔係我過分要求
打怪既時候  點解冇怪d資料 例如屬性.血等等
冇屬性  我鬼知佢咩屬  點搵相對既屬黎”哈”佢
作者: what3210    時間: 4-4-2009 22:29
我跟住個e-mail去寄  e+等回覆~~
作者: wah225    時間: 4-4-2009 22:43
1果個有了..

如果比你睇埋血果d..咁捉寵易好多la 咁米唔好玩lo..
佢就係想你捉左個隻寵先知佢乜屬.
作者: what3210    時間: 5-4-2009 00:54
1果個有了..

如果比你睇埋血果d..咁捉寵易好多la 咁米唔好玩lo..
佢就係想你捉左個隻寵先知佢乜屬.
wah225 發表於 4-4-2009 10:43 PM

就算唔比睇血...都比睇屬  如果捉左先知係咩屬  我覺得反而唔係咁好玩.....
作者: hkman1994811    時間: 5-4-2009 00:57
直接點怪冇咩用
作者: 左從乂唯軒    時間: 5-4-2009 01:05
直接點怪冇咩用
hkman1994811 發表於 5-4-2009 00:57

咁都講得出@@

石1 1.0...如果冇直接點怪  應該冇人玩..~"~

直接點怪快好多, 又可以合擊同一隻

而家esc會分散打怪
作者: wah225    時間: 5-4-2009 13:46
就算唔比睇血...都比睇屬  如果捉左先知係咩屬  我覺得反而唔係咁好玩.....
what3210 發表於 5-4-2009 12:54 AM

但乜野都比你知..咁就唔好玩LA..
佢就係想你捉隻怪先咁正
作者: what3210    時間: 6-4-2009 21:37
直接點怪冇咩用
hkman1994811 發表於 5-4-2009 12:57 AM

煩呀麻   同埋直接點怪都係要按一下攻擊先可以點
作者: wah225    時間: 6-4-2009 23:33
咁你不如叫佢換係nds玩touch mon咁玩米唔煩lo
小小野都話煩不如唔好煩..
戰棋game比起即時戰鬥方便好多
作者: 885885    時間: 12-4-2009 09:47
[[onion_50]]我覺得最重要都係比我地睇到隻怪既屬性同埋幾多血
作者: boby125    時間: 17-4-2009 14:54
隻game講到明有神秘地方,出左地圖咪變左冇左果種冒險感覺^_^?
至於AI系統,只會助長d人懶d...

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2