樂古Nakuz

標題: 天山童決戰-~~~~夢滅血洗汗血之嶺(更新自5月16號) [打印本頁]

作者: 白頭滑水男    時間: 10-5-2011 13:39
標題: 天山童決戰-~~~~夢滅血洗汗血之嶺(更新自5月16號)

先前睇左北ser戰火重現 我地天ser亦不甘後人
天魔神聖2盟7幫打我地1個盟(天之 夢幻)

夢滅重整後 實力重回 實力勢不可擋
如果有心想打交既朋友 想狙擊夜魔既朋友 95lv up 有無石都可以

請申id174 一齊打夜魔2盟7幫
我地夢滅無任歡迎

北ser既朋友(特別稻中) 你地都加油

係到聲明:我放片係尚黎唔係想講邊個勁 宜家係比全天ser同各ser玩家知 我地夢幻雖然宜家弱勢
             但唔代表我地會放棄 只要我地夢滅重有人玩 一定會撐到底 比人攪唔出聲唔打唔係我地夢滅作風 有d野係要自己爭取的
             夢滅上下多謝晒你地既付出

唔講咁多了 大家睇片~~~~

小提示: 請大家選用720pHD欣賞連場激戰

天山童汗血大戰之初戰
http://www.youtube.com/watch?v=jaC_-WEPpkQ

天山童汗血大戰之序章-夢滅vs天魔神聖
http://www.youtube.com/watch?v=CskiiwpbI6c

天山童汗血大戰之中章(1)
http://www.youtube.com/watch?v=uszc_XNOl7k

天山童汗血大戰之中章(2)
http://www.youtube.com/watch?v=sCXsVQb3iuE

5月13號最新更新

尋晚我地夢滅又打左一場硬仗 雖然夜魔 神聖全軍出動
但都係攻唔5入汗

係呢到好多謝傾城既+盟 令我地實力又再強大
係呢到多謝晒天之 傾城 夢幻既好兄弟姊妹

唔左大家 大家慢慢欣賞
ps:因為人數超多關係 真係有d lag機 唔好見怪
     重有d片太大比d時間我load=.="{:13_683:}
天山童汗血大戰(5月13號)
http://www.youtube.com/watch?v=-bbEgk4tnb8\

天山童汗血大戰(5月13號)之2
http://www.youtube.com/watch?v=2OOud9ZqNZ4

天山童汗血大戰(5月13號)之3
http://www.youtube.com/watch?v=_gMQX9ZAF2I

天山童汗血大戰(5月13號)之4
http://www.youtube.com/watch?v=YZy6HAs3Shk

天山童汗血大戰(5月13號)之5
http://www.youtube.com/watch?v=2r3fnBhm2Yg

5月16號更新

夢滅又再嬴一場硬仗 夜魔出盡人力 轉場開喇叭叫我地去塔話等我地打
結果都係輸成條街 11.00未夠已經要解隊收工

輸左又唔順氣 早尚3.00等我地瞓晒燒牌 得2隊人殺我地野外掛
Fine 我地都係小左d土靈 你地覺得自己嬴咩?

唔夠打又搵其他幫幫手(羅生門 涅盤)我地都有分身係入面
知你地做緊咩 想9個打我地3個?哈哈好笑 夠打就唔洗求人幫你地啦

重有話你地知 我地瞓晒燒牌 你累死你d瞓左既幫友(傻王子 fenfen 無發無天...)
佢地死幾多次 你只要面子 以為我地瞓左燒牌好型 節省小小啦
難為你瞓左既幫友係咁跌經 你以後想有人幫你都難

宜家你地合幫又好+幫打我地都好 你地都係死路一條
唔洗同我講你地重嬴緊 唔火唔驚 唔驚唔洗做咁多小動作

傻王子我真係見到你就慘 難得你都會出黎打 佢地3,00燒牌累你跌經
小心今晚跌埋隻重樓 你無野既咪買定2 30個娃娃瞓覺掛機

夜魔發火係無用 唔係你地輸到傻 又點會做kai野
我地夢滅幾時都唔會驚你地做seven野 放馬過黎

另尋晚我地人多到見唔到傅點 睇下你地自己有幾勁啦
驚就唔好咁串 陸續有黎 歡迎你日日燒牌

天山童汗血(5月16號)
http://www.youtube.com/watch?v=YcqQcjG54Uk

天山童攻塔(5月16號)  楊開你喇叭話444等我地架 點知你原來得咁多
http://www.youtube.com/watch?v=nEjYFXeFZaM

天山童攻汗(5月16號)轉完塔又轉汗 呢d叫偷襲? 大家自己睇係咪偷襲
http://www.youtube.com/watch?v=ZSViONe3XGQ

ps:為左令大家知道更多夜魔既野同埋某d人既特別風格 特止為大家送上呢隻歌{:13_692:} {:13_692:}
     mv入面提到既角色都可以係上面打交片搵到

http://www.youtube.com/watch?v=p8liUWS-uxM

To Be continued....
作者: padme930    時間: 10-5-2011 14:22
勁精彩~
夢滅招人!
作者: 吳廣德    時間: 10-5-2011 16:28
精彩~~但係對面好似冇7個幫咁多喎
作者: 小人物1個    時間: 10-5-2011 16:40
回復 3# 吳廣德

2個盟+1個幫味7個lo-.-
作者: 目空    時間: 10-5-2011 17:26
如果有硬打的視頻咁就好~~

影片太短

壓住對方打,如果大家實力相當就好好睇

另外,樓主已經超越北ser最強少林!!!!

冇開65技都有45萬  強!
作者: kaib4711    時間: 10-5-2011 17:41
睇住好feel到好爽0.0
作者: padme930    時間: 10-5-2011 18:07

影片太短

另外,樓主已經超越北ser ...
目空 發表於 10-5-2011 17:26

仲有好多好多的
我地連續拍左3個鐘
e 2套只係岩岩開始個陣
作者: 賜座男    時間: 10-5-2011 18:15
其實夜魔係吾係廢哂要7個幫打2個幫-.-"?
作者: marco_lee    時間: 10-5-2011 18:17
精彩  @_@  圑戰  但係唔同ser
作者: 白頭滑水男    時間: 10-5-2011 18:22
目空你好:handshake

我拍左好多片 亦有好多硬打埸面 因為都係2幫打7幫 但比小小時間我
作者: 丶謊訁    時間: 10-5-2011 18:23
7個幫
如果7個幫一齊打你地2個
你地都吾知去曬邊喇
作者: padme930    時間: 10-5-2011 18:58
其實夜魔係吾係廢哂要7個幫打2個幫-.-"?
賜座男 發表於 10-5-2011 18:15

夜魔唔係有清風幫
一早比我地滅左 係高昌 塔木升啦
e加7個幫打2個幫都開始唔夠抽了
作者: ★、血    時間: 10-5-2011 19:18
第1條片淨識殺d掛機- -全個汗血得幾條友打-_-
作者:  禧    時間: 10-5-2011 19:21
夜魔唔係有清風幫
一早比我地滅左 係高昌 塔木升啦
e加7個幫打2個幫都開始唔夠抽了 ...
padme930 發表於 10-5-2011 18:58

唔齊人個陣你米打得嬴囉..
齊人唔見你錄
作者: ★、血    時間: 10-5-2011 19:23
第2條片仲衰.幾team友打2team友~不如等我地齊人你再入黎錄呀a_a
作者: ★、血    時間: 10-5-2011 19:23
唔齊人個陣你米打得嬴囉..
齊人唔見你錄
 禧 發表於 10-5-2011 19:21

d人係咁嫁啦~_~
作者: 碎峰×    時間: 10-5-2011 19:31
係啦係啦  知你地夜魔人齊果時會好勁抽   但係打左3粒鍾 你地吹哂3 40個人仲味打得入  仲開埋果d 10年唔on1次果d ac入汗打架  知道了
作者: 碎峰×    時間: 10-5-2011 19:34
7個幫
如果7個幫一齊打你地2個
你地都吾知去曬邊喇
丶謊訁 發表於 10-5-2011 18:23

但係9點開始打  佢就開始吹人 打左3粒鍾仲味打得入汗#3  之後12點左右  我地就走了#3
作者: dolphin413    時間: 10-5-2011 19:36

影片太短

另外,樓主已經超越北ser ...
目空 發表於 10-5-2011 17:26

唔知你幾時有新片呢
作者: dolphin413    時間: 10-5-2011 19:37
先前睇左北ser戰火重現 我地天ser亦不甘後人
天魔神聖2盟7幫打我地1個盟(天之 夢幻)

夢滅重整後 實力重回 ...
白頭滑水男 發表於 10-5-2011 13:39

你地都好精彩,你地都加油
作者: 金    時間: 10-5-2011 19:39

夢滅都冇變過 攻完個汗唔守#21

不過夢滅強番我都好開心既:lol~

係夢滅我都仲有一兩個朋友係到:s

仲有起碼唔洗咁悶:lol
作者: padme930    時間: 10-5-2011 19:48
第2條片仲衰.幾team友打2team友~不如等我地齊人你再入黎錄呀a_a
★、血 發表於 10-5-2011 19:23

你唔係想同我講你on左就夠打掛
有你同冇你有咩影響
作者: 小人物1個    時間: 10-5-2011 19:50
講真 昨晚有d人係見都味見過 有3-4個ec有個個打柽多20%buff 連門口 差5多有18定19個ec
作者: 小人物1個    時間: 10-5-2011 19:56

我想問下夜魔各位 你地個個4開夠5夠開全部ec?
個人估計係5夠:lol
作者: 目空    時間: 10-5-2011 20:00
目空你好

我拍左好多片 亦有好多硬打埸面 因為都係2幫打7幫 但比小小時間我 ...
白頭滑水男 發表於 10-5-2011 18:22

如果有得合ser咁就好

因為大家都係處於弱勢,依然有著不屈不撓的精神,繼續堅持打倒惡勢力

合ser可以將呢份精神繼續延續係一個ser度
作者: padme930    時間: 10-5-2011 20:13
個人估計係5夠
小人物1個 發表於 10-5-2011 19:56

人地就黎ec仲多過打手啦:lol
作者: 夜歌    時間: 10-5-2011 20:47
白頭 33位打個絛片
唔放埋出黎..
作者: 一皓天一    時間: 10-5-2011 21:24
t其實真係個幫實力高 唔係人地低..
作者: ccy123456    時間: 10-5-2011 22:01

小二~

一斤花生

唔該~~~

食住花等睇戲~
作者: andywilliam1    時間: 10-5-2011 23:29
比較留意夢滅N咁多條友打黑暗都打左咁耐多D -,-
作者: r00115599    時間: 11-5-2011 01:21
好好睇~
想問下樓主咩石
作者: a213123    時間: 11-5-2011 02:08
夜魔不嬲又廢又狗
作者: 流晉    時間: 11-5-2011 04:13

似偷襲多過決戰
又冇同對方約戰
改下個主題先 天山童偷襲-~~~~夢滅血洗汗血之嶺
決戰 要同對方下戰書
幾時 幾日 在乜乜地方決戰 再放片上來睇睇
地方最好選 遠離出入口D埸景
;P :lol
作者: 天山童無情    時間: 11-5-2011 07:26
樓上果條友 你有閒去睇下e生 你同個太平紳仕一樣咁煩....你未參與過呢d活動就唔好口口聲聲咁作平論 真係見到都想中你{:14_718:} 另招熱愛打交 變態殺人狂的你 係0神玩偷襲 殺掛(只殺夜魔 同清風果d)有意係番天龍密我 嘿嘿....
作者: 落枼    時間: 11-5-2011 07:30
有片睇緊支持
作者: shoot850422    時間: 11-5-2011 08:57
個人估計係5夠
小人物1個 發表於 10-5-2011 19:56

我想開返咁多ec,但好麻煩丫,我只玩一隻分身丐幫- -
作者: 北喬峰之友    時間: 11-5-2011 10:13

近來各SER重現精彩打鬥場面:P
可能係有關更新天龍2/移民消息,令長達多時處於劣勢戰鬥幫會係樂古擺放打鬥特輯,
為幫會打令招牌,向其他SER招手問好
希望到左24號有一翻新景象
樓主 片段製作唔錯  (夢滅~~加油)贈送

不偏不激不反 然而無力救你
不枯不萎不倒 仍然全賴勇氣
不屈不朽不囂 昂然重拾武器
不可不知不懂 隨時隨地你要 打不死:loveliness:
作者: 夜歌    時間: 11-5-2011 12:30
你地無on就唔好講咁多野啦^^ 咩都唔知係到嘈
作者: ◇帥靈╭*    時間: 11-5-2011 13:39
我淨係留意到~"~
樓主非常lag機and半左經:lol
作者: 夜歌    時間: 11-5-2011 14:36
回復 33# 流晉

你係米傻架 你去殺人唔通同人講我黎殺你啦  你都幾好笑
作者: 舲兒    時間: 11-5-2011 15:28
咦 個場唔係夢幻架咩? 咁耐都拎唔番?
作者: onlyyoulei    時間: 11-5-2011 15:38
估唔到我地crazybaby得幾丁友都可以成為打夢滅既第七個幫#77真系榮幸><
作者: matchychin1    時間: 11-5-2011 15:42
:Dmusic吾錯
作者: 艾未未    時間: 11-5-2011 16:39
回復 40# 夜歌

夜歌兄,晒氣同佢講啦, 佢地一向都出狗招, 而家開始唔夠打就話人地唔通知佢打交, 乜佢地殺人有通知咩?
作者: 艾未未    時間: 11-5-2011 16:41
回復 42# onlyyoulei

乜你個唔係幫會黎架咩? 咁係乜黎架?
作者: padme930    時間: 11-5-2011 17:32
唔睇套野都唔知白頭咁鬼高攻-.-
平斬下下過m 開埋技m8左右
果然係最強小林
作者: 碎峰×    時間: 11-5-2011 18:06
上了鏡真開心
作者: padme930    時間: 11-5-2011 18:13
上了鏡真開心
碎峰× 發表於 11-5-2011 18:06

我冇跟白頭行 上得好小鏡:'(
作者: 碎峰×    時間: 11-5-2011 18:22
我係3場 隱左  但係ko人 有得上鏡#3
作者: 夜歌    時間: 11-5-2011 18:36
回復 41# 舲兒

我地一定有一日要返個場ge^^
作者: 夜歌    時間: 11-5-2011 18:39
我都有^^
作者: 流晉    時間: 11-5-2011 20:12
回復  流晉

你係米傻架 你去殺人唔通同人講我黎殺你啦 你都幾好笑
夜歌 發表於 11-5-2011 14:36

我知你地殺人
但我被個主題 決戰 吸引左入來
我又以為 你地咁夠薑同人地盟 決戰
所以味入來提醒一下 咩叫決戰  咩叫偷襲別冇他意
而我又不是他地D人 更又不是你地D人
我只不過係一位茶客 更正一下 決戰 和 偷襲 個意義
作者: dolphin413    時間: 11-5-2011 20:49
繼續拍,精彩
作者: 1+4    時間: 11-5-2011 20:52
不知不覺,,無打架已經成年,哈
作者: 天山童無情    時間: 11-5-2011 20:57
回復 52# 流晉

你贏晒 由今日開始 我都係會輸/.\對唔住 我地係打左3粒鐘偷襲 !冇飛信比人地 話我地今日有幾多人 同埋冇約係邊到打....請你高抬貴手 去第d ser d post留言喇!我係天山童 城頻都比你洗夠!天龍有得拒絕睇你d野 呢到冇(因為我唔識)
作者: 天山童無情    時間: 11-5-2011 21:01
回復 54# 1+4

咁就快d去參加喇 就算可以做戰友 多個對手打都好 ....夜晚我清 可以多個選擇xdxd
作者: 1+4    時間: 11-5-2011 21:42
回復 56# 天山童無情 我參+我怕會..........哈哈
作者: 小人物1個    時間: 11-5-2011 21:57
回復 57# 1+4

你5好用你老婆個ac 收返個打架la-.-
作者: 1+4    時間: 11-5-2011 22:11
回復 58# 小人物1個 你唔怕我收隻ac係打你地咩,哈哈,,第2我就算真係重出江湖都唔會用ec打....
作者: 愛你哈哈    時間: 11-5-2011 22:37
勝敗打交實有-.-
唔係你輸就我贏架啦-3-
你post4-5條片尚來又代表D乜
乜呢2年來只係打左呢4-5條片時間既交咩
作者: Nicholas2214    時間: 11-5-2011 23:41
好好睇a_a
作者: 二打十六    時間: 11-5-2011 23:46
勝敗打交實有-.-
唔係你輸就我贏架啦-3-
你post4-5條片尚來又代表D乜
乜呢2年來只係打左呢4-5條片時間既交 ...
愛你哈哈 發表於 11-5-2011 22:37

金元帥都POST果張一個月前既圖去證明曾擊敗白頭滑水男
你唔去同佢講「唔係你輸就係我贏架啦-3-」, 你唔去問下佢POST圖出黎代表D咩?.?

都幾雙重標準喎-.-
作者: 逍遙龍王傑    時間: 12-5-2011 01:17
頂....唔早d通知我有得打交......
作者: 逍遙龍王傑    時間: 12-5-2011 01:30
睇晒!我更加痛恨你地唔叫我:'(:'(
作者: 金    時間: 12-5-2011 01:32
金元帥都POST果張一個月前既圖去證明曾擊敗白頭滑水男
你唔去同佢講「唔係你輸就係我贏架啦-3-」, 你唔 ...
二打十六 發表於 11-5-2011 23:46

代表白頭輸過比夜  而唔係白頭口中所謂既龜夜
白頭話自己贏到夜 只係片面之詞 我放張相上黎只係唔想各位比佢呃到:)
作者: 逍遙龍王傑    時間: 12-5-2011 01:38
白頭話自己贏到夜 只係片面之詞 我放張相上黎只係唔想 ...
金 發表於 12-5-2011 01:32

求其喇!打機姐....口同鼻嘈都冇得嘈既!你話人片面之詞,我都可以話上次你輸果陣我冇你咁精靈影低佢姐......算喇!得閒再打過!唔打交會悶死我架{:13_682:}
作者: shi520    時間: 12-5-2011 03:50
好精彩好好睇@_@
5睇都5知原來係2個幫打7個幫-__-
作者: 逍遙龍王傑    時間: 12-5-2011 10:21
好精彩好好睇@_@
5睇都5知原來係2個幫打7個幫-__-
shi520 發表於 12-5-2011 03:50

打左都幾耐下LU.....有冇興趣入夢幻玩下?哈哈.....
作者: 天山童爾特    時間: 12-5-2011 11:13
本人帳號無暇打理,唔強的但都可以頂10幾秒,有意(租)黎玩下可以密我 細節詳談
作者: 二打十六    時間: 12-5-2011 12:11
白頭話自己贏到夜 只係片面之詞 我放張相上黎只係唔想 ...
金 發表於 12-5-2011 01:32

睇尋晚喇叭既內容, 係夜撩白頭1ON 1
白頭應戰, 夜唔肯去喎, 仲叫白頭去汗
我就無睇到白頭話自己贏硬喇, 係佢話自己唔怕輸

然後夜不肯應戰既情況下, 閣下就將一個月前既夜曾打敗白頭既相POST上樂古, 之後係咁開喇叭話「夜!好野!」
呢D叫事實? 我覺得係閣下誤導唔知情既玩家咋喎

第一, 白頭無否認係4月18號曾被夜打敗
第二, 夜係尋晚都唔肯應白頭挑戰, 咁樣叫白頭片面之詞?

大家見到既事實, 就係"白頭曾經係4月18輸俾夜"
同埋, "夜撩白頭隻揪, 白頭應戰, 有人唔肯打"
作者: 金    時間: 12-5-2011 12:58
睇尋晚喇叭既內容, 係夜撩白頭1ON 1
白頭應戰, 夜唔肯去喎, 仲叫白頭去汗
我就無睇到白頭話自己贏硬喇,  ...
二打十六 發表於 12-5-2011 12:11

贏一次就夠 圖片代表一切 張圖你地鍾意就 save左佢 收藏啦:handshake

之後你地鍾意點講就點講:lol
作者: 逍遙龍王傑    時間: 12-5-2011 13:18
晒張過期圖出黎,跟手仲扮有型叫人鐘意點講就點講。尋晚隻少林撩你地隻逍遙隻揪又唔夠膽打,仲講咩唔俾機會人地....夜魔幾時變到咁?-_-"

家下又唔係開大片,唔夠人就話閃下先姐,你地1打1都搞到咁.....搞笑!{:13_690:}
作者: 名字太帥    時間: 12-5-2011 13:30
e一個月,白頭米又系日日搶場…一個月可以有咩改變?吾通佢入左火抗????????
作者: 逍遙龍王傑    時間: 12-5-2011 13:59
e一個月,白頭米又系日日搶場…一個月可以有咩改變?吾通佢入左火抗????????
名字太帥 發表於 12-5-2011 13:30

搶場?搶邊個場?個場邊個架?野外地方鐘意掛邊就掛邊.......隻龍王而家俾人代掛都差唔多日日半經.....
你如果玩一隻人成個月都冇咩改變的話,一係就因為冇得變,搞黎都晒氣...一係就冇能力變....你係邊一樣?{:14_707:}

白頭駛鬼入火抗,佢係唔係都打架喇!有咩所謂,校場打交之麻.....唔係個個好似隻逍遙尚晒玄抗之後俾隻少林撩校場打都NO SHOW既......
作者: 名字太帥    時間: 12-5-2011 14:47
搶場?搶邊個場?個場邊個架?野外地方鐘意掛邊就掛邊.......隻龍王而家俾人代掛都差唔多日日半經.....
...
逍遙龍王傑 發表於 12-5-2011 13:59

吾通白頭減抗真系低到甘:lol
作者: fannydream    時間: 12-5-2011 14:52
呢個post係血洗汗血wo=.=做咩講講下又去左白頭同夜隻揪到
離左題啦,去番第2個post講啦>.<
作者: jackka0088    時間: 12-5-2011 15:08
開post個條白頭都濕9來..唔貼題都算..乜你地班死狗唔係打人同偷襲都唔洗講點解既咩..e家又係到嘈嘈閉{:13_685:}
作者: 二打十六    時間: 12-5-2011 15:13
贏一次就夠 圖片代表一切 張圖你地鍾意就 save左佢 收藏啦

之後你地鍾意點講就點講 ...
金 發表於 12-5-2011 12:58

咁即係夢滅有VIDEO證明你地入汗入唔到幾分鐘就死晒 代表一切啦
VIDEO你地鍾意就BOOKMARK佢慢慢欣賞

之後你地鍾意點講就點講

難怪你係會燥D既, 來來去去吹捧你既都係自己SER既人
但就有其他SER既玩家大讚白頭仲勁過佢地SER既最強少林

係咪最強見人見智啦, 但有D人真係無乜大將之風.
作者: jackka0088    時間: 12-5-2011 15:16
你隻二+十六咪又係幫自己人講9話姐{:13_690:}
作者: 逍遙龍王傑    時間: 12-5-2011 15:17
開post個條白頭都濕9來..唔貼題都算..乜你地班死狗唔係打人同偷襲都唔洗講點解既咩..e家又係到嘈嘈閉{:13_6 ...
jackka0088 發表於 12-5-2011 15:08

夢滅打你地2盟7幫要問點解???你唔係可愛咁呀麻-_-"
作者: jackka0088    時間: 12-5-2011 15:21
你唔係打交打到忽左丫嘛?睇唔明定係你load唔到?.?{:13_687:}
作者: 逍遙龍王傑    時間: 12-5-2011 15:30
你唔係打交打到忽左丫嘛?睇唔明定係你load唔到?.?
jackka0088 發表於 12-5-2011 15:21

我唔知係我理解能力差,定係你表達能力有問題呢?你有冇翻譯o係你附近,有就搵佢幫下手。:handshake
作者: 二打十六    時間: 12-5-2011 15:34
你隻二+十六咪又係幫自己人講9話姐
jackka0088 發表於 12-5-2011 15:16

幫自己人講說話就緊架啦, 但講到底我都好有禮貌以事論事, 以人論人

唔似閣下開口埋口都係「9」「9」 聲
作者: 天山童帥爺    時間: 12-5-2011 16:15
人地打個9字係數字黎姐..點算係粗口呀..{:13_684:}
作者: BABBAB    時間: 12-5-2011 16:28
只是覺得樓主此舉有點自吹自擂,貼出來反映夠型 是嗎?
有剪片就代表欺騙,絕非事實 路過的人而已
作者: ken021cm039    時間: 12-5-2011 16:28
<本人北s/// 天ser打交 小見大交 同正係得汗 祈求下次樓主 比d 塔克/福地video@@
作者: 艾未未    時間: 12-5-2011 16:38
晒張過期圖出黎,跟手仲扮有型叫人鐘意點講就點講。尋晚隻少林撩你地隻逍遙隻揪又唔夠膽打,仲講咩唔俾機會 ...
逍遙龍王傑 發表於 12-5-2011 13:18

呢d咪輸打贏要lor
作者: 天山童無情    時間: 12-5-2011 17:05
回復 86# ken021cm039

塔克 同褔地d人都去晒汗血 所以冇得拍果d
作者: 逍遙龍王傑    時間: 12-5-2011 17:06
邊忽輸打贏要?-_-"
作者: 逍遙龍王傑    時間: 12-5-2011 17:10
只是覺得樓主此舉有點自吹自擂,貼出來反映夠型 是嗎?
有剪片就代表欺騙,絕非事實 路過的人而已 ...
BABBAB 發表於 12-5-2011 16:28

第一個post有"聲明",請了解一下。
作者: 天山童帥爺    時間: 12-5-2011 17:16
回復 90# 逍遙龍王傑

咪你地囉..忽忽都係..仲係到扮傻仔?真係唔知話你天真定冇腦好呢?.?
作者: padme930    時間: 12-5-2011 17:21
回復  逍遙龍王傑

咪你地囉..忽忽都係..仲係到扮傻仔?真係唔知話你天真定冇腦好呢?.? ...
天山童帥爺 發表於 12-5-2011 17:16

開咁多新手ac把鬼咩
個個都初心者
唔通係同一個人黎? :lol
作者: 天山童帥爺    時間: 12-5-2011 17:28
係唔係你唔扯得姐?.?
作者: 艾未未    時間: 12-5-2011 17:53
邊忽輸打贏要?-_-"
逍遙龍王傑 發表於 12-5-2011 17:06

都唔係話你#20
作者: 夜歌    時間: 12-5-2011 18:13
係咁架啦 d狗仲意吠@@
作者: 逍遙龍王傑    時間: 12-5-2011 22:56
跌到咁底邊有人睇到架!-_-"
作者: 賜座男    時間: 12-5-2011 23:15
有料就吾洗7個幫打2個幫啦
作者: 名字太帥    時間: 12-5-2011 23:20
有料就吾洗7個幫打2個幫啦
賜座男 發表於 12-5-2011 23:15

夢滅都可以分散d人去7個幫ge
作者: Destiny*    時間: 13-5-2011 04:12
{:14_703:}D片真係好好睇  可惜南Ser冇乜依D交打{:14_710:}
題外話:請問樓主  第1條片既個首歌係乜名??
幾好聽喎覺得  夾埋條片一流{:14_714:}
作者: 紫紅    時間: 13-5-2011 11:06
好懷念以前打交ge日子,不過我之前講左金多得罪夢境ge話語,我諗夢境5會再要我吧,haha

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlart8cle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2