打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 毒龍玩外功好定內功?

19法7潛唔加力又雙修做咩 人地防仲要比你攻高
毒龍全力7潛打唔死ec 只係睇你點玩ja
近戰型加點要主攻速 暴 同高傷 武器一定最小+9或以上
最好用刀 因為+暴 而且後期有禁回血
上到45 毒龍殺人真係好勁 2招隱 45lv果招用來先手暈 最開頭果招用來開隱形技
一開隱技+10攻速仲要加50%連擊 雖然唔可以連擊加暴
但比刑天45lv時最高25%的機會高多
可以話唔連擊都會暴擊 45lv 大約有35%左右的暴 睇下你寵物
仲有單人亂技  果30秒 就算係刑天都好難頂
仲有我個角色全身除飾物都+9 武器都+12 內功傷都有5x 比你氣型毒 同等裝唔會少你幾多
加上要計浪費 用內功型浪費仲多
浪費毒龍最可怕的攻速 三招(加埋爆大)加攻速大約可多62 不用勁浪費
暴卒同暴修都一樣浪費 毒未上勁高lv 都係得一招一下打好多再加持續扣
只係果下暴到 持續扣係mo得暴 e家仲改jo持續都招化勁 仲扣小jo
外功出毒 內功出毒 但外功我48lv有400大傷 加上連擊同暴 pk用外功比只用內功優勢較多

兩者邊個勁d一目了然 問題只係你會唔會用錢玩 就決定你用內功or外功
唔用錢玩外功易死打怪唔勁 內功就會勁外功好多
但用錢 只雖全身+9 飾物 可只+3 or +5 就已經比內功勁好多
所以毒龍係有錢會有有錢ga玩法 mo錢也有mo錢ga玩法
回復 支持 反對

19力7潛易升到爆 只要頭手衫鞋劍+9就好勁
毒用來消佢藥ga回血
主pk用連擊技就夠晒打
回復 支持 反對

e家石化果招唔係去到攻擊mo效化咩?
未開始毒可先忍 咁就唔g佢去jo邊.....
回復 支持 反對

開pvp 毒一定要忍完企o係到?
毒打pvp最好係先忍 等大忍回好 先做野 唔係ga 最小回到仲有20秒先開始做野
難道你唔g我去jo邊到 你招範會打中我 你打唔中你就mo機會出招打到我現身
咁ec比刑天更難打到中毒現身la

如果要勁又有錢上+9裝就加19力7潛吧
回復 支持 反對

毒p毒=唔駛打 大家用大忍  得個企
回復 支持 反對