打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 毒龍玩外功好定內功?

誰說毒龍PEC易呀!有補血不知幾難P!只要有番少少裝同血多EC可以P得贏毒龍!因為毒龍D封內同暈要CD!只要撐過左EC補一次血就反擊就有機會贏!刑天PK唔係好勁=0=對D冇裝係屈但有番咁上下裝刑天打人唔入血!毒龍加點法19潛7力!內功同外功雙修就得!不過要多D修行姐!
回復 支持 反對

ec血長你暈哂放哂毒都未必殺到!?刑天係血長,但係佢內功防低d比你毒緊係好d喇....我冇玩一定ec贏但毒龍唔係有絕對優勢lo!不過聽說75同100毒龍有招係1倍10倍內功傷唔計裝d內功防!如果e招係秒到咁冇野好講喇...
回復 支持 反對

到而家真係有d後悔點左19潛7力!可能19力7潛更好!因為d裝要加潛簡值好易搵=0="
ec雖然冇再玩!但係ec對住毒龍同風雲e兩個小血ge門係有d黑住黎打!pk係咪有5秒去到第2秒時按天星之後一load完果2秒就會出左天星之後石化對手!毒龍同風雲因為少血!所以好多石化未完就死左!不過毒龍如果有法去到4000血上(50lv左右)就有機會可以係石化完都未死就有得打!
回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

毒招隱一中範圍技即刻出黎!石化係石化後唔可再攻擊原本再扣血的狀態則唔會停!係咁簡得!唔信自己試下!e個我已經開兩個ac證明過得ge!
回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

先生......我地講ge pk好似係講緊和平ser申請先p得果d!你講得pvp就冇野講喇!咁講pvp跟本忍型都唔洗tim!只係暈先就贏喇!如果係和平果d pk一地要係一定範圍,所以唔難打中!
回埋上面果位,1個月50$唔算多其實冇咩用,不如存一堆錢買點整裝比較好!
回復 支持 反對