查看: 102930|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ps2版真三國無雙5 special討論(攻略由無名方士提供)

關閉 [複製鏈接]
求ps2版真三國無雙5 special攻略..上網睇ps3既攻略都唔岩-.-
求大家幫幫手[[bao_29]]

回復

個d 10g20g係咩-.-?仲有d第4武器點拎..?有無第5武器-.-?
個d馬係咪全部隨機?計埋赤兔個d

回復 支持 反對

原帖由 無名方士 於 5-10-2008 23:23 發表
我都係岩岩搵到.所以尚未了解.畢竟PS2無雙5都係最近出。

岩岩搵到小許資料.如有錯誤.敬請原諒。

資料在各地搜尋到。

=============================================================================== ...

我想問係咪一定要用2個人先拎到赤兔王—爪黄王 赤兔王—北狐???

回復 支持 反對

無名方士你玩b碟個陣有無問題==?
我玩b碟個陣load影片個到好疾-.-一有影片出就卡機要郩下部機先load到-.-嗚
玩free medo用4軍d人都同一隻碟得唔得-.-?

回復 支持 反對

達觀ウギ瞳ゾ森羅萬象メ收バ+ガソ体
回復 支持 反對

森羅萬象+底知我都有2隻...
           1.             2.
攻擊力 432           422
速度   433           429
跳躍力 477           479
突破力 406           413
屬性    火        冰
特性    勸誘     防矢
      無雙增加 無雙增加
回復 支持 反對

無名呂布要點拎要貂蟬,劉備,曹操仲有係孫堅定孫權??
咁孫權點拎上網睇話要打赤x之戰用呂布軍--赤x之戰有呂布軍咩?

回復 支持 反對

無名你係打咩難度拎e頂級馬?
救命呀我隻b碟好有問題..成日都load唔到野

回復 支持 反對