查看: 9178|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

眼看war3接近滅亡.."

大家好.."
我係ggc既玩家<--小部分香港人 愈黎愈冇品啦..
平時係k y o 到玩 都環好d 但一到k Y o 2 d人就好膠
唔夠打就踢.講粗口...跟住我去到kYo 1  又玩 ..
我玩果心 用1技分身 跟住供裝比真田爆塔..又比佢地話唔識玩..我o哂咀///
而且 而家 d假圖好多..我相信大家知道紅色信長11.2b特別多...假圖 上上左下 我開始都玩得幾過引
後黎覺得有d悶..d人知道假圖就唔入黎..所以就唔玩假圖啦..跟住.我轉去ggc..
由於7~8月個陣時...vlan冇啦啦改板 令到d冇品玩家流入ggc..
係港信入面唔夠打就用踢人外掛,...用粗口話人..."
眼看香港玩家既水平下降緊....你冇技術你可以學 冇品就唔得..
因為我之前做過無數既壞事 ..想提點下你地.唔好學我咁..講到呢到
鍾意就回下 唔鍾意就走 /比d意見
多謝睇左我呢個post
多謝
回復

WAR4滅亡咪等出WAR5 LO
回復 支持 反對

你知唔知世上有幾多人玩war3  大把圖啦  信長?  我玩都未玩過

#底之蛙
回復 支持 反對

[[bao_29]][[bao_27]]我v到上泉d人先走場
回復 支持 反對

我眾記得,,,我form1玩信長個陣(而家form5),,好少人會走場(除非lag機),,,,而且又唔會講粗口~~對於新手亦會+以教導(我亦是被人教的)....

到了現在......不講了~~反正樓主都講曬

我只可以講~~war3(信長)搞到而家咁~~係因為而家d細路太過冇品~~又冇人教導佢地正確ga觀念
所以先會搞成咁.....
回復 支持 反對

信長一定唔會無人玩 , 起碼你講更果d無品既人一定會仲有玩
回復 支持 反對

樓主,war3仲有好多好玩既圖,你唔係只玩信長呀...[[onion_59]]
見到個標題就想比"井底之蛙"你[[onion_15]]
回復 支持 反對

無計,走場又唔會有咩懲罰,佢被人殺得唔爽,諗住唔罰唔罰淆你咩走咪走= =
假如走場玩家會bank ac1個月,加1個月只開放100條友開新ac ge話可能就無咁勁
回復 支持 反對

現在很小人玩這個遊戲了
回復 支持 反對

好多時真係吾多想玩喇
太多人走場 特別係玩信長 係網吧打幾個鐘連一場都完吾到
唉~~~~
回復 支持 反對