查看: 1402|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[趣事] 〔真人真事〕尋晚半夜搾車撞鬼!!而家超驚!!!

關閉 [複製鏈接]
〔真人真事〕尋晚半夜搾車撞鬼!!而家超驚!!! 我剛剛番到屋企,第一事件就上黎post, 嚇Q死呀愛你,頭先我搾車送完個frd番屋企,經公主道時我覺得好奇怪,點解條街一個人,一架車都無???須然係半夜,但係無理由人影都無隻,真係成條路一架車都無,同埋好黑....

甘於是我就搾快D啦,突然倒後鏡見到有架紙車!!!我以為自己支力,眼花,定一定神望清楚,真係一架紙車!靈堂入面個D死人紙車!!!架紙車全白色,有兩條黑色紋,我嚇一嚇於是踩快D,架紙車又跟住,追得好快!跟得好貼。

於是我轉2波,黎一個極速飄移, 估唔到架紙車利用水溝蓋的摩擦力飄移. 時沒有絲毫猶豫. 出後加足馬力繼續前進. 即使距離護欄只有一公分的距離. 一公分之後就是萬丈的絕壁,架車趕到上黎響我旁邊,我見到架紙車入面司機,竟然係頭文字D豆腐仔藤原拓海,而且仲係漫畫入面戈個,唔係周杰倫。好似漫畫剪出黎甘!當然,紙車由紙人搾,係好合理既。

藤原拓海對住我笑左一笑,送左舊豆腐被我,架紙車爬過我頭,之後就消失左。我呆左響度,之後唔知邊度衝左架警車出黎截停左我,差佬話我超速,仲串我話:你以為你係藤原拓海呀?我於是話我真係見到藤原拓海搾住架紙車飄移過左我頭,個差佬用好藐視既眼光望住我,我知佢唔信,就比剛剛藤原拓海擲過黎件豆腐個差佬做證據,個差佬竟然唔信我,最後都係抄左我牌。我好驚,第一次被差佬抄牌[[bao_16]]
回復

開頭以為你講鬼故....睇到後面先知原來...= =''
回復 支持 反對

作故仔好叻呢個人 = =  白車又86-,-!
回復 支持 反對

難以令人信服的故仔= = 作都作好d啦
回復 支持 反對

萬分之無奈 e加你食左舊豆腐味
回復 支持 反對

好幼稚的感覺...
不如去恐怖怪談到貼 睇下效果怎樣?
回復 支持 反對

w0w我個日都坐ae86
你見唔到我?.?
回復 支持 反對

唔好笑[[bao_02]]
回復 支持 反對

=__=真係以為係鬼故
回復 支持 反對

尒個gag真系好冷
回復 支持 反對