查看: 45263|回復: 204
打印 上一主題 下一主題
收起左側

★`Mrs.Luv;o) 昆狗愛新鮮*v*吹水大過天'

之前同你交易過兩個AC;d
MYTH知錯同埋DJ影;
DJ影個AC你話系你個FD GA;!!之後結果比人爆左,.
我都算數^_^'!!冇同你計,.
但系依加MYTH知錯個AC.依加我右比人爆埋'
9YOU PW,同埋GAME PW 右冇左'*V*
兩個AC都系我同你收'加陣,.兩個都冇左?
系米你倍番比我?'
DJ影40幾LV呢個AC...冇左
依加MYTH知錯呢個AC右冇埋'
好好笑WOR..系咁去GAMEONE到拎番個PW'
玩曬喇'下次邊仲會有人收AC YA
放左比人之後右拎番?人黎咖?
加陣大拿拿冇左兩個AC
我真系服得你好緊要,..
兩個AC都系你本人★`Mrs.Luv;o) 放比我'
兩個依加個PW比人爆左.我懷疑你?唔通仲叫唔正常?
凸春死你咩.系咁攞番曬D AC..家陣,.你要倍番曉相約個AC比我囉'!!唔系你唔洗指意玩AH^___^哥哥'

我系o 春死我'!!!好好笑,..放完比人可以拎番?
唔該你速還曉相約ac+6800+3800
回復

又係佢?.?
佢同我講話佢fd差我果2張3800..
等佢放左曉相約個ac先幫佢還w0-.-
回復 支持 反對

之前同你交易過兩個AC;d
MYTH知錯同埋DJ影;
DJ影個AC你話系你個FD GA;!!之後結果比人爆左,.
我都算數^_^'!!冇同你計,.
但系依加MYTH知錯個AC.依加我右比人爆埋'
9YOU PW,同埋GAME PW 右冇左'*V*
兩個AC都系我同你收'加陣,.兩個都冇左?
系米你倍番比我?'
DJ影40幾LV呢個AC...冇左
依加MYTH知錯呢個AC右冇埋'
好好笑WOR..系咁去GAMEONE到拎番個PW'
玩曬喇'下次邊仲會有人收AC YA
放左比人之後右拎番?人黎咖?
加陣大拿拿冇左兩個AC
我真系服得你好緊要,..
兩個AC都系你本人★`Mrs.Luv;o) 放比我'
兩個依加個PW比人爆左.我懷疑你?唔通仲叫唔正常?
`★babIi雞=) 發表於 12-4-2009 23:48

爆完一個又一個 @.@"
    以後仲邊有人夠膽收ac -口-"

等人地升完 lv 買曬野之後爆返人ac,真係過份左d啵~  .\_/.

我覺得 ★`Mrs.Luv;o) or ★`Mrs.Luv;o) 個 fd 應該出黎交代下 & 澄清下!

回復 支持 反對

之前同你交易過兩個AC;dMYTH知錯同埋DJ影;DJ影個AC你話系你個FD GA;!!之後結果比人爆左,.我都算數^_^'!!冇同你計,.但系依加MYTH知錯個AC.依加我右比人爆埋'9YOU  ...
yvonneyang 發表於 12-4-2009 23:55

超過份囉!! 成2個ac都系咁'  做狗做到咁柒樣' 我頂佢'!!
回復 支持 反對

又係佢?.?
佢同我講話佢fd差我果2張3800..
等佢放左曉相約個ac先幫佢還w0-.-
K-h0. 發表於 12-4-2009 23:52

佢差我兩個ac..我唔q知佢點樣爆黎爆去'
仲知我同佢收,一有咩問題就系佢囉;D 之前dj影個ac已經白白冇左..家陣知錯個ac右冇埋'!!
回復 支持 反對

要小心佢先得- -
回復 支持 反對

超想打爆佢囉'

千其米收曉相約個ac ya各位'

一陣唔知右會有d咩事'^____________^
回復 支持 反對

姐係我覺得唔理個ac係咪佢本人都好.
放俾你果個係佢.佢就係賣家啦
當初交易果陣時係佢收點 / 錢.
咁而家2個ac都俾人收返哂,佢應該還返點 / 錢俾你囉
回復 支持 反對

姐係我覺得唔理個ac係咪佢本人都好.
放俾你果個係佢.佢就係賣家啦
當初交易果陣時係佢收點 / 錢.
咁而家2個ac都俾人收返哂,佢應該還返點 / 錢俾你囉 ...
什么 發表於 13-4-2009 00:02

系囉'^__^ 戈個dj影我都冇計佢喇..家陣知錯呢個ac右冇埋'

仲要比我見到佢系到玩緊'算點ah加陣'
有冇天理先'!!
回復 支持 反對

大佬-口-..佢唔放曉相約個ac我拎唔番果2張3800-口-..
回復 支持 反對