打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 3254 techno party 999308

如果第1個梯位冇爆g就好._.
回復 支持 反對

差1個G 就破百0.0"
同外掛有得揮0.0
回復 支持 反對

好p得wo,差d破百
回復 支持 反對

有種感覺....係外掛.........-.-咁多p......好難信你係人手!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

有種感覺....係外掛.........-.-咁多p......好難信你係人手!!!!!!!!!!!!!
yaukawai 發表於 8-8-2009 18:59

你唔知片中人係邊個就唔好隨便話人外掛
另外,希望你搵到一個外掛打3254有16g,祝你好運
回復 支持 反對

yaukawai 發表於 8-8-2009 18:59

all人-,-覺唔覺e條友.好有問題呢?
人地收野佢講話唔好傻.
人地放ac佢倒人米-,-
人地p0成績話人外掛
回復 支持 反對

受到警告 17#

我覺得似姐-.-洗唔洗咁講先.....你咩意思先......我話似姐....有話係咩?你唔好咁傻啦.......
同埋......你睇下佢....開藍c有無咁快呀.........玩玩下...我覺得好難禁到del姐係開藍c
........我相信係XX!!!!!!!!!!!!!!!!!!同埋.......XX都係一玩到咁樣...唔信你地試下囉-.-成日話我.....你試下先同我講野!!!!!!
回復 支持 反對

受到警告 18#
我覺得似姐-.-洗唔洗咁講先.....你咩意思先......我話似姐....有話係咩?你唔好咁傻啦.......
同埋......你睇下佢....開藍c有無咁快呀.........玩玩下...我覺得好難禁到del姐係開藍c
........我相信係辣妹!!!!!!!!!!! ...
yaukawai 發表於 8-8-2009 23:21

開藍C唔可以快?我好多歌都可以即出即禁,有咩問題?
你玩得少我唔怪你,你唔知片中人係邊位,我都唔怪你
你相信XX絕對可以,麻煩請你用佢打出3254 16G
回復 支持 反對

好....唔同你嘈-.-佢買全p版唔得?傻傻地
.......唉~算啦...唔想同你嘈...係咁/////
回復 支持 反對

好....唔同你嘈-.-佢買全p版唔得?傻傻地
.......唉~算啦...唔想同你嘈...係咁/////
yaukawai 發表於 8-8-2009 23:48

你見識少冇人怪你
回復 支持 反對