查看: 19078|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] [機]o小麟o,[魔]小肥強入黎睇我報左警!![有待證據提供]

關閉 [複製鏈接]
受到警告 1#

[機]o小麟o,[魔]小肥強你2條友死得,竟然夠膽昆左我8個絕版刻紋技背飾我有晒正據
我報左警ga啦!!
你e+有2個選擇!!!
1,還番晒d背同賠埋雪人頭+獅翼
2,到時係警局見
你唔洗指意潛水唔去警局一定搵得到你:
1,報左案之後,根據你申請ac個電話,地址就搵到你
2,如果你亂得,一樣得,搵番你玩星夢上網個IP地址,問番你網絡服務供應商羅番申請人個地址
3,如果你係網吧,仲慘,你玩之前佢會問你令身份正明文件之類ga野,佢記低左你個人資料,到時只要根據IP地址一搵,知道係邊間網吧再去間網吧一問就知你d資料
4,再唔係,睇番網吧d6影機,我相信佢地會保留一個星期ga片
我相信網吧同網絡服務供應商係好樂意同警方合作
我唔係警察,我唔知佢地做是方法但係連我都想得出ed方法搵到,我相信警察d方法一定搵到你
我比5日時限你,到9月1日你就無機會
我好有信心一定告得你入:
1,根據2:45pm至3:15pm的對話+上交易紀錄+上正常推論都知道咩是
2,再唔係,交易時我影左相,一定証明到唔到你唔認lo
有ed証明,就夠晒,你根本無得掩飾,我係到發聲明,目的就係要你還番d野,所以你到時無借口話我無叫你還番
你知唔知根據
如果你賠獅翼+雪人頭都係蝕你$100HKD到,如果告入左,你唔只賠咁少,其次,如果你味夠18old,警局會通知埋你家人,我相信就算告唔入,你都無晒面見人,唔單只家人,如果比其他人知道埋你連朋友同學老師親戚面前都台唔起頭做人
不個呢,昆人咁無品你都一定好無家教,話唔定你家人會以你為榮(笑)
如果你選1就最好
你選2,我都無所謂,最多晒我少少時間咁,我就當落街行下,反正我都想睇下你2個#$!樣係咩@$%@#樣
我相信你心理壓力一定好大,要開學+上e件是,如果你唔想我搞大,就選1,你選1可以唔洗黎警局,我會同警局講我同佢和解番,你家人親戚朋友同學老師都唔會知道就好似無發生一樣
如果你選2,你唔好怪我wow
如果你選2又唔去警局,你仲慘,証明左你心虛,如果之後比人搵番,一定比人罰重d
最後,祝你2個有個開心ga開學日(笑x2)
我話你知,我唔係得個講字,我幫証明報案張卡影左相,你唔信就留msn/mail比我我send比你,如果你選2,我相信你一定一定一定會後悔
如果選1你就留低時間日期地點,到時就照你所講ga時間日期地點係隻game到等,你比番晒d野+獅翼我,你知我隻game個名咪扮傻到時,如果你話選1之後2日都無回音又見你唔到,我一樣告你,係告硬你個隻!!!!!!!!!!!!!!!
回復

佢2個都係我既fd b0 @@''
回復 支持 反對

RE 樓主
你講你有交易既圖片.
點解唔POST出黎做證?
回復 支持 反對

有野睇lo@@(唔知係咪真係報左呢-.-")
回復 支持 反對

樓主講到有文有路._.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

樓主...影左相做証明...
就post上黎比我地睇下丫嘛~
唔好咁獨吃啦~~
回復 支持 反對

上面果層嘲笑緊樓主@@??
回復 支持 反對

哈哈..