打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 敏乂 又淆又要串? 又要潛水 煩唔煩

關閉 [複製鏈接]
好耶[[onion_48]] 球皇殺手搵到朋友
回復 支持 反對

我當唔到佢透明= =
皆因條友實在太煩 一路狂密我 擋住哂左手邊果d野
加上 我唔知我咩搞親佢 無啦啦走黎密我 係咁!^#$%@$%@#^
實在太煩 我先post佢上黎 煩到死!!!!! ...
l6261992 發表於 13-9-2009 22:22

你還未夠班
回復 支持 反對

佢關左密頻?
回復 支持 反對

生日路過support!xddd
回復 支持 反對

14# 炒粉專家
可惜,,

happy birthday:lol
回復 支持 反對

14# 炒粉專家  
可惜,,

happy birthday:lol
小小傻 發表於 14-9-2009 22:02

多謝耀佬wo haha
回復 支持 反對

嘩!你生活圈子得呢度咋?俾我電個陣又吾見你班傻仔出聲。。。。你地同團對我野團。營好型?我同團友電你個陣又吾見我串你??死硬膠仔。。。。糸有料就營我同我團。我同妹頭電柒你個陣。。。。我有冇又吊又剩。成班傻仔!營一埸好似中六合彩甘。。。。書個陣又吾見你開貼,俾人電。!醒拉七頭!成曰仔仔!名星黎架?我吾識佢囉。。。。仔仔糸你老未?拎人地串人威啲架?
回復 支持 反對

嘩!你生活圈子得呢度咋?俾我電個陣又吾見你班傻仔出聲。。。。你地同團對我野團。營好型?我同團友電你個陣又吾見我串你??死硬膠仔。。。。糸有料就營我同我團。我同妹頭電柒你個陣。。。。我有冇又吊又剩。成班 ...
lkxlki 發表於 19-9-2009 17:40

我完全吾覺妹頭+你會電到我.

既然你咁講 不如搵日團p 好不? 吾好係度得把口 話電人電人
回復 支持 反對

嘩!你生活圈子得呢度咋?俾我電個陣又吾見你班傻仔出聲。。。。你地同團對我野團。營好型?我同團友電你個陣又吾見我串你??死硬膠仔。。。。糸有料就營我同我團。我同妹頭電柒你個陣。。。。我有冇又吊又剩。成班 ...
lkxlki 發表於 19-9-2009 17:40

仲有. 你又話電人? 點解會俾人影到你戈句野? (笑緊)
+上 你d技術戈d 係人都知你有幾多果皮.
回復 支持 反對

食緊花生..突然睇到「妹頭」依個名..

唔知敏乂,你所講個妹頭係唔係中鋒架呢?

如果係既,我諗你真係收得皮...妹頭依條友係GAPMAN個FD..都ok勁

大約幾個月前到,gapman走左,我組一個台人打,係咁嬴,佢就踢左我。.

.我想問下妹頭連我都打唔嬴,仲點打嬴哂綠帽?_?
回復 支持 反對