查看: 1237|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 回答問題獎勵升級 及 天龍八部版新活動注意!

首先說說問題區的

近日主版發問的帖子多了
但大部份都可以在問題區發表的

本人不斷的移帖
發現很多會員都是因為問題區的人比較少
所以才在主版發帖, 希望得到注意

有見及此
本人決定把熱心回答問題的獎勵提升
由本來的2~5樂點, 增加到5~10樂點

當然, 會員回答問題的熱衷度也是影響樂點的因素之一
答得比較空泛, 只是單純的回答, 一般會加3樂點
只要有附上說明/解釋的, 最少都會加5樂點, 視乎內容而定

另外, 在主版開問題帖, 以後會多扣錯區分, 各位也請注意

========================================
現在說說新活動

為了不使這區長期浸在幫派與評鑑角色的帖子中
本人決定舉辦兩個活動供大家參與

第一項活動 很簡單, 就是一問一答
由本人在#1發問, 之後的需要回答問題, 以及向樓下發問

詳細請見稍後發出的活動帖子

第二項活動 , 由本人主導, 在#1發問一條與遊戲有關的問題 (也會是問玩家的感受)
回覆的回答問題可獲加分, 而加分的只限於頭十位回答問題的會員
問題會不定時更新

詳細請見稍後發出的活動帖子

(活動帖子將會置頂)
========================================
多謝各位細閱
希望大家可以勇躍參與吧!
回復

好多時好既帖你就移左去資料區
去左資料區之後果到既人會將果個帖dle左
搞到宜家有好既帖,比人移左第二到就比人dle左,之前d好帖通常要打好多字,宜家我都賴得打,唔想再出好帖了
回復 支持 反對

好多時好既帖你就移左去資料區
去左資料區之後果到既人會將果個帖dle左
搞到宜家有好既帖,比人移左第二到就比人dle左,之前d好帖通常要打好多字,宜家我都賴得打,唔想再出好帖了 ...
Blackbird 發表於 10-12-2009 18:10

真冤枉
有些不是我移的...

不過
好帖以後會加精處理

因為總不能放在主版太久
回復 支持 反對

咁吸引 a_a 我幫左2個lu [[bao_43]]
回復 支持 反對

咁吸引 a_a 我幫左2個lu []
kira0915 發表於 10-12-2009 22:28

感謝支持

遲一些還有第三彈呢...

不過
還是看看反應再算
回復 支持 反對

唔錯既建議~~~
回復 支持 反對

極度無聊既問答游戲
  又要回post先可以睇問題
    回左又要扣5分
    唔繼續玩落就咁白白冇左5分 (明玩野) [[onion_72]]
   呢d係咪所謂游戲商昆錢方法?   唔回就冇得睇問題(唔睇問題點玩?)
    回post睇問題? 問題太無聊 就要逼人繼續玩落去?  
    就等于游戲商  唔買點等于冇得玩  買左點?
    就必須繼續買點  先可以玩   
     鄙視 鄙視  [[onion_35]]
    我好努力"草"緊分o既 [[onion_63]]
回復 支持 反對

<P>問題?</P>
<P>&nbsp;</P>
<P>問題是藍色字的啊!</P>
<P>在#1呢...</P>
<P>我不是說了回答就有分了嗎...</P>
<P>只作警告, 也是怕會員看不到</P>
回復 支持 反對

<P>咁d人唔繼續答 </P>
<P>&nbsp; 咪會扣左5分囖&nbsp;&nbsp; </P>
<P>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 好無辜o姐~~</P>
回復 支持 反對

好吸引牙^^我想幫下人先`
回復 支持 反對