樓主: _kkab_student_
打印 上一主題 下一主題
收起左側

AOC之我感

到今時今日
我覺得而家D城快玩家由當年無人用馬亞到今年咁多人用馬亞
變得有D機械化既打法有點討厭
佢地自 ...
_kkab_student_ 發表於 22-2-2010 03:33

好有同感,依家中手場以上好多人都係揀馬雅龜弓屈快帝
好無聊真係,因為依個原因都無咩入城快場,去voobly識左班國內玩家一齊玩
回復 支持 反對

你估作既咩
邊有咁多野寫呀....
_kkab_student_ 發表於 1-3-2010 23:19

佢意思係你要繼續玩落去姐11
回復 支持 反對

呢隻game陪左我好耐啦 當正佢係我生命一部份
pca-002021 發表於 1-3-2010 23:05

生命一部份.....閣下真係誇左d喎
不過如果你係認真咁都幾可悲
回復 支持 反對

我都係痴線隊人,當年係chi_sin_yammiuk同chi_sin_alloy踢我入會當年講緊係無十年都有八載chi_sin_dolly e個 ...
[H]痴線多利 發表於 4-8-2010 22:05

我以前打綠亞都見過你,好似上星期打都見到你,難怪咁熟了
chi_sin_yammiuk=依家城快果個yam,間唔中都有打
回復 支持 反對

的確依家d打法已經開始一式一樣,好似馬雅同中國先馬後插堡果d 慣常打法,好多人用
回復 支持 反對

我反而覺得係而架既馬雅先係甘, 馬雅uu 走黎射幾下then快帝 羽箭屈
而中國你講既先馬後壓堡, 問題係你都要 ...
felixccm 發表於 5-1-2011 01:27

的而且確馬國所運用o既技術係高過馬雅好多,馬雅2tc屈多弓快帝果d打法,4v4更見利害,但打得多依d打法的確唔係好事,但係其實中國馬堡一樣幾公式化,原因係1.0起堡實在太快,1.0中國經又太強,馬堡完快帝屈巨投都仲得,所以好多人咁玩
回復 支持 反對