打印 上一主題 下一主題
收起左側

(急) cm plx.

關閉 [複製鏈接]
小妹妹係咪宅女就唔知,不過根據妳之前所形容,又真係有啲似。
"鵝"!哩個卓咩?都無睇清楚過佢個名用邊個 ...
hyuuga 發表於 22-5-2010 00:40

-.-~我認我係xddd
    不過我係要顧埋學業姐
    係呀-.-有咩人會用table呢個桌咁怪咖
    就算用桌`你都打錯個羲字啦囧
    下=.=唔係掛`佢拍d角色我覺得次次都好衝動囧
    冇錯=.=係講唔出個種型格
    咁做得藝人/演員預左要演咖啦
    好既演員咪即係扮得出色囉囧
回復 支持 反對

哈..有d女仔都好瘋狂-_-
不過我諗我都算瘋狂咖啦
單單每星期睇既動畫就14套.劇就唔定
因為一套劇我用2-3日就KO
男仔反而係打機多-_-少追咁多動畫
睇名係以常識黎睇我覺得-.-卓同桌..98%都用卓
我冇留意=.=一留意就比我捉到xd
係既=.=有d人個樣生出黎就奸.有d就奸唔起
做得耐冇話一定做得好
tvb大把綠葉做左1x年啦
但要做得好就一定要有番咁上下年資
回復 支持 反對

Reborn`One Piece`Naruto`Fairy Tail`Conan`夢色蛋糕師`
會長是女僕`B型H系`Angel Beats!`最後大魔王`
薄櫻鬼`荒川爆笑團`K-ON!`迷途貓

其實唔止的-_-但其他唔常睇冇計
唔好傻啦-.-新番一定唔止咁既數量
唔好睇睇黎把鬼?

多數都係1個鐘,1x集的-.-
冇話過1日只可以睇5hrs.
我冇功課個陣我係可以由放學睇到12am or later
所以我先可以煲得咁快
下一站幸福21集我唔記得用2定3日就ko-.-

-.-綠葉係好戲既有時
但紅唔出嘛-_-都話明綠又點會紅囧 ((爛
我點會唔知=.=我好鍾意benz雄咖
佢做隔世追兇個陣.我感動到喊TAT
黎耀祥係做柴九先紅之嘛=__=不過呢套野佢真係做得好好
回復 支持 反對

-.-哈.有一半係新番.
其實都係長期連載0,0
港日我都少睇-.-台韓都睇得多.
台76mins 1集. 韓就64mins左右.
係呀真係煲得太怪家陣冇咩好煲

=.=你係好樂觀咁諗姐
半紅不黑唔係好事囧. 有邊個唔想賺多d錢反而會覺得冇野做好?
我唔太鍾意賭場風雲= =因為有排好興xx風雲.我一律唔睇

=.=可能啦.但如果係我.我唔會因為咁而滿足
好攰了-_-訓教~
回復 支持 反對

"好多漫畫動畫化嘅,因為追得漫畫太快,連自創嘅都頂唔到時,就會暫時完結,隔一段時間先以"第二部"再出。"我唔明你up呢句野有咩用? 我都知啦=.=

oh i see-.-是但啦.對娛樂圈冇興趣
=.=你咁講我都唔會去睇咖啦
我對港產野冇咩特別興趣
回復 支持 反對

妳話長期連載嘛!
定係妳想話套動畫一直做咗好耐?
係嘅話,咁就唔可以用"連載",嚟形容,因為"連載"係用嚟 ...
hyuuga 發表於 25-5-2010 01:41

oh-.-op,reborn,naruto呢d囉我所指既係
-.-咁佢又有漫又有動咁點?
唔明咩叫覺得好先唔理囧? 唔係應該話覺得好先睇咩囧
回復 支持 反對

小妹妹講緊話睇咩動漫,咁就當然指動畫方面啦!
小妹妹話對港產嘅無興趣,我咪話只要個作品好,邊到出品根 ...
hyuuga 發表於 26-5-2010 01:41

ok-.-明白晒
話說我個teapot呢...燒好十世.都仲未敢問老師拎番
回復 支持 反對

都真係成個學期都嚟緊呢!
終於見到老師,不過唔敢開聲?
hyuuga 發表於 27-5-2010 00:40

係呀-.-我之前問過.佢話要展覽囧
    家陣展完=.=但又唔敢問
回復 支持 反對

又唔係唔識個 teacher,又唔係未同佢講過嘢,有咩好怕?佢惡到會鬧人不成?
畀膽妳。
嗱!
去問啦! ...
hyuuga 發表於 28-5-2010 02:02

- -啊...唔忘得左問..因為我另外都有事搵佢囧 但呢件事都唔記得左
回復 支持 反對

原來唔係唔敢,係唔記得。
驚唔記得嘅話,何不寫係一個妳係學校時,一定會睇到嘅地方嚟提自己? ...
hyuuga 發表於 29-5-2010 03:50

拎左番黎啦-_-去睇下..((開post先
回復 支持 反對