打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 此五人,綜合實力誰最勁?(結果更新!!)

用了?錢玩啦朋友^^,好強呀
回復

王大媽= =火攻高到嚇死人
回復

其實明教會羸  一開始神拉開無中純陽  之後點穴 鬥轉 炎龍  個少林都無左好多血  如果隻少林開50%/反射  -佢速再地獄火都無左好多秒    所以明教會易羸  但有個問題   消遙可能打得死明教    一開始比消遙0波到明教一定死   之後溪山   出咩技明教死啦    但講左  睇下消遙出0波快定明教出風火快
回復

其實明教會羸  一開始神拉開無中純陽  之後點穴 鬥轉 炎龍  個少林都無左好多血  如果隻少林開50%/反射  - ...
★肥華 發表於 1-6-2010 02:45

明教招80技再加自己本身加速技可以加速一分鐘以上,,完全唔雖要驚逍遙0波,而且102神器有減速
一出0波即拉人80技點穴暗器
回復

why有d升lv個到是龍 有d是獅子??
回復

why有d升lv個到是龍 有d是獅子??
samtam99 發表於 1-6-2010 18:54

龍是更新 天龍八部2後改成
獅子則是未更新前的
回復

一個係刷怪職業(英倫),一個係pk職業(王大媽)~~~兩個職既技都無得比~~點鬥~~~
回復

點解大媽o既內攻可以咁高./.
回復

你睇隻逍遙係5m8攻,奇實甘上下lvd心法都唔方低得去邊嫁啦-.-逍遙(雙重樓)重要係近攻殺手一頂到大媽d封技都連技,甘逍遙就開始虐待大媽嫁啦,真係心法甘高30%會成功傷害放大100%逍遙內攻同屬攻傷害就會超越大媽,12m內攻 8000屬攻,甘打起上黎返而大媽輸............同時你睇大媽10m攻有無睇到隻峨嵋都好恐怖嫁又係(雙重樓定一定20秒,3k6屬攻都唔算少啦,佢有ge係8m內攻打上黎又+血又失明你唔好話唔野少呀
回復

宿命也不差
擁有雙重樓,會心攻/會心防都係5個人入面最高
配合逍遙本身打近攻既拉打方式,
重樓(15~20秒) + 暗器(4~6秒) + 放大(10秒1次) + 逍遙等技(全怒等技),隨便中了其中一招技,
係行動不能既幾秒內已足夠中其餘既技,接住落既技多恐怖阿!;P
根本上,都要睇個人技考,同埋要睇下邊個出手先,會佔大多優點
吾可因數據去決定贏/輸
不喜密串:handshake
回復