查看: 21098|回復: 62
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] PG家長指引 公會

各位好,本人封測小威羊(聖殿聯盟),曾創公會( 公測港幣戰士)...暫名
在短短幾日間,結識到一堆好朋友,這幾天的努力是賺回來了!
公測時公會正式名稱為(PG家長指引)...希望一堆好友或新朋友都可大力支持!
公會系統中的設施的確很好!帶給我一點新的衝擊!...舊遊戲不提,只是聖劍的公會探索,守門柱+防能力等都令我想把公會等級提升上去><
另外,因為本人很久前就一直期待這聖劍,直到參與封測,感覺就是...沒有令我失望!!
所以公測我亦打算投資少許金錢認真地玩下去...
個人認為...願意花錢玩的..就當是現實中買點玩具給自己吧!
不願花錢的,不用擔心...絕不會因為不花錢就沒有生存價值這個問題!!因為如果我不花錢玩,我會當輔助角色!
封測時跟我玩過PK的都知道...鍊金把敵人扯回來虐待A_A..詩人+攻防跟救英雄等等
暫時講到呢到^^公測再見....(記住大力支持PG啊,一起練工刷幅本,分享心得..一起玩會戰國戰.....)
回復

請問還有沒有2個位置@O@?
想同朋友一齊加入.
我ID: 38F酒井若菜
長期在線.大約1天20小時都在.睡覺會掛著..
開工就.半掛. LV38中. S1
回復 支持 反對

-_-第2日個會都爆哂人,
有冇分會安置我呢個封測都係同會的小弟><
回復 支持 反對

ID:Mr狂迷
角鬥士,長駐分1^_^通常5點-12點都在線
回復 支持 反對

各位聯盟pg家長指引的,請直接找 :小玲羊
回復 支持 反對

id: 踏風的貓,   職業: 心大心細緊係弓手定鍊金
我起碼9點先上到, =.=

過左12點了, 那麼, 各位今晚見
採集既話你遇我 掛礦la, 其實邊樣都無所謂
回復 支持 反對

ID:守軍  -  騎士
個個都騎士~~爽死~XD聽晚見啦咁多位~!!
回復 支持 反對

咁就繼續聯盟@_@
小雨 - 騎士(CB係鍊金)
最後我都唔知個CB紀念稱號點拎返- -
回復 支持 反對

我要10點先上到>.<你地唔好升咁快呀~~XD
回復 支持 反對

有人可以代購98蚊果個包麼??
電交/面交
回復 支持 反對