打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天山童決戰-~~~~夢滅血洗汗血之嶺(更新自5月16號)

夢滅都冇變過 攻完個汗唔守#21

不過夢滅強番我都好開心既:lol~

係夢滅我都仲有一兩個朋友係到:s

仲有起碼唔洗咁悶:lol
回復 支持 反對

金元帥都POST果張一個月前既圖去證明曾擊敗白頭滑水男
你唔去同佢講「唔係你輸就係我贏架啦-3-」, 你唔 ...
二打十六 發表於 11-5-2011 23:46

代表白頭輸過比夜  而唔係白頭口中所謂既龜夜
白頭話自己贏到夜 只係片面之詞 我放張相上黎只係唔想各位比佢呃到:)
回復 支持 反對

睇尋晚喇叭既內容, 係夜撩白頭1ON 1
白頭應戰, 夜唔肯去喎, 仲叫白頭去汗
我就無睇到白頭話自己贏硬喇,  ...
二打十六 發表於 12-5-2011 12:11

贏一次就夠 圖片代表一切 張圖你地鍾意就 save左佢 收藏啦:handshake

之後你地鍾意點講就點講:lol
回復 支持 反對

其實我自己都有諗過呢個問題,不過我就冇咩實質既答案。以下大家討論下:
1. 我諗係因為以前夢滅稱霸既 ...
逍遙龍王傑 發表於 20-5-2011 16:19

傑兄,我係武神龍,今日借金元帥個號黎同你傾計,我都非常讚同你所講既野,畢竟只係遊戲一場,希望大家都唔好太上心,我本人絕對唔會做人身攻擊既野,要打就打要唔打就唔打,想當初我收金銀元帥,都係為左我一個夢滅既好朋友,但畢竟現在如何啦,希望玩遊戲就小d人身攻擊,玩得開心係最大既主因,如果唔開心既不如唔好玩,今日只作討論,不作爭拗,如有講錯,敬請原諒。
回復 支持 反對