打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] [轉] 國服天龍八部3門派新技能

靜係比武果時天山隱身扣氣就算喇不如

某人兄成日話小小限制小小限制
係城隱身請問會點樣阻到遊戲平衡呀 係 ...
前世今生 發表於 4-7-2011 20:49

你要話我咪話我LO 偽君子 唔洗話某人兄 玩單單打打既 之後都唔洗串我話咩我自己對號入座啦

天山作為"刺客" 要機動性 要隱身 要爆發力 有 但係隱身之中扣藍 係咪就足以動搖天山作為一個"刺客"既地位?????

你講既係城 係野外隱身 確係冇破壞平衡 但係pk呢 人地唔知天山係邊 天山可以睇清楚形勢先再行動 咁係咪有左個主導權既優勢呀???丐幫招風車 都有爆唔到會心同出唔到技既限制 明教招怒火 又有要係幾十秒出哂15刀既限制 ec招清心都開始有cd既限制 但係金蟬係無限時地隱呢個優勢上 竟然係冇限制 係唔係有d唔平衡呀???

你都識講啦 唔到100lv 100心已經比高識破睇到 咁到左呢????咪又係睇唔到基本上你花時間一定可以升到 但係我點樣花時間同錢 我都唔可以將丐玩到變左單屬 將武當玩到體力成長變成少林一樣 將天龍招指點變到溪山咁變成多100%傷害

至於踏雪 你話對近攻冇用???哈 我笑左 你對其他近攻門派 唔夠打個時 基本上可以用踏雪閃走 就算佢即刻用+速 都好難追到上你 仲有 要追殺外攻門派既話 佢開+速走 你一個踏雪隨時已經飛左係佢前面

天山無疑係次次改版之後 係冇其他門派咁強勢  點解???只因為天山本身就擁有住作為一個"刺客"既本錢

仲有 你識我嗎???你又知我用天山有玩過比武??你又知我用天山玩比武個時玩長隱唔打???我之前有冇講過我用天山玩"校場" 會喱埋1 2邊出寵回氣???要抽水都唔該做吓功課先

我諗就算咁樣改左 話之日本核爆定你變到柒爆 都仲可以一直用金蟬隱 只不過冇哂氣啫 (如果第時天山因為金蟬中冇哂氣而現身 我會同你認錯同講番聲sorry)

人人當然都唔想自己玩緊既門派被改弱 如果天山被改到冇得隱身 移花得番幾秒 我都仲咁講野既話的確係我唔岩 不過對於d本身玩緊比較有優勢既門派 但係對自己門派有小小改動 就呼天搶地 無的放矢既人 我係唔會客氣 要插就插 要鬧就鬧我啦 76#既前世今生  我呢篇野完全係同緊你講呀

ps:版主 你要扣我樂點 我唔mind 不過我本意就唔想挑起罵戰 係有人要撩交嗌
回復 支持 反對

不公平呢
回復 支持 反對

其他門派我都可以接受星宿真係傻左,3秒20%血仲要last30秒搵鬼打
回復 支持 反對

回復 81# grey0628

大佬呀e加是打機 不是講你咩刺客 你地天山本身爆人血e經是超痛 小小限制就是到嘈到欠打欠殺 重有 有高識 都未必看到你忍身
心法高都未必看到 我相信是一個bug 你地天山長忍又回技  扣少少藍氣都吾得  你同人隻抽用到幾多藍氣 同人打群戰 吾通你爆完人 比你長忍回技 回完再殺過?? 官方針對你地打群戰 打完就閃 吾打人回完技先殺人  比你長忍你夠僵爆完人吾好忍到回晒技先同人隻抽 你地正是用移花爆人都吾知幾痛  你上6件氣上限 都有1-2m 扣少少氣都吾得 咁不如改你地長忍 弱傷算了
回復 支持 反對

回復 84# 孤獨流浪

師兄 麻煩你番番前幾頁睇吓我既觀點 我唔係一個天山隱身招藍就嗌救命既玩家.....我最大既觀點都係"隱身中扣藍"係咪足以動搖天山既地位..
回復 支持 反對

星宿正呀..........我地d星宿玩家等新技等到頸都長埋
回復 支持 反對

星宿正呀..........我地d星宿玩家等新技等到頸都長埋
赤彗星 發表於 5-7-2011 21:44

星宿比峨眉1招無敵破技so sad
回復 支持 反對

幾時改技呀/__\
回復 支持 反對

有D門派廢左 有D勁左
回復 支持 反對

天龍派 最慘喎......
回復 支持 反對