查看: 28969|回復: 294
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [bye copious] 平價copious地點集中帖 (停止更新)

關閉 [複製鏈接]

本代已完。
想了解更多關於copious平機的資料,請到
[hi saucer] saucer未稼動位置集中帖

想知道有什麼4蚊/5蚊saucer的地方...你還是等稼動後幾個月再來吧,
目前應該全港都6元...嗯。

==============下面為本帖原文==============
假若有什麼地方升上了saucer 將不會於本帖進行修改/另行通知

====以下全部5蚊/3首====

[基本上幾乎所有地方都是5蚊3首了]
[篇幅問題,本部份省略]

=================

====以下全部4蚊/3首====
九龍灣 銀星 (4部) (近日加價)
元朗 金禾 (2部,有耳筒位)
元朗 Game Station(千色) (2部)
大埔 i-Game (2部,有耳筒位)
長沙灣 太陽神(2部 1壞mon)
紅磡 美國寶(6部)[XG]
紅磡 黄埔Game Station(船底)(2部)
佐敦 全家歡樂 (2部)
[NEW]佐敦 幸運 (2部)
油麻地 金龍 (2部,耳筒位復活)
北角 Game World (4部)[XG]
=================

====特殊價格====
5蚊/4首
元朗 全威 (2部)

5coins/3首
銅鑼灣 Namco Wonder Park (4部)
 (散買$1/1coin,$100/120coins)

3蚊/3首 (目前全港最平)
[已確認]太古天威(2部 1壞mon)
============

====以下全部尚未減價/近日加價(原價→目前)====
旺角 MK88 (6蚊/3首)[XG]
九龍灣 銀星 (3蚊/3首→4蚊/3首)
=======================

註:
[XG] : 該地方另設GF/DM XG3

==============以上為本帖原文==============
回復

沙龍係冇連線,jb同rb都係$2/鋪(要練趁早)
Killer乂天剎 發表於 2012/10/5 06:42
saucer出左打黎做咩
lll161616 發表於 2012/10/5 06:48

練囉
2蚊的確幾好練
不過我覺得應該只是暫時措施之類吧...不作強調了

btw我本來打算將呢個帖關掉
所以我關掉了
回復 支持 反對

Killer乂天剎 發表於 5/10/2012 06:42

saucer出左打黎做咩
回復 支持 反對

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 5 感謝回報

查看全部評分

回復 支持 反對

我間唔中會去幸運
不過唔識果d場務 幫你唔到
回復 支持 反對

回復 288# Torchic╳小火雞

講返起LUCK話說我仲係岩岩開始係個邊既Starbucks做野成日返夜晚
收工多數見到既個位櫃台呀叔,係有好多計傾的
不過呢兩日夜晚去到都唔見佢
唔知佢係咪已經冇做呢...
回復 支持 反對

我覺得唔只咁簡單

我諗應該係「已經厭倦了用卡玩」之類既原因
回復 支持 反對

唔知點解講起冇得上網,就會諗有D人本身係唔用卡玩的
不過有D勁人好多時唔知點解會唔入卡玩
結果有時佢冇卡 ...
Leaf~A 發表於 19-9-2012 00:50

我估係玩一首歌既次數問題  其實都同你意思差唔多
e-gate 可以睇到人地玩左幾多次果首歌

d人可能怕比人知佢玩左果首歌好多次
回復 支持 反對

幸運轉4蚊係好事
(次次去完幸運打初音 再去全家打jubeat 來回走真係煩

不過已經太遲 下代都來了
回復 支持 反對

唔知點解講起冇得上網,就會諗有D人本身係唔用卡玩的
不過有D勁人好多時唔知點解會唔入卡玩
結果有時佢冇卡個分勁過自己,入返卡就打唔返=_=
佢地以GUEST身份玩係為左D咩,,其實係咪因為唔想個AP變得太高俾人知佢煲機-.-

另外,佐敦幸運減價變$4了(已確認)

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 2 感謝情報

查看全部評分

回復 支持 反對