打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] Gameone力撐!尹光龍咁威2012演唱會!

Gameone.com (智傲集團)旗下武俠網遊《天龍八部2》在推出至今大受本地玩家歡迎,而由「廟街歌王」尹光和天龍玩家Aki這對代言人所合唱的主題曲「慕容世家」,更成為網遊界一時熱話。在即將踏入的2012年,尹光將會打響頭炮推出「尹光龍咁威2012演唱會」,為觀眾送上經典時代曲,誓要將50年歌唱功力盡顯無遺,另外玩家代言人Aki更會踩場現身,獻唱《天龍八部2》主題曲。為隆重其事,Gameone今次當然鼎力支持!除了即將在《天龍八部2》推出多個慶祝活動外,天龍玩家更有機會免費嬴得演唱會門卷,讓各位在龍年有如「龍咁威」!想知道更多活動資料就絕不能錯過tl2.gameone.com最新消息!

演唱會日期: 2012年1月12日及13日  下午8時正
演唱會地點: 香港文化中心 音樂廳
演唱會票價: $350 / $250 / $180 / $120

玩家代言人Aki更會跟尹光合唱天龍2主題曲-「慕容世家」
回復

GAMEONE想用佢D歌洗我地腦
唱得咁好聽~_~
回復 支持 反對

又係呃錢   有錢都留番睇linkin park啦
回復 支持 反對

我驚尹光打直上台 打橫落台喎
回復 支持 反對

唔係掛  搵d咁既野黎搞哇
回復 支持 反對

我吾會去睇演唱會