打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見

1.仙丹無問題 問題在於無上限
2.石都有石位 石就算5上6級(千幾蚊,都係加得果幾十體,你出左呢粒仙丹,上石重有咩用? 重要無限食)
回復 支持 反對

呢次粒真仙丹 最大問題就係  令到 門派失去平衡  任何門派的優勢已經失去作用  
回復 支持 反對

本回復回應樓上的那位香兒

通常食左仙丹食得多D人先會反對
樓上果位話食仙丹=上石一樣要比錢
石係唔係可以無限上死一種石? 係唔係比錢全身50幾粒可以打體石?
雕文係唔係可以打到100級無極限?
話人自私之前  都要講下道理
比錢大哂 咁一開SER 一早唔洗打石 我不停收圖就可以 點解咁辛苦又要升LV  又要強化 要上石 又雕文 又換裝 辛辛苦苦追到人地
到頭來黎一個『無限』的任食加點潛能

我之前做果D野有咩用

門派失去平衡呢點好明顯你係唔明 有錢 你可以做到有少林更多血量 天山更多的會心   明教更高的輸出
石頭升級由5級6級  點數加得合理  但金錢要花費好多   石位係有限定  

強都要有個限定啦大佬

買潛能 呢一個舉動  正服做得出 無人能夠接受

咁辛苦升LV 有咩用? 我問你 我一幾粒丹 我可能90幾級潛能多過你119幾倍 咁點?

努力白費

同埋圖係玩家定  元寶商店根本無 同埋16號完結
食左圖D AC 係呀 係好勁
無食果D AC=垃圾   重點會有新人再投放金錢落天龍    莫講新人 一班56石人(無食仙丹)都唔會再比錢

說明 唔好再用現實黎反映
現實 你窮你都要食飯   
呢到你窮可以唔玩 天龍得返你一班自認高人一等的食丹人士  可能等汁粒

最自私果個 係一定你
回復 支持 反對

十分有趣  我見到有人話食仙丹同上石一樣

你地係唔係有理解障礙?
石有石位 雕文有都有雕文位 (你可以上100粒石,100個雕文?)

好喇 講到呢個位又會有人話有錢上7石都大哂啦

你6上哂全7體要幾萬蚊 都係加得果幾百體 上完可能比全6體多都係幾百體 (要洗4-5萬HKD你先會多幾百體,重要係無得係籃字果邊加埋)

好喇 你上完全7石 有冇得上8石先? (唔好同我講可以合8石 國服都未出 8石只可以拎圖換)

咁仙丹? 無限量食 重要係不停咁食 同一個價錢

你現在只要在任何石位 利用仙丹  我當你400蚊一粒 只要 買10粒 350體 籃字起都加200-300  呢到已經600體

呢種算唔算係平衡?   

你可能話抽石都平啦 抽石夠平啦 石頭有冇體石抽??

不如一開始就將仙丹上架 唔好限定16號之前啦

黎黎去去反對D人都係果幾條友  你想天龍死 我唔阻你地
無限制的遊戲只會玩完,無人會再追求全4/5/6石人極限  點解唔講7石? 因為7石人已經就係一種極限

====================================

者 我見到支持食丹果種人 話解決方法 就話將隻蛋立即下架  邊個自私?
你呢一個月不停食食食   你D數值已經大過同石人好多  
咁你咪玩哂? 我呢個月唔買點  我呢三四年花的努力金錢都無用?
係你唔想再比仙丹吸引住不停買點同埋唔想人地食   
特顯自己永遠都無人追得上你?

===================================
到最後 有一個總結:
1 一係GAMEONE你就將粒仙丹永久上架,無可能呢個月唔買點就等於三四年努力和金錢投資白費(但做完我絕對相信無人會再買點上石同正自制 一定大量玩家同埋新玩家更加唔會加入)

2 立即定上限  同埋之前食多的人作出賠償  我唔理你點賠 人地真金白銀去食仙丹

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
kelvin4leung + 1 相當同意
浪跡天涯002 + 1 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

我和天涯的想法一樣 我唔係想講食仙丹人士錯
錯就錯在GAMEONE出左呢粒仙丹
回復 支持 反對

最近我地收到好多玩家反映指「潛能真丹」對於遊戲既影響問題,而我地亦已經同開發商傾緊點樣令遊戲既平 ...
長政 發表於 30-12-2011 17:46

令遊戲既平衡度盡快恢復,例如將「潛能真丹」設置一個使用上限等等。
樓上果位唔係見唔到下話?
回復 支持 反對

好耐無玩 真丹問題有冇改變過??

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
囧大俠 -1 推舊帖

查看全部評分

回復 支持 反對