打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 星空之門以及星夢結合再生計劃 希望大家協助

無方法 因為連我都係睇"工程部"既圖同埋報告=,=" 我算係"行政部"既人 工程部最近好似報告過有設定問題 連佢地都好似唔係好入到=3="
回復 支持 反對

好現實 大家唔捐錢 就算成功開到 好快又會因為資金不足會停
開SER要機要電 先唔講機啦 只係電都夠殺食=.=" 我地一D都唔係為賺錢 不過現實既問題就係咁 完全免費真係有難度 我真係情願先小人後君子 講左你地聽先 好過到時大家聽到先唔高興
回復 支持 反對

唔好意思=3= 我浮返上黎啦 因為最近有D忙
根據開發部提供既資料所得 雖然大致上可以運作(亦都有怪打) 裝備既融合度已經係100%(星夢,星空都有)
不過係一D星夢特有既功能上面(爆擊之類) 開發部好努力咁修復中
所以 都係要.........等.........
回復 支持 反對

你想點=3="
回復 支持 反對

緊急事態 需要大家協助一件事 好像地下城,神域之類地圖內的怪物 出怪區域同埋出怪種類 我地都需要資料
越新既地圖 資料越需要 麻煩可以進入既玩家 幫我地影大量既相 大量到可以整返個地圖出黎都無所謂
我地都知道得返兩日係有D強人所難 請大家盡可能通知高LV既玩家幫忙 但麻煩大家了
最部開發部先講E件事=.="真係呀
回復 支持 反對

淨靈公園,絕望崖,逆寒沙漠,地下城 艾格斯
以上地圖係開發部話有需要既 唔該大家啦 有幾多影幾多 記錄出怪資料
回復 支持 反對

相係有 我都有問過可唔可以 不過回應係唔得 E D唔係由我決定可唔可以公開既內部資料 開發部既決定係低調 所以有下指示相片唔好公開
唔好意思
回復 支持 反對

要圖呀嗎? 俾你地慢慢睇 連開發部都睇唔過眼你地咁既態度對我=3="
所以俾我放一張 要圖要真相? E家有啦 雖然都唔指望會再係大家度拿到咩有用資料 因為GAME都關埋
回復 支持 反對

因為一路以來星空都有大量既BUG 技術部門一直都係度邊測試邊修改
但由於可以動用既人手非常少 因為可以睇得明程式邊一部分屬於邊一D功能 都要有經驗 就算知道 要點改先可以修改左個問題又係另一難題 因為有時唔係改數字就得 可能係要打過一條新程式上去
再加上地圖出怪數量同位置既控制都需要慢慢調整
開發部都表示係進度援慢 不過無辦法 例如佢地試過全日改左20個photo 不過有2個鐘以上都係GAME入面debug(當一日做8個鐘 都有1/4既時間拿左去測試)
佢地有定期匯報進度 佢地表示過好灰 俾人係論壇咁講法~~
回復 支持 反對

已經進入測試人員經外部網絡入去進行各方面測試既階段=3=
我作為測試人員終於好努力咁UP到LV10=.=""
不過又無得出技 同埋成日都OUT圖(去左正常行動以外地區)-.-仲好多野要技術部跟進 完全係未玩得既狀態
回復 支持 反對