查看: 4508|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] This is the end of my legend.

關閉 [複製鏈接]

[hi-
話說呢個星期近得我多既人都知道..
有條粉皮不斷上我ac話[1蚊放本ac]
本身我都5諗住理佢,有得佢,心諗佢5會咁過份掛.
但係呢,琴日夜晚放工返黎..居然俾我聽到呢個世界最賤格既事既繼續w0r.
咁呢,某人就同我講,有某條粉皮想用轉移ac[姐係將1個ac轉去第2個bf度]轉走我個ac.
仲要講到無彎轉咁,仲要5俾得我知w0r.
咁我無咩理由要俾人搶走哂我d心血架麻...
咁我咪將自己ac入面我買既魔珠裝,我整既裝,我打既料我做既活動物通通刪哂佢羅.
放心^_^我好好人 有留低佢買既裝 佢買既寵etc.(當然有幾件5記得係邊個買 就疑點利益歸於我啦.)
大家咪睇下仲有咩係留左係度羅.

最後一條以呢個ac出既影片.
放心今次有聲.

大概日後我都5會再玩gc...
我無咩心力再丟錢丟時間去搞多個ac.
但係琴日有人話想幫我搞...0k既.我咪set左個條件俾佢.你整得到我咪考慮玩返.
黑仔知的,如果想幫自己去問,呢度就5講了.
玩返我大概只會玩1隻職吧...真係咁有心機拎返哂d角再ss咩.

真係玩呢隻game,係邊度聽過我個名既.咪留下幾句言羅.
[此帖歸類為影圖分享,版主無任何理由要刪要封,留言既人亦請自重咪爆粗搞到我最後一個帖俾人封.]
this is the end, 0f my...

-story]

[由於有人想知發生咩事,加上黑仔係我師傅,2樓請留俾黑仔回左先(有同某粉皮聊天紀錄),其他人插樓就求版主刪之.
今晚返到黎大概我又會更新篇字海...自行留意.]

評分

參與人數 6Bravo! +6 收起 理由
.黑仔. + 1 新ac交比我
hihikatty + 1 RIP你ac/.\
x106 + 1 任神 TAKE CARE
正紫月 + 1 送bra!!當係你離開既禮物?
咲夜 + 1 向你道別 sadddd

查看全部評分

回復

[hi-
話說呢個星期近得我多既人都知道..
有條粉皮不斷上我ac話[1蚊放本ac]
本身我都5諗住理佢,有得佢,心諗 ...
叛逆小天 發表於 2-6-2012 06:34

間接搞到你ac冇左既人係我
我吾知講咩好...只可以講我知既野太多
唉... 我真係太想得到個ac先會咁講
希望你吾好見怪  (對話好多野都係假既 非出自真心)
1. 天ac共用權.rtf (28.57 KB, 下載次數: 137)

2. 傻風吾知自己做咩事.rtf (7.86 KB, 下載次數: 62)

3. 我收左ac嫁吾該.rtf (1.59 KB, 下載次數: 59)

4. 痴線小風啊.rtf (7.77 KB, 下載次數: 58)

5. 已經吾想再同佢講野.rtf (1.63 KB, 下載次數: 88)

問我幫天既原因...佢係我第一位既粉絲
錄片上網佢睇完
係親自黎搵我教佢打任...
所以又成為左徒弟...咁耐以黎...得佢一個人咁做
都有成3年啦
理由應該足夠

聽風講解釋返成件事果陣
我係有段時間係企風果邊
不過到發生左 係我叫你開bf ac果陣
我已經懷疑你當初借ac比天講既野
所以我又企返去天果邊

曾經想升到3800同小風收你個ac
e家我諗100都會收既
有團友話隻game既ac 1000蚊都吾值
先發覺 真係吾值 不過我既上限係2500
算啦 你都吾放囉 反正你又吾覺得係咩回事嫁啦
對個ac你都冇感情既
應該係話你根本就冇人性
同你做朋友...我淆底會做下一個天
有乜野比你威脅到我會死...你e個興趣...太冇品太差...

天話你係最佳損友
冇錯囉...有邊個人會搞成佢咁
你吾係最利害果個咩
「對吾住 我良心未發現到」
msn已經del左你
回復 支持 反對

既然你都刪晒裝.
證明你決心真係好大..
GC又小左一個老玩家了Sad

有緣其他地方再見 Bye
回復 支持 反對

同我共用幫我升:handshake
回復 支持 反對

吾記得將d檔案加防寫pw添...不過算啦
反正個底係到
最尾第5 part-.-有爛口
我吾爆吾得...真係忍吾住...sor
全因未見過咁既人
我只望有你回歸既一天...
回復 支持 反對

吾記得將d檔案加防寫pw添...不過算啦
反正個底係到
最尾第5 part-.-有爛口
我吾爆吾得...真係忍吾住...sor
...
.黑仔. 發表於 2-6-2012 09:45

係條友爛口定你爛口定小天爛口 -.-??
(我未睇
回復 支持 反對

條友係咪個腦有問題
回復 支持 反對

當年係彩虹冒險我同樣都試過呢種經歷, 一樣都好多轉折
最後我係有朋友既全面支持先繼續玩彩虹, 直到台服結束營運我都冇後悔當日棄共用AC, 再創新既自己

希望小天一樣可以重新振作, 珍惜朋友既支持
小天 ((姆指
回復 支持 反對

回復 2# .黑仔.

條友痴線-.-
    好賤好冇良心....
回復 支持 反對

睇住小天你逐個角黎賣裝
果下我想像得到你賣既時候果種感覺係點
唔知點解自己都有種肉赤既感覺 (疑似身同感受)

anyway
我相信一個故事既結束 係另一個故事既開始
一個傳說結束左 或者就暗示緊另一個傳說既開始
(有睇過the five people you meet in heaven既人應該知我講緊乜@@)
即使你以後都唔會再玩gc都好啦 其實都唔緊要
我個人認為呢個帖既標題應該係最後加多小小野 : in grand chase

其實我另一方面又覺得呢個傳說唔係真係結束左
佢唔會因為你唔再玩gc而消失
大家都會記得曾經有呢個人既出現 同埋佢既事跡係有幾勁
所以 我覺得只可以話呢個傳說未必再會延續落去
但唔可以話佢結束左

最後 都希望你唔會覺得後悔啦
有遺憾係一件幾sad既事黎
回復 支持 反對