打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 死黑橘,屈得就屈,亂封帳

關閉 [複製鏈接]

好心佢幫D有問題既玩家回番去星期一果時咁LA(未洗點之前)
咁公司又唔洗有損失
玩家又可以玩番  咁未幾好 @@

樓主
橘子/BEANFUN果到有無一D有力既証據去証明你有洗過多既點?(EG. BEANFUN入面既消費紀錄)
好似15樓講咁 POLICE都會睇番CCTV 然之後先去指証果個人LA
無既話 又好似係無理既封鎖
回復 支持 反對

好心佢幫D有問題既玩家回番去星期一果時咁LA(未洗點之前)
咁公司又唔洗有損失
玩家又可以玩番  咁未幾好 @@ ...
croketleung 發表於 6-6-2012 23:22

但系個60蚊系我自己買啵,我都唔知佢會唔扣點系,有記錄,不過正如我上面講到,60蚊點系我自己買啊
唔系個bu g彈比我ge錢,甘又關我咩事??下,如果當我系用佢bu g到我個帳d錢啊?
無扣果D系我自己買果D點??甘系算點先??
好啦,當我系用我自己D點啦,但系我無用果D佢個bugD點啦,我個消費記錄都系60蚊啊,都唔系120蚊,我無用佢D點喔
系唔系先??
回復 支持 反對

但系個60蚊系我自己買啵,我都唔知佢會唔扣點系,有記錄,不過正如我上面講到,60蚊點系我自己買啊
...
凸=.=凸 發表於 7-6-2012 13:56

佢問題咪就係都有好多玩家好似你咁只係用番自己d錢囉
又無用多到...唔明點解要一齊罰囉...樓主 同情你!!!
回復 支持 反對

佢問題咪就係都有好多玩家好似你咁只係用番自己d錢囉
又無用多到...唔明點解要一齊罰囉...樓主 同情 ...
jeffy6d 發表於 7-6-2012 15:16

我魔豬爭對翼咋,系要系尼個時候鎖,真系啊
回復 支持 反對

放心 好快出第3次...
之後又....((掩口
回復 支持 反對

買完點又無扣點   點會係我既錯呢==?  
正常比曬錢買廿蚊GASH然後去商城買野係一件好正常既事.....  而我果陣又點知唔會比人扣點呢?
仲有唔好再攞D咩條款出黎大人~有咩理由買完野之後 -> 遊戲故障 -> 無扣點 -> 刪除玩家道具 -> 賠錢
請先諗下個次序! 要回繳就唔好DEL野!!要DEL野就唔好回繳...ac被鎖已不在話下
我以上講既野已經好客觀..而且信入面已經好客氣咁反映件事!!! 同埋我從來無講過自己趁bug就狂買野..我而家個gash ac入面都有足夠點數再買番果樣野!
希望果D咩咩杯同埋咩咩仔唔好以偏概全...證據都未攞出黎就係到寸寸貢
同埋果個所謂既論點..我想問下遊戲商係咪可以以果條條款 再係玩家不知情既情況下(notice是7:00pm出的, 晏晝玩果D有咩可能知道有bug)製造多幾次呢D bug..然後要求玩定賠錢呢?? 你講既講個條款, 無非都係用黎屈我地錢姐! 而家遊戲商有個咁既故障..然後刪除果d道具..再叫玩家回水...你認為好合情理咩??  你以為講左個咁既"無敵論點"就係高學歷水平? 我平身都唔諗住覆你d傻仔comment..但係見到你一開口就係到寸人小學雞 真係有D唔鋸!!
睇唔出一個'讀書人'原來諗野可以咁主觀
回復 支持 反對

放心 好快出第3次...
之後又....((掩口
jeffy6d 發表於 7-6-2012 17:11

=.=你咒我啊,希望系下星期2前解反啦龍王 龍王 啊~ 佢系唔系連鎖帳都擇日啊
                    超想爆粗
回復 支持 反對

官方做野真係慢= =
ban 人AC昆人錢就做到足- -
回復 支持 反對

買完點又無扣點   點會係我既錯呢==?  
正常比曬錢買廿蚊GASH然後去商城買野係一件好正常既事.....  而我果 ...
Chrissuen` 發表於 7-6-2012 17:22

物系咯,又要刪你買ge野又要賠錢同昆錢有咩分別?一系刪裝唔洗賠 一系賠錢唔刪裝
麻煩你幫我地尼D被人封ge人反應下
我想問,我系買魔珠書同抽埋魔珠,佢回收D咩?
佢跟本淨系為自己利益,種叫我地見諒?
好難啊!
回復 支持 反對

請問甘樣系咩意思??

我睇人地都有個1,我就系0,咩意思啊?
回復 支持 反對