查看: 2217|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 「豪俠戰衣卡」道具介紹

一年一度香港動漫電玩節即將在下周五正式舉行,今年《天龍八部2》將推出全新道具卡「豪俠戰衣卡」。「豪俠戰衣卡」是一套四十款以遊戲內時裝設定圖為主題的道具卡,大部份設定圖亦是首次曝光,可說極具收藏價值。而每張「豪俠戰衣卡」更必定附送一款虛擬道具,大量寶石或潛能真丹等道具隨時一開即中,另外儲齊一套四十款的玩家更可額外獲得一眾武林高手夢寐以求的重樓裝備或潛能真丹,各位天龍大俠絕不能錯過!現在立即公開其中三款讓各位先睹為快!

淳華

道具:珍獸蛋-五色神牛
道具介紹:五色神牛屬於外功攻擊型的珍獸,亦首次在遊戲中亮相。

五色神牛異變型態

大摩天.羅剎

道具:3精材料
道具簡介:3級的3精材料在遊戲內屬於高階性的材料,助你輕鬆打出絕世裝備!

飛龍乘雲

道具:潛能真丹+靜心草
道具簡介:潛能真丹是江湖間眾人虎視眈眈的稀世奇藥,只要服用後能立即增加35點潛能點,大幅提升角色實力。

※注意事項:
●由於「豪俠戰衣卡」印刷需時,是次將跟往年一樣限售5萬張。
●集齊一套四十款的玩家可額外獲得[A.重樓鏈]、[B.重樓戒]、[C.重樓玉]或[D.潛能真丹]其中一款,獎品以先到先得的型式換取。
●重樓鏈、重樓戒、重樓玉(名額只限一名),如重樓裝備已被玩家換領,將改為發送潛能真丹。

版主快D加分
回復

又係D無謂帖~
我自己睇公告得啦洗睇你張帖咩~

回復 支持 反對

連卡入面都有真丹-.-
回復 支持 反對

快D講埋其他仲有乜野啦妖 動漫都就到都唔知趕唔趕得切
回復 支持 反對

五色神牛好樣衰
回復 支持 反對

快D講埋其他仲有乜野啦妖 動漫都就到都唔知趕唔趕得切
莫菁兒 發表於 19-7-2012 10:35

gameone廳該唔會公佈40款 因為晒時間 而且佢只會show幾樣較吸引的道具
    咩金丹葫蘆, 天0丹,  地0丹, 30萬寵經, 通天, 鑒定符, 3級石, 2級布銀鐵, 胡仙蛋等等 都好大機會出
回復 支持 反對

仲諗住個帖係講哂四十款既道具係乜
點知就只係copy個公告-_-
copy既話不如唔好post
回復 支持 反對

係到講有得回復. 官網你都冇得回復啦.
post出黎講下都岩既~
回復 支持 反對

回復 6# 天龍八部3

想佢出番鈦金 5星寵套個D:lol
回復 支持 反對

好快知道哂40樣野係咩
咁先決定到買唔買呢張卡好-.-
回復 支持 反對