打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 8/7改版維護時間調整暨線路優化說明

http://www.mabinogiheroes.com.hk/news/OBnews/noticedetail.aspx?key=2670&year=2012  親愛的玩家,您好:

配合《瑪奇英雄傳》卡魯風暴改版,同時將進行線路優化調整作業,
下週二(8/7)之伺服器例行維護,將調整為上午7:00 ~ 下午15:00
共計8小時進行改版及線路優化作業。

《瑪奇英雄傳》自7/9伺服器正式開放以來,陸續接獲部分玩家反應,
在進行遊戲時偶有Lag情況發生,營運團隊本著提供良好服務之理念,
對此相當重視遊戲品質及玩家的感受,所以將會在8/7關機維護期間,
先針對EP-1戰役副本進行優化更新!!將原本的連線方式(P2P)進行調整,
官方將持續觀察本次優化後續連線狀況並蒐集相關數據,
以提供原廠做為後續優化作業參考之依據,
感謝各位玩家對《瑪奇英雄傳》的支持,營運團隊也會繼續努力提供最好的服務!
敬祝各位玩家們遊戲愉快^^

《瑪奇英雄傳》營運團隊敬上整EP1先~~
幾好呀~唔好咩??
我覺得唔好LO~~
回復

真系玩橘子d game大更新都攪勁耐=.=
回復 支持 反對

整D低LV副本有鬼用..
低LV solo啦= =
回復 支持 反對

更新伺服器要向番韓服原廠問下佢地伺服器點整
跟住又要狂打埋D不知名程式(小弟對電腦無咩深入認識)
一堆字又要試番有無錯
有錯=LAG死你
佢搵EP1做實驗係因為無咁多玩家玩=.=
如果係一次改晒+咁岩發生錯誤既話
最後咪又係晒我地時間
反正又唔係全世界每個人開都LAG
只係有時會LAG姐
忍下唔會死
回復 支持 反對

直情更新5到 patch有錯誤 -.-
回復 支持 反對

直情更新5到 patch有錯誤 -.-