打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 明天有蛋抽...有8星裝..重樓帶

你睇得好化~
遊戲更新點都有D沖擊~
拉闊強弱 當然會格啦 你唔更新裝備 自然變成過期 帳號 ~
如果更新唔 ...
CALVIN-CHOY 發表於 27-8-2012 07:03 PM

合ser,,打交既熱潮可能可以維持到半年既..但係半年後呢..都係打回原狀..無啦,始終一隻game都會有終結既一日..
彩虹冒險呢隻game好玩過天龍百倍..都係捱唔過七年之痒..天龍呢種通街都係既MMORPG既online game算得d咩..
港台版天龍都係到吊緊鹽水..轉蛋愈出愈唔合理..就係想失救之前都仲要抽多你地兩錢水...
回復 支持 反對

其實咩game都會沒落架啦 天龍都唔例外
點解我地仲玩?最多都係唔捨得朋友,想搞埋隻人,無新game,無聊 眾多原 ...
tt777 發表於 27-8-2012 07:13 PM

我最初唔想放ac果陣都係覺得會唔捨得d"朋友",,,但係呢種諗法係錯..真正值得你掛念既朋友,就算大家離開左天龍都仍然可以保持聯繫..根本就唔需要擔心,,如果唔玩天龍就無左果班"朋友"既話..果種朋友根本唔值得自己去重視

無新game? 無聊?? 一路同人傾住skype一路玩踩地雷..都可以開心半日
其餘時間咪上來樂古串下人,自大下..
再唔係就出下街,毒令又好 基情又好 拍拖又好。。都咪話唔開心架
回復 支持 反對

回復 51# ∼香B∼

早排韓彩玩左十日就頂唔順冇玩 同而家既天龍一樣 都係屈錢... 希望驚温醒覺 搞番好隻GAME 先至係長賺長有!
回復 支持 反對

呃完佢張d錢搞9陰
回復 支持 反對

我最初唔想放ac果陣都係覺得會唔捨得d"朋友",,,但係呢種諗法係錯..真正值得你掛念既朋友,就算大家離開左天 ...
∼香B∼ 發表於 27-8-2012 19:25

有時要諗下學生要返學,成年人要返工 星期1至5返完工返完學
都無乜時間做其他野 有人會選擇訓教 亦有人會上天龍吹下水
而家天龍對大部分玩家黎講 都只係當作一個唔洗用體力既休閒活動
你雖然話放左ac 又唔洗講到隻game好....
回復 支持 反對

哈哈..又來港服羨慕國服..國服羨慕港服

其實國服更新既野..都係向住rmb..根本無一樣野係真正有趣

唔好 ...
∼香B∼ 發表於 27-8-2012 18:53

世事已被你看透   睇黎真喺要放棄
回復 支持 反對

其實 宜家除佐天龍我覺得其他game冇咩點識到朋友 重情義 你玩cso 你點識朋友? 射幾下吾小心殺佐你個朋友咪又係最後絕交;跑online都得既 但係一入去睇d場名就..
天龍 玩落去既原因都糸朋友既動力 game入面你識到既朋友一定會做成你長玩落去; 希望大家吾好咁快對天龍死心
(純個人感受 不喜勿插)
回復 支持 反對

合ser,,打交既熱潮可能可以維持到半年既..但係半年後呢..都係打回原狀..無啦,始終一隻game都會有終結既一 ...
∼香B∼ 發表於 27-8-2012 19:19

天龍有成6個SER半年合個都拖到2/3年掛 哈哈哈 ~  
回復 支持 反對

企起校既
有超過一半喺放ac
回復 支持 反對

重樓帶~~我睇佢抽成m個先會有1個
回復 支持 反對