查看: 4795|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 活動到期溫馨提示 及 勳章獎勵申請區 5/11/2013更新

以下活動將近完結,仲未參加活動既會員請把握時間!

===================================
另外請以下會員於本帖留言,以便版主給予獎勵

累計30分:100樂點
樂古名稱UID精華活動總分
∼香B∼40997815599254
forsee42243003838
godoslaw50497803030
dolphin41364008905454
H20_希古恩66080403434
呀楊682837100108208
刺客先生7600460150145
ansello199678203505151
光云81748019046236
wingkaras87566203535
小小武當91144803535
天龍八部392426230030
心隨風去937254203656
也碌都有949845302252
蘭鈴955326301646
miztoby987208203050
youisericwa99925203333
囧大俠101119716087247
c.c_hin1029315303060
小鬼長大了105480930030
蠍乂1076770156681
累計80分:200樂點+樂古機迷勳章(永久)
刺客先生7600460150150
累計150分:400樂點+樂古天龍高手勳章(永久)
刺客先生7600460150150
備注:刪除線 = 已處理
其他不相關會員請勿留言,否則將予以懲罰
回復

yo..等大俠幫我加分lu

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
囧大俠 + 100 第三部分

查看全部評分

回復 支持 反對

yo..等大俠幫我加分lu
∼香B∼ 發表於 16-2-2013 00:02

冇陰功lo...我竟然得20分,唔喺舉辦活動都有個個分咩,唔公平啊囧...
仲喺見習...要分開3次俾分==討厭~

評分

∼香B∼ + 100 係我唔記得加比你 @@ 加返5分

查看全部評分

回復 支持 反對

哇咔咔 比卡丘....-.-

評分

參與人數 2樂點 +101 收起 理由
囧大俠 + 1 皮卡超竟然喺哇卡卡咁叫==...
∼香B∼ + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

我視樂點如浮雲

評分

∼香B∼ + 100 你......

查看全部評分

回復 支持 反對

咁快就夠分拎第一個章@@

評分

參與人數 1樂點 +200 收起 理由
囧大俠 + 200 第五部分

查看全部評分

回復 支持 反對

大俠,降臨,樂古

評分

參與人數 1樂點 +200 收起 理由
∼香B∼ + 200