打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 【拯救天龍大行動二】玩家的心聲!

雖然我自己的號已經退出左天龍..
但我始終鍾情於天龍的pk系統..
仲記得第一次玩pk..我係真係手震..d技亂咁出...
去到而家總算識少少pk手法..呢個過程中的心跳,汗水..真係好令人懷念...

另外就係其實我好欣賞天龍的時裝系統..
雖然染色有d坑..但係染到自己喜歡的稀色..果種成就感真係好大..
我唔需要日日都打到天昏地暗的幫戰..亦唔需要完全緊貼國服的進度..
我只係需要一個平衡的天龍..只係需要一班朋友聊天打屁..
要做到以上兩點..應該唔洗一個中學生教你地吧 gameone

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
囧大俠 + 10 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

轉蛋出石唔係問題 但6.7星裝先係重點 當然唔係叫你出埋D67石.出34石夠啦 平常人小小地都會抽轉蛋啦 自製係生活玩家嘅樂趣.同埋 好好地跟國服唔得架咩/_\?
回復 支持 反對

Gameone再咁落去 只會愈走愈多人 有人走原因太耐冇更新 啲副本個個都刷到悶哂 第二你係咁出蛋 有錢玩既人就愈勁 冇錢玩就愈來愈覺得好似比人屈住咁 搞到唔平衡
回復 支持 反對

回復 23# 樂延

唔想講都要講,依家基本上得返D 11X級既人仲有玩,細果D 絕大部份都係分身,個個走左掛機都無人刷任,搞到D 真係想刷任既人心灰意冷走晒,想組隊4絕都難過登天

評分

∼香B∼ + 10 保持希望:D

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 24# wind_xo

現在難組人刷野有幾個原因大多數都係雙開刷野 再唔係幫已經自己有一組人刷野 想刷野好難既事 如果想刷野仲要睇時間 夜晚7時至9時呢個時間比較易組人刷野.
回復 支持 反對

講真,香港天龍開左我諗有5,6年左右 開服到依架你地搵左幾多 自己心知肚明 頭果幾個更新 我都仲滿意 但係你最近果D所謂既更新? 係咩來? 轉盤 人地洗幾次就有粒6體  令到體石大趺 依架周街行下都見到人地全56 甘仲點叫D重玩既玩家追上去? 仲要出埋真單? 一粒加35潛能 唔能洗玩啦? 依架大部份都30-50M血 以前普遍既都係最多20M血左右 南服隻黑暗當時全56體都係12M血 gameone我對你好失望
回復 支持 反對

雖然我已經退出左好耐, GAME都刪埋~
但係最近幾個月上番. 入番去看到的是..真係好冷清..
對比番剛剛推出時期真係差好遠..

gameone 自己有冇諗過點解今日的天龍會變成咁?
可唔可以唔好一味出來出去都係轉蛋?
一味轉蛋  物價完全變哂..
對於一D真係找真金白銀出來玩的玩家係非常唔公平
點解人走得咁快   呢個都是最大原因之一~

評分

囧大俠 + 10 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

想當年好辛苦上5.6石 但依家只要唔多既錢就可以上到5-6石

評分

囧大俠 + 10 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

我都退左天龍好耐 辛辛苦苦上既石頭 轉眼間 人地入幾舊水 就已經差吾多追到自己d石 心都淡9埋~_~
加上經常大多數人都系掛機多 搵fd吹下水都難 d.fd又放號放得就放 放吾到就都吾玩.所以又悶.
不過我依家都重有玩天龍.不過系周圍搵d _服天龍黎玩.就算玩幾個禮拜就汁 條氣都重順過入錢落正服

評分

囧大俠 + 10 。。。

查看全部評分

回復 支持 反對

又出真丹..... GAME0NE ...

評分

∼香B∼ + 10

查看全部評分

回復 支持 反對