打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 《天龍八部2》玩家對移民計劃意向投票

極度支持合ser
回復

回復 175# 影子@

人流少 物價反而貴 4晶石南ser100元-200元 逍ser要400 因為人流少 少人抽野 放出價格自然高 係南ser同逍ser各整一個全5ac 南ser幾乎平一半
回復

回復  sam201010

南ser都叫無人 逍ser簡直系深山伺服器   樹就有兩碌  鬼影都無只   南ser叫多人啦 ...
心隨風去 發表於 30-5-2013 16:09

你仲日日玩我真係好佩服..我已經頂唔順轉左ser
回復

回復 272# 天龍八部3

重點係佢地做既野真係好幼稚
回復

唔好意思 甘我想問 如果我分開帳號有3個 3個帳號都只糸北ser有開人仔x3=9個角色人物  而每個帳號無 ...
bbqq222 發表於 2-6-2013 10:47

其實有咁難理解咩..第一 go帳唔關game帳事 第二 假設南/逍ser合 你南ser有3個ac(同一個game帳) 逍ser冇 咁南ser3個ac就會保留 如果你go同時開既game帳有3個 加埋有9個南ser ac 1個逍ser ac 而南ser所有ac等級都高過逍ser 咁南ser既所有ac會保留 逍ser被刪除
簡單黎講 go帳最多可以開5個天龍game帳 而5個game帳都係分別獨立 影響既只係兩個合併既server同一個game帳既ac 當你同一game帳有4個或以上即將合併既server既ac 系統會幫你刪除兩個原有server等級最低多出黎既ac(合ser後只有3個ac)
所以你game帳有一億個都好 只要兩個合併既server加埋既ac不等於4個或以上 將不會受到影響 我希望各位玩家可以理解清楚先投票~"~
回復