打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 《天龍八部2》玩家對移民計劃意向投票

回復  長政

咁講法,姐喺張D商會換定去人仔度好D-,-
姐喺人仔5轉,商會就5會被影響?

仲有,我建意開放 ...
ming110 發表於 29-5-2013 19:20

唔太明咩野人仔5轉..商會5會有影響
可唔可以詳細少少
回復

有d題外話@@...天龍3既更新有無大致既日期可以透露比我地聽下
∼香B∼ 發表於 29-5-2013 19:20

希望9月前..確實真係未定到,因為今次個內容真係好多
回復

邊兩個SER合埋喺咪GAMEONE決定?
artung0804 發表於 29-5-2013 19:29

會睇人數再決定..但而家會先解決合唔合個問題先..
回復

咁合完個ser咩名
AlexMercer 發表於 29-5-2013 19:31

同開發商初步了解後,server名唔會變,例如北server合南server
你揀server果陣都會見到北server 同南server 兩個server
不過入到去都係同一server
回復

4之後可能會搬左去其他地方
回復

呃,我想發表下意見,就係有關官網話"目標"同埋"移民"
即係例如南北合SER,北係目標,咁假如我係南SER,以後就會 ...
sam201010 發表於 30-5-2013 11:55

商會已確定係加大唔到
回復

有關角色問題...
例如北SERVER同南SERVER合
而同一遊戲帳號入面,你兩個SERVER有以下呢堆角色

北SERVER   角色A  90LV   角色B 85LV   角色C  30LV
南SERVER   角色D   20LV   角色E 97LV   角色F  10LV  

咁合完後,你會得番  角色A90LV  角色B 85LV   角色E 97LV(兩個服加埋最高3個LV既角色)
回復

GO號入面有5個帳號
每個帳號中有個3個角色怎留3個    同帳號留  定唔同帳號  

就咁睇你講系唔系  ...
元朗色仔 發表於 31-5-2013 00:08

你搞亂左,我地只係計遊戲帳號

例如你有5個遊戲帳號
tlbb01
tlbb02
tlbb03
tlbb04
tlbb05

每個帳號最多留3個的話,
你係有15個角色 (5個帳號x3個角色=15個角色)
回復

其實意思係唔係同帳入面你2個ser都有玩, 宜呢2個ser合左既, 你就要揀番最多3個角色? 好似我只玩一個ser既人 ...
Speed123 發表於 31-5-2013 01:42

冇錯
一個server最多只可以開3個角色
如果你係北ser同南ser 都有開爆角色,姐係會有6個角色
但如果到時北ser同南ser合,而一個ser只可以放3個人
咁就要係6個角色入面揀最高級既3個角色。

如果你北ser有3個,南ser冇角色
咁就算北ser 同南ser 合都只係得3個角色,所以唔會有影響。
回復

投票結果我地已經轉左比開發商,
合唔合佢地話要再開會討論,
另外開發商果邊話會睇左台灣合服個情況先,
始終佢地驚到時有d預計唔到既bug出現,
而且係今次投票都發現左d之前我地預計唔到既問題出現,
所以我地都要諮詢左先知可唔可以做合服
回復