樓主: Clarence1224
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【国服-独步江湖】【港人榜上有名之唔怕唔夠玩】【28/8】

關閉 [複製鏈接]
回復 419# stich1230
唔知你係咪有玩開港服  因為港服真係全5通街走  
但國服真係唔同  國服係全3通街走   你想係國服玩到全5  已經係大神人物  試問一萬又點得
國服一隻全5既人   血量最少都40萬血以上  屬性最少都6千以上   就算依個數值係港服已經係勁人吧
回復 支持 反對

回復 423# stich1230
國服可以刷野搵食  我日日都聽我D兄弟講話咩   刷小出本技能 賣左千幾元  刷和尚出本書賣幾百元等等
唔好比港服洗腦  港服係一隻''超''物質GAME  唔用錢玩=垃圾    但國服係刷副本都可以搵食  
我就係每日刷12人副本同埋燕子  賣神兵1符  1個月都搵4千元寶   你有10萬血(3紅寶)  1000屬性(3屬攻)  已經刷到依2個副本了
回復 支持 反對

回復 504# 花汐妍。
大部分峨眉 90級以下個d  都係花瓶
意思即係無乜石 但有時裝之類   
如果88級峨嵋  基本你有''清心'' 10萬血(3體 3雕左右)  就乜都有人組
12星 三環  4絕  8萬血峨嵋都會組
小票 12人副本 就起碼10-12萬血先會組
回復 支持 反對

回復 557# aT_one
原來你係不透:lol:
回復 支持 反對

回復 576# Clarence1224
杀到愈高分 加既分愈多
回復 支持 反對

推推  
默得閒既係第一頁UP番群表  因為連我都唔知依家有咩新玩家  係刷副本見人打繁體字先知原來係自己人-__-
回復 支持 反對

分享下 4石3冥晶 未換齊裝 未執好真元 龍紋 武魂
體力流逍遙

回復 支持 反對

回復 587# -堯
我基本每一件裝都有體  頭6星 杉鏈5星  其他7星  
老區  有119級逍遙  4體6雕 可以做到40萬血..(體點爆修)  
佢體力既數字係3700 唔計修煉藍字   依d先神人
我目標係4體5雕上30萬血  如果國服既真元 都好似港服咁會計埋石既百分比就好  國服就係計你件裝既百分比 仲要無額外加
回復 支持 反對

回復 599# 小x梓
好耐無玩 完全唔識 建議一開左角色后  跟住任務提示一直做  
細心D睇下D新手任務講咩  因為其實係教緊你玩隻GAME
一開始跟住做任務  大約個幾鐘到  升上35級唔難   
2888卡  我知道天貓商城 1毫子有一張
回復 支持 反對

回復 603# kyandei
遊戲上有群組   我地都有WHATSAPP群
不過大家現實生活都忙  工作有工作 讀書有讀書
好多時只係上左GAME玩個陣先吹水
回復 支持 反對