查看: 7099|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] ------版規重大變更------

一直以來,過多的言論限制打壓了討論氣氛。故此,為了讓會員能夠暢快盡言,本人決定取消一切扣分欄目。此後,一切有關外掛、粗口、罵戰等討論,管理團將不作干涉。

給予會員自由,但亦請會員能夠自重、珍惜!自由的大前提,便是不損害他人追求自由的權益。此後天龍版版規只有一句之曰:隨心所欲而不逾矩。
回復

咁又好似唔系幾好
好似LMF啲歌詞咁 有明確批鬥嘅對象就話接受姐
有啲亂甘黎嘈嘅 好影響風氣 ...
心隨風去 發表於 1-3-2014 01:51 PM

人與人之間應該講求互信而非以規矩限制行為。我相信會員,所以亦請會員自重!講粗口傷害唔到任何人,卻只會損害自身人格。若然會員想自損品格,我無法阻止,只需要令大家明白自己要對自己既言行負責。
回復 支持 反對

黑心啲講句 其實以前做版主果陣 , 睇到罵戰自己都喺度食花生 。

可惜,可能而家開放埋都冇人鬧。 ...
浩B 發表於 1-3-2014 07:24 PM

人之常情
回復 支持 反對

需要刪除版規第五項及附注第二項

並需要更改意見及違規舉報區之標題及內容 ...
刺客先生 發表於 1-3-2014 08:30 PM

咁得閒捉我錯,溫書啦
回復 支持 反對

蛇王就蛇王,言咩論自由
光云 發表於 2-3-2014 08:07 PM

好老實講,我已經有好長一段時間離開左網絡世界,而家我只係每日上來一兩次,根本無熱誠無動力去顧及。同樣情況發生係更高層的樂古管理層。呢個論壇其實已經死左九成,所以倒不如係其暮年痛快一下。

btw 你有熱誠大可以申請做版主,不過有無再高級既管理員批,就係另一個問題了。

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
浪跡天涯002 + 1 我地係時候退落黎喇~
蘭鈴 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對