打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] - 國 服 教 學 · 發問前請先細閱 -2020.4.25最後更新

我自己睇既現像
有好多港人新手黎左國服
第一  就係老馮叫人帶升 所以先無人理
第二  因為 10個新人黎 真正融入到既得1-2個 好多係屎忽鬼 久而久之就麻目曬 未確定條友係咪真玩之前 好多人懶理
第三  好多融入左國服既港人 人人都有自己圈子 難聽D講句 好難要求人地好熱情甘對你 問番自己 你會唔會好熱情甘對番新人(未熟識之前)
第四  見過有唔少港人黎左  第一句就話要收隻6石AC(我唔知佢係真有錢定唔知行情) 比人感覺好囂  跟住我地港人SELL佢 話全6 大約3W幾人仔到  立即唔見左人

至於話AC價錢問題
國服係上年8月 出了新裝 令牌  今年1月出了新裝 豪合印
可以上多8粒石 而且2件裝本身加唔少野  血,屬
如果隻人唔點更新  跌番2-3千蚊價好正常
當初開SER半年  全4石 30W血 4千屬 已經係極品人  
依家全4石 60W血 7千屬先算極品人  
攪清楚行情先吠人
我之前放隻全4逍 都放左3千幾人仔(1年前)  
如果依個時間收番隻同數值既逍 我估1500-2千已經有交易
回復 支持 反對

回復 64# lokzero
因為你建立左國服后宮....
回復 支持 反對

回復 109# 拓 海
2千人仔內就收到   如果係4石極限  就要4-5千人仔
可能間中有D平野  30幾W血  3千幾屬  1千到就搵到  但好少

36萬血  4800毒攻   1750人仔
http://tl.cyg.changyou.com/goods ... =201504041301182613

28萬血  3800火攻  平到760人仔  但無30   依D刷副本完全夠  
http://tl.cyg.changyou.com/goods ... m=20150405159484714

依家有大量  20萬血 3千屬左右既AC   都係幾百-1千人仔  
岩曬港人新手  有心玩落去再收勁號都唔遲
回復 支持 反對