打印 上一主題 下一主題
收起左側

※PSP※ MONSTER HUNTER PORTABLE討論區

我有幾個mhp2既問題 -.-

1) mhp2係唔係有哂所有mh2既所有古龍? (姐係風翔龍, 霞龍, 祖龍等等有冇? 我淨係知有炎王炎妃)

2) mhp2有得賣果日應該只係得日文版?

3) mhp2如果想玩online係唔係唔洗用xlink, 直接用網卡就得?

唔該哂大家 = ="
回復 支持 反對

原帖由 雞仔飯 於 2006-11-30 07:30 發表

1) mhp2係唔係有哂所有mh2既所有古龍? (姐係風翔龍, 霞龍, 祖龍等等有冇? 我淨係知有炎王炎妃)

3) mhp2如果想玩online係唔係唔洗用xli ...

第一 5知
第二 5知
第三 5知
:lol

for fun

mhp2好似會加隻c子入去 其它龍都會有
斷估都出得日文....
3 想下好啦-0-
回復 支持 反對

原帖由 雞仔飯 於 2006-11-30 07:30 發表

3) mhp2如果想玩online係唔係唔洗用xli ...

風翔係有既~霞龍, 祖龍等等呢d就唔係好知.....不過應該都有掛= =....炎王炎妃巧令呀=0=2月22要改改我既簽名= =
但係有個新任係打隻好怪相既『四腳爬爬』
DAIMYOUZAZAMI
種類:甲殼種
甲殼種的大型怪物,背著巨大怪物的頭骨,通常棲息於沙地。牠強而有力的鉗是最至命的武器,同時也可當作防禦的盾。潛入地下,然後從下突上亦是具威脅的攻擊。
回復 支持 反對

呵呵

岩岩整左劍聖頭

等我做埋銀龍同金龍套裝

再整幻s槍手 裝 就可以開始研究打黑狼 同 黑龍
回復 支持 反對

= =點解你唔而家買手指既?上網大把人玩黑狼~一係你想自己打
回復 支持 反對

train好自己技術先

要打都出去同人打 :lol

有feel d

5買手指係因為我未出開沙田...

2月果陣帶5舊水 你估可以買齊 手指 外置電 加mhp2 ?

回復 支持 反對

5舊= =我驚好『蚊』水....你買mhp2我當你200~你隻手指如果對戰加上網都280~如果mhp2再貴少少都唔夠錢= =帶多十幾二十好d

http://www.youtube.com/watch?v=g ... related&search=  mh2既一把變態大刀......令風翔冇反抗能力....一下儲氣就令風翔訓抵= =好sm....我估把野最少1300攻= =
回復 支持 反對

原帖由 *魔殺* 於 2006-12-1 21:23 發表
5舊= =我驚好『蚊』水....你買mhp2我當你200~你隻手指如果對戰加上網都280~如果mhp2再貴少少都唔夠錢= =帶多十幾二十好d

http://www.youtube.com/watch?v=g ... related&search=  mh2既一 ...

好似要係線上先做到把野......同埋d龍好似單機血量
回復 支持 反對

原帖由 *魔殺* 於 2006-12-1 21:23 發表

http://www.youtube.com/watch?v=g ... related&search=  mh2既一 ...

火事場力加龍屬性加物攻加儲氣...
回復 支持 反對

存得氣果把叫太刀 5係咩
回復 支持 反對