打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 咳咳咳!!!!!!!!.........................

完全同意...
仲有 MYSZ 依個團...
我地4個團合併...

下午2~4 晚上8~10 都有 隊打分...

相信我地可以同台灣隊鬥

希望合併成功

諗一個由4個球隊合併既名...再一齊實行吧....
回復 支持 反對

支持ga_.- 反正  都想同 吾同人part下-.- 而家好悶
回復 支持 反對

FrankC is checking in
Am waiting for this for long...hope it's really going to happen!    

希望香港王可以實現
回復 支持 反對

原帖由 人氣町☆ 於 8-1-2008 11:31 AM 發表

如果你話開住個新人hold 住個團先
我覺得咁會 "唔好"  

因為d人入左新個團之後 ,,一覺得有d咩唔 鐘意 (e.g 比自己人串等等)
就會即刻話番番去本身個團到
咁個新團一定好難成功

如果真係搞新團 應該決絕d張 ...

所以我想大家諗個辨法確保入團既人係高質既

廢事d串友又係度搞事

同埋又廢事你地係度辛辛苦苦贏咁多 佢地果頭先輸番咁多
回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

我覺得打球頻應該搵精英出黎打
回復 支持 反對

唔勁..有心...都可以入團...但一定要聽從團長指輝.."

我既要求..希望入左新公會..想打球頻既..一定要有長期隊友 3個....

或者一向 打開球頻..非常有經驗..有經驗之餘 要確保自己 打球頻當日可以嬴3場只輸1場..

否則唔好打了....連輸2場...一係就唔好再打..一係就換隊友....."(其實我比較想連輸2場

就唔好打)...同埋如果攪得成..其實香港各團..有咩人 打球頻 有水準 成日嬴 或日輸..

有冇實力打既..我相信各團長都心中有數..咁如果真係合併成功..我地就將 有打開球頻

而且勝率好既..果d名單 就係樂古開個post..咁果班人 一定可以日日打球頻...名單上冇名

既..就係該post 出post 話自己想考試  or 想加入..我地就是但搵3個有水準既 同佢cheak

實力許可..有進步 就係打球頻post 打埋佢個名....SEX 唔多唔少係行呢套..所以到今時

今時 勝率都有 74%勝率以上"..大家有其他意見嗎?

同埋...新公會名  叫烏合之眾囉 :lol   個名 有意義啊..HAHA..
回復 支持 反對

可以留低MSN嗎?

想同你係MSN傾傾 樓主
回復 支持 反對

a_a 有得玩?
回復 支持 反對

得你地4個團...... 咁我地點/  \
回復 支持 反對

好似幾好玩咁喎    

真真正正咁去爭第一
回復 支持 反對