查看: 3373|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 擁有依利單雙刃的強人....

記得美ser有一個賣有雙刃的賊仔ac的玩家.......開價1萬hkd...
------------------------------------------------------------------------------------------
唔知係咪舊聞....不過我都係第一次見呢個人係撤城出現~~當分享吧

server:雷鱗(my ser)

回復

原帖由 乂小希乂 於 14-1-2008 17:53 發表
記得美ser有一個賣有雙刃的賊仔ac的玩家.......開價1萬hkd...
------------------------------------------------------------------------------------------
唔知係咪舊聞....不過我都係第一次見呢個人係撤城出現 ...

我記得好似係7萬hkd

條友咁屈機既=.=''
回復 支持 反對

Is't crazy!!

變態玩家,不過都係夜精拎最靚仔
回復 支持 反對

係唔係改模組嫁0.0台服有人打到雙刀咁勁?
回復 支持 反對

原帖由 qq987654321 於 14-1-2008 13:33 發表
係唔係改模組嫁0.0台服有人打到雙刀咁勁?

哈......我笑左....

上下armory check咪知law......

改模組...哈哈...
回復 支持 反對

原帖由 乂小希乂 於 14-1-2008 23:09 發表

哈......我笑左....

上下armory check咪知law......

改模組...哈哈...

查無此玩家
要不是他的雙刃遮了一個字,就是英雄榜又趴了(1s
(他的頭裝是伊力丹的眼罩吧?可以農黑暗神廟農到這地步還真的厲害....)
回復 支持 反對

是真的,巴x 已經証實台服第一位打到雙刃的是他  0.0"
回復 支持 反對

我也好像見過..在打阿拉希時被一名lm盜普攻沒爆扣900幾..被暈到死..那把武器也是綠色的
回復 支持 反對

原帖由 abc111 於 15-1-2008 03:10 發表
我也好像見過..在打阿拉希時被一名lm盜普攻沒爆扣900幾..被暈到死..那把武器也是綠色的

LM...?

....

....

上圖的是....不死族吧= =
回復 支持 反對

嘩=.=真利害呢,,,http://tw.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=%E9%9B%B7%E9%B1%97&n=%E9%AA%A8%E6%84%9F%E7%BE%8E
不過我之前睇過美服一位戰士拎一把都好鬼勁...

回復 支持 反對